Prvotrimestrální screening Česká Lípa

Anonymní
13.7.19 18:06

Prvotrimestralni screening Česká Lípa

Zdravím :mavam:
Byla některá z vás na screeningu v České Lípě? Jen by mě zajímalo, jestli se tam ten UTZ provádí přes břicho nebo vaginálně? :think:
Všude je to prý jinak, tak abych věděla, jak se aspoň obléct :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
M-A
689
13.7.19 18:29

Nebyla jsem, je nove ted otevreny, ale mel by se delat pres bricho neslysela sem ze teda nekde vaginalne, me treba po tom brise jezdili dobrych 20 minut, pochybuju ze se nekde dela 20 minutovy vaginalni 8o
V Lipe jsem byla ve 22.tt a ted tam dochazim uz v ramci pece porodnice, vem si rucnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
13.7.19 18:52
@Anonymní píše:
Zdravím :mavam:
Byla některá z vás na screeningu v České Lípě? Jen by mě zajímalo, jestli se tam ten UTZ provádí přes břicho nebo vaginálně? :think:
Všude je to prý jinak, tak abych věděla, jak se aspoň obléct :mrgreen:

Hele, záleží spíš na tobě - jakou máš tělesnou konstituci. První volba je přes břicho, když bude viditelnost horší, tak se dopomůže tím vnitřním. Já to řešila kombem džínové šaty a legíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.21 12:31

dotaz

Zdravím holky je to doba co jste tu psali, ale prece jenom. Řekl vám doktor v česke lipě který provádí UTZ co čekáte poprípadě kdy v jakem TT DĚKUJI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
17.5.21 13:38

@Květinka.kvitek byla jsem na screeningu ve 12+5, pristup skvely. Lekarka i sestra prijemne. Doktorka vse dlouho merila, neprislo mi, ze by to odflakla. Pohlavi si tipla, rekla, ze tipuje 60:40,v patek jdu na druhy, tak uvidime zda se trefila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.21 17:17

@Dina31 Take jsem právě byla minuly tyden v pondělí na kontrolním UTZ, pak odber krve a tedka 20teho jdu na ten screening chtejí spojit nějake ty hodnoty krve s UTZ. Mužes pak dát vedet jestli se lekař z česke lipy opravdu trefil?… Jinak samozdřejmě ad je to hlavně zdrave to je duležité. :potlesk: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
17.5.21 18:59

@Květinka.kvitek ok v patek napisu, kdyztak me oznac, kdybych zapomnela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
23.5.21 08:51

@Květinka.kvitek ahoj, tak mam po 2. screeningu a pohlavi mi potvrdili. Takze na 1.screeningu se trefili. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.21 14:00

@Dina31 Ahoj já tam teda byla také ve čtvrtek pak doktor byl docela neochotný. Byla jsem na řadě v půl 12 tedy před obědem, celkem vyšetření trvalo asi 5 minut. Vím že máme hlavu ruce a nohy, močový měchýř jinak absolutně nic sem se nedozvěděla :(… Jinak tobě moc gratuluji a přeji zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
23.5.21 17:37

@Květinka.kvitek a jakej doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.25 16:47

Ahoj holky, vím že je to stará diskuze ale zkusím to. Byla jsem v pátek na screeningu a ve zprávě nemám žádné zprávy o riziku preeklampsii. Dělali vám to tam???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.25 14:08
@Anonymní píše: Více

Já jsem dnes byla zatím jen na odběrech, na UTZ jdu až 28.4., ale dnes mi měřili tlak a říkali, že to je právě kvůli preeklampsii, takže si myslím, že kdyby tam riziko bylo, napsali by to do zprávy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky