Břicho po druhém císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1032
14.2.11 17:25

Já mám právě taky strašnej keloid a to mažu denně spešl gelem a vůbec to nepomáhá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.2.11 17:30
Cherilin píše:
Já mám právě taky strašnej keloid a to mažu denně spešl gelem a vůbec to nepomáhá :cert:

No me v patek mudra rikala, ze jedine, kdyz bude zas cisar, ze to vyrizne a sesije jinym zpusobem, ale ze kdyz ma k tomu clovek sklony, ze se s tim moc delat neda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.2.11 17:44

Mi to spadlo :cert:
Jsem taky po SC a břicho vypadá myslím cca jako předtím, něco jako na té fotce, ale jsou mi asi ještě víc vidět žebra :oops:
A taky mě napadlo, jak to bude po druhém.
Ty už víš, že půjdeš zas na SC? A hlavně mě překvapuje, že jsi otěhotněla tak brzy, já mám rok zákaz. :?:

• Citovat
  • Upravit
1032
14.2.11 17:53

Mě jsou teda žebra taky vidět fest,ale bříško mám malinko vypouklý.Jizvíková a vnítřní jizvu máš už zahojenou?Nebolí tě to teď v těhotenství?Já bych chtěla taky brzo druhý,ale bojim se že ta jizva na děloze může rupnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
14.2.11 17:53

teda ženská jedna, takový supr bříško a ty máš strach, že nebude zas takový :-o no to bych se divila :think: Tvoje starosti bych chtěla mít. :mrgreen: Hele, já když si chci mrknout na jizvu, tak si dám pod břicho zrcadlo, protože ta pneu je přes ní :nevim: Jak bych ti to popsala :think: - si představ, že mám půlku zadku vepředu na břiše :mrgreen: Se s tebou klidně vsadím, že 4m po porodu budeš zase jak placka :wink: To já nikdy nebudu.
Ty keloidní jizvy jsou potvory :pankac: Mazala jsem contractubex gelem asi 3× denně hned po návratu domů, mezi tím třeba sádlem, bepantenem, kostivalovou mastí teď jsem přišla na to, že dětský bubchen na opruzeniny to krásně zjemňuje a vyhlazuje. Hlavně jí nenechat suchou. Mám jí všude pěkně hladkou a pěknou akorát uprostřed 4cm keloid - tam mi přijde, že se nevstřebaly dobře stehy.I to v tom místě bolí.
Pokud si doktoři myslí, že to na druhýho císaře je, asi bych tak brzo neriskovala.A ještě ti to opraví.
Dej pak sem srovnávací foto břicha, jsem zvědavá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.2.11 19:07

Teeeeda, takovy krasny brisko :palec:
Myslim, ze i po druhem CS budes za chvili na svem. Ja jsme mela vzdy spicek, takze i po prvnim CS mi to pres jizvu lehce viselo. Ted podruhe mi zustalo i par kilicek, ktere jsou prave v brise. Ale jinak jizva krasna (musim na potreti pani dr. podekovat :lol: ) a moc rozdil mezi prvnim a druhym CS nevidim :think:
Verim, ze budes brzy zase ve forme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.2.11 19:11
Brunifid píše:
Mi to spadlo :cert:
Jsem taky po SC a břicho vypadá myslím cca jako předtím, něco jako na té fotce, ale jsou mi asi ještě víc vidět žebra :oops:
A taky mě napadlo, jak to bude po druhém.
Ty už víš, že půjdeš zas na SC? A hlavně mě překvapuje, že jsi otěhotněla tak brzy, já mám rok zákaz. :?:

ja mela take zakaz, ale prvni jsou po ivf, takze se s otehotnenim ani nepocitalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.2.11 19:12
Cherilin píše:
Mě jsou teda žebra taky vidět fest,ale bříško mám malinko vypouklý.Jizvíková a vnítřní jizvu máš už zahojenou?Nebolí tě to teď v těhotenství?Já bych chtěla taky brzo druhý,ale bojim se že ta jizva na děloze může rupnout.

boli od 4tt a pekelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.2.11 19:22

jizvA dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.2.11 19:24

jizva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.2.11 19:27

a jeste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
14.2.11 19:35
jizvíková píše:
tvrdy prejde, vystoupla jizva mi zustala :-( mam keloid jak prase

Jizvy já mám keloid taky, na jednom kousíčku mám krásně hladkou, ale jinak jeden velkej hrbol.
Teď by ti to měli seříznout a podruhý prý víc mazat(rada mého gynekologa) ideálně prý sádlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.2.11 19:46

a ted je to neuveritelne citlivy na dotek, sahnu na to a normalne to pali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
14.2.11 19:50

Ty bláho já jsem zvědavá jak to s tebou nakonec bude.Každopádně držim palce ať to dopadne podle tvýho přání a hlavně ať je to v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.2.11 19:52
MarkyM píše:
Ty bláho já jsem zvědavá jak to s tebou nakonec bude.Každopádně držim palce ať to dopadne podle tvýho přání a hlavně ať je to v pořádku :kytka:

dik, ja bych hlavne sla rodit hned, uz jsem vyflusana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky