Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kacenka8 jako hlavne jist kazdy 2-3 hod, tak na to musis mit cas, o financich nemluve. Ikdyz teda se daj najit i levnejsi varianty, ale i tak…jinak dekuji, mam ze sebe radost. A tobe moc drzim palce, at se ti dal dari a dosahbes cile! Chce to hlavne trpelivost
Nijak se ho nechci zastávat, ale mamce byla tahle knížka doporučena její výživovou poradkyní s tím, že ale musí upravit gramáž jídla podle toho, co jí předepsala ona. A některé rady typu jíst každé 2 až 3 hodiny jí dala taky (ale třeba to „jídlo po 2 hodinách“ je jeden banán a podobně).
Mamka podle těch receptů vaří a zhubla už 8 kilo, dostává se na velikost oblečení 40. A prý to tam snad i někde uváděl, že to byla porce pro něj, když hodně cvičil a byl nadcent.
Jeho chování je už věc jiná, na ty stránky jsem jen zběžně nahlédla a tohodle jsem si nevšimla. Mám doma jeho druhou knížku a viz můj příspěvek výše, krom jednoho receptu jsme byli zatím velmi spokojeni (i když těch receptů jsme nevyzkoušeli tolik). Prostě jako inspirace pro zdravé recepty je to myslím fajn, díky použitým bylinkám nejsou ta jídla bez chuti a bez zápachu.
Ahojky.. mám prosbu nemáte někdo recept na zdravou svíčkovou břicháče toma? Já mám doma rychlovky bricháče a bohužel v té ten recept není a nemohu sehnat knihu v které je ten recept… je tu nějaká hodná duše která by mi sem dala recept na svíčkovou? děkuji ![]()
@Nymphetamine píše:
@kacenka8 joo, presne tak, tam je dovoleno jen chvalit. Bohuzel vydelava jen na lenosti a nevedomosti ostatnich. Ja zhubla jednou 30kg a tedka za rok 25kg, ale jela sem teda podle sebe a jedla jsem, jak jsem uznala za vhodne. Toma sem si chtela koupit, ale kdyz jsem tu knihu prolistovala, byla jsem silene zklamana. Kor, kdyz okolo toho byl takovej humbuk…nechapu proc
Holky,v kolik večeří
te?
Dobrý večer, je tu někdo, kdo aktuálně stejně, jako já začíná hubnout podle břicháče Toma?
@azaleila Já sem si dnes knihu přinesla, takže od zítra začínám.
@Enicka píše:
@azaleila Já sem si dnes knihu přinesla, takže od zítra začínám.
Tak to jsme na tom uplne stejne 😊 kterou mas?
Břicha tom, jak jsem zhubl 27 kg a jak můžete i vy
A pak ještě rychlovka a chuťovky břichace Toma
Ty máš jakou? A kolik chceš zhubnout?
Před dvěma týdny jsem si koupila 2 jeho knihy. 29 dní + Nejjednodušší recepty. Zatím jeho plán nejedu, ale beru si inspiraci na recepty. Je mi po jeho jídle dobře a jsou docela snadné a dokonce chutné. Chtěla bych během pár dní začít s plánem. ![]()