Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tady zakládám novou diskuzi, vítám všechny které jsou těhulky od března:)))
Vím, ale holky měli zájem udělat uzavřenou debatu, asi už je nás tam hodně:)tak nevím…Chtěli něco soukromého
@ninuska100 to jo, ale proto, abychom mohly rozebírat třeba i intimnější témata a nekoukal nám tam každý, kdo přijde, není to o počtu ![]()
@Dastula1 to já nevěděla jestli to byl počet nebo jestli se jednalo o něco jiného, ale v podstatě to je jedno, né? Hlavní je se nějak dohodnout jak a co teda?:)))Mě to je jedno klidně budu chodit do naší staré:)
@ninuska100 No o založení skupiny jsem psala, „vstupné je dobrovolné“, takže kdo tam nebude chtít, nemusí, počet není omezen, přidávat se může kdykoli a diskuze zůstane i dál otevřená, tak aby v tom nebyl zmatek, ale samozřejmě tě k ničemu nenutím ![]()
@ninuska100 brouku, na co další? dyť už jsi v jedný
koukej k nám chodit ![]()
@ninuska100 voeeeeee ta souikromá není o to, že by tam šel jen někdo, tam půjdeme s končícím březnem VSECHNY, jen jde o to, že budeme mít soukromí a nebude nás moct číst každej z venku
Sis myslela, že tě nechceme?
![]()
@pepiny Tak se přidej do diskuse Březen 2013 - kdo našel //, tak je nás hoooodně ![]()
@atominnka Né,jéžíš to jsem si nemyslela, že by jste mě tam nechtěli, já to jen blbě pochopila myslela, jsem, že chcete novou diskuzi, jako, aby nás tam nebylo třeba 200 ale nic v poho, nechala jsem tuhle diskuzi smáznout a budem ve staré zase:)))
@ninuska100 Ninu jenze je rozdil uzavrena skupina a dalsi diskuze kocko ![]()