Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahoj holky,
docela mě zajímá, jak vypadalo vaše břicho po prvním a po druhém císaři?? jak moc velký rozdíl v tom byl? po prvním se mi úplně nevrátilo do původního stavu, ale šlo to. pokud mě zas fiknou, už nečekám totéž, ale jak moc děsné to může být?? ![]()
přidávám fotku 4 měs. po prvím fiknutí ![]()
Sice nemám co říct k tématu, ale musím říct, že bříško to je teda výstavní ![]()
Po prvním se mi vrátilo do původního stavu asi za měsíc a půl podruhé zatím nevím
akorát nevím proč by se nemělo vrátit zas ![]()
vendy dik, ale to uz nemam
ted mam pupek, jelikož za mesic mam termín ![]()
jsem otěhotněla měsíc po vyfocení břicha ![]()
mikky píše:íc vytaha
Po prvním se mi vrátilo do původního stavu asi za měsíc a půl podruhé zatím nevímakorát nevím proč by se nemělo vrátit zas
Jizvíková a nebojíš se teď toho, že tě po zveřejnění týhle fotky někdo nařkne z toho, že si ty dvojčata někde ukradla?
To není možný, že jsi 4 měsíce od dvojtěhotenství.
holky neblbněte
![]()
já bývala děsný nenažraný čuně
a kdybych neořezala tu fotku, tak uvidíte moje kejty
, mám nohy, jak věstonická venuše
a ted už i prsa, jen menší a asi vytahanější
jizvíková píše:
vendy dik, ale to uz nemamted mam pupek, jelikož za mesic mam termín
jsem otěhotněla měsíc po vyfocení břicha
taky se tahám s pupkem, mám před sebou ještě 5 týdnů:-) Ale takový bříško mít jako ty po porodu, tak si pískám ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Jizvíková a nebojíš se teď toho, že tě po zveřejnění týhle fotky někdo nařkne z toho, že si ty dvojčata někde ukradla?To není možný, že jsi 4 měsíce od dvojtěhotenství.
kdybych je ukradla, bych je aspon mohla vratit
![]()
Já jsem teď taky 4 měsíce po císaři,ale takhle krásný bříško nemám.Navíc mám okolí jizvy pořád takový tvrdý,jakoby trošku oteklý.Tak pořád doufám že se to samo srovná.
tvrdy prejde, vystoupla jizva mi zustala
mam keloid jak prase
Týýý jo,vystavni brisko po produ dvojcatek
Ja takove podobne pred tehu mela,ale ted??17 mesicu po porodu a hruuuuza
Ale ted uz jsem s tim aspon neco zacala delat,jenze myslim,ze ten prevys nad jizvou uz jen tak nezmizi ![]()