Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já mám právě taky strašnej keloid a to mažu denně spešl gelem a vůbec to nepomáhá ![]()
Cherilin píše:
Já mám právě taky strašnej keloid a to mažu denně spešl gelem a vůbec to nepomáhá
No me v patek mudra rikala, ze jedine, kdyz bude zas cisar, ze to vyrizne a sesije jinym zpusobem, ale ze kdyz ma k tomu clovek sklony, ze se s tim moc delat neda
Mi to spadlo ![]()
Jsem taky po SC a břicho vypadá myslím cca jako předtím, něco jako na té fotce, ale jsou mi asi ještě víc vidět žebra ![]()
A taky mě napadlo, jak to bude po druhém.
Ty už víš, že půjdeš zas na SC? A hlavně mě překvapuje, že jsi otěhotněla tak brzy, já mám rok zákaz. ![]()
Mě jsou teda žebra taky vidět fest,ale bříško mám malinko vypouklý.Jizvíková a vnítřní jizvu máš už zahojenou?Nebolí tě to teď v těhotenství?Já bych chtěla taky brzo druhý,ale bojim se že ta jizva na děloze může rupnout.
teda ženská jedna, takový supr bříško a ty máš strach, že nebude zas takový
no to bych se divila
Tvoje starosti bych chtěla mít.
Hele, já když si chci mrknout na jizvu, tak si dám pod břicho zrcadlo, protože ta pneu je přes ní
Jak bych ti to popsala
- si představ, že mám půlku zadku vepředu na břiše
Se s tebou klidně vsadím, že 4m po porodu budeš zase jak placka
To já nikdy nebudu.
Ty keloidní jizvy jsou potvory
Mazala jsem contractubex gelem asi 3× denně hned po návratu domů, mezi tím třeba sádlem, bepantenem, kostivalovou mastí teď jsem přišla na to, že dětský bubchen na opruzeniny to krásně zjemňuje a vyhlazuje. Hlavně jí nenechat suchou. Mám jí všude pěkně hladkou a pěknou akorát uprostřed 4cm keloid - tam mi přijde, že se nevstřebaly dobře stehy.I to v tom místě bolí.
Pokud si doktoři myslí, že to na druhýho císaře je, asi bych tak brzo neriskovala.A ještě ti to opraví.
Dej pak sem srovnávací foto břicha, jsem zvědavá ![]()
Teeeeda, takovy krasny brisko ![]()
Myslim, ze i po druhem CS budes za chvili na svem. Ja jsme mela vzdy spicek, takze i po prvnim CS mi to pres jizvu lehce viselo. Ted podruhe mi zustalo i par kilicek, ktere jsou prave v brise. Ale jinak jizva krasna (musim na potreti pani dr. podekovat
) a moc rozdil mezi prvnim a druhym CS nevidim ![]()
Verim, ze budes brzy zase ve forme ![]()
Brunifid píše:
Mi to spadlo
Jsem taky po SC a břicho vypadá myslím cca jako předtím, něco jako na té fotce, ale jsou mi asi ještě víc vidět žebra
A taky mě napadlo, jak to bude po druhém.
Ty už víš, že půjdeš zas na SC? A hlavně mě překvapuje, že jsi otěhotněla tak brzy, já mám rok zákaz.
ja mela take zakaz, ale prvni jsou po ivf, takze se s otehotnenim ani nepocitalo
Cherilin píše:
Mě jsou teda žebra taky vidět fest,ale bříško mám malinko vypouklý.Jizvíková a vnítřní jizvu máš už zahojenou?Nebolí tě to teď v těhotenství?Já bych chtěla taky brzo druhý,ale bojim se že ta jizva na děloze může rupnout.
boli od 4tt a pekelne
jizvíková píše:
tvrdy prejde, vystoupla jizva mi zustalamam keloid jak prase
Jizvy já mám keloid taky, na jednom kousíčku mám krásně hladkou, ale jinak jeden velkej hrbol.
Teď by ti to měli seříznout a podruhý prý víc mazat(rada mého gynekologa) ideálně prý sádlem
a ted je to neuveritelne citlivy na dotek, sahnu na to a normalne to pali
Ty bláho já jsem zvědavá jak to s tebou nakonec bude.Každopádně držim palce ať to dopadne podle tvýho přání a hlavně ať je to v pořádku ![]()
MarkyM píše:
Ty bláho já jsem zvědavá jak to s tebou nakonec bude.Každopádně držim palce ať to dopadne podle tvýho přání a hlavně ať je to v pořádku
dik, ja bych hlavne sla rodit hned, uz jsem vyflusana