Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
M.Lucka píše:
Nee on zrovna odešel tak tady mám pc pro sebe vííš![]()
já koukám na želvičky.napadlo mě že bych té moji pořídila kamarádku, ale 2300 Kč..........
![]()
Segra koupila svým klukum 2 želvičky vodní. Už je mají asi 3 roky a to ti tak rychle roste, ale jsou krásné ![]()
Peťka1 píše:
Vy furt drbete jo???
anoooooooooooo, drbej s námi ![]()
M.Lucka píše:
Segra koupila svým klukum 2 želvičky vodní. Už je mají asi 3 roky a to ti tak rychle roste, ale jsou krásné
ty já měla taky........dostal je Ríša od svého otce a po 2 letech jsem mu řekla ať si je vezme k sobě, protože je jen koupil a tím to skončilo.Větší akvárium, filtry podle velikosti,žrádlo a vše jsem kupovala já.Jsem ráda že už je doma nemám i když mi je smutno........já mám svou suchozemskou už 19 let......... ![]()
jj ještě chvilku tady pobudu a pak jdu do hajan. Ti moji kluci dneska kupodivu už spinkají
M.Lucka píše:Peťka1 píše:anoooooooooooo, drbej s námi
Vy furt drbete jo???
Ty brďo, to už dlouho , roste taky tak rychle nebo je to pomalejší
Já bych moc domu myšky a křečky, morčata nechtěla, mě přijde, že to hrozně smrdí, ale kdo ví co si domů přitáhne Terezka až bude starší
![]()
Hlavně ne hada, to by se muj odstěhoval, má panickou hruzu z hadů
![]()
já to taky nechci měli jsme jak morčata, tak potkany a činčily a fakt to smrdí. Zatím neuvažujem teda aspoň já ne že by se něco kupovalo
tak to je ona …má 16 cm.A roste pomaličku.Chci ji udělat nový domeček.A chybí ji zahrada.........tak je smutná.Musíme něco vymyslet, aby ji pes nesežral od Honzových rodičů.Už jednou přežila jak ji pokousal můj pes.Tři týdny každý den na injekce a pak 14 dní jsme chodili na klystýr......nemohla se vyprazdňovat......byla moc pokousaná.Fibinka ji užrala kus krunýře. ![]()
My měli korelu, to je strašně milý papoušek, když si na někoho zvykne, ale dělá hrozný kravál, furt hudruje hlavně včas ráno a to by u nás taky neprošlo ![]()
jo a takhle ji nazdobili kluci na svatbu......šulini........
![]()