Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mimi je velké asi jako fazolka, břicho není těhotenské, spíš jsi nafoukla nebo zadržuješ vodu
já v zacatku taky měla trochu břicho a pak to splasklo a trochu se začlo dělat až tak v polovině těhotenství.
@Kata44678888 u nás to bylo ještě složitější. Manžel prodělal rakovinu varlete a dle doktorů a spermiogramu ho označily za neplodného. Mimino jedině přes umělé oplodnění a to ještě se štěstím. No a další měsíc po tomhle verdiktu jsem měla na testu 2 čárky. Nikdo tomu nevěří. Tak že doufám že bude těhu úspěšně jinak je to naše asi poslední. Jinak co se týče špinění tak v tomhle těhotensví zatím ani jednou ale v prvním se synem jsem dokonce 2 krát krvacela jasně červenou krví a vše bylo v pořádku. Prý to byla prasklá žilka. Tak že špinění nemusí nic znamenat ale taky může.
@P4ja no je to možné. Se synem jsem měla opravdu velký břicho(měl 4150 g a 53 cm) a břicho se mi rozhodně nevrátilo do původní podoby. Ta vytahaná kůže tam zůstala, ale to co mám teď jsem tedy neměla. Tak uvideme po porodu jak to bude vypadat ![]()
@Aja646 ahoj tak to SME na tom stejně já jsem 7tydnu a tři dny a bříško jde krásné vydet…tak přejí miminku i tobě hlavně zdravicko
@miroslavjana píše:
@Aja646 ahoj tak to SME na tom stejně já jsem 7tydnu a tři dny a bříško jde krásné vydet…tak přejí miminku i tobě hlavně zdravicko
No to leda že by zakladatelka čekala slůně… ![]()
@Magical-eyes Nevim co je na tom tak divného jsem hubená a určité ne prvorodicka takže jde bříško vydet…
@miroslavjana příspěvek z roku 2019 proto že by byla zakladatelka čekala slune