Brigáda či přivýdělek k MD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brigáda či přivýdělek k MD
Ahoj všem, jsem s druhým dítkem na MD (už rodičák), co vám budu vykládat znáte to asi všechny - zdražování, školkovné, obědy… Pořád někde vykukuje nějaká složenka či účet k zaplacení.
Tak jsem si řekla, že se poohlédnu po nějakém přivýdělku z domu (bydlíme na vesnici v JMK), protože při zkráceném úvazku někam dojíždět nepřipadá v úvahu - to co bych vydělala bych projela. Navíc hlídání není. Projela jsem net a nic moc jsem nenašla, a když už konečně jo tak to bylo plnění obálek, což by šlo výdělek slibovali až 12 tis. měsíčně, jenomže nedodávají obálky a známky. Takže bych si vydělala tak 1000,–Kč měsíčně a to bych se musela jo otáčet a lepit.
Takže znáte, víte popř. máte vyzkoušené něco co by aspoň stálo za to a opravdu to má efekt? Jinak nevěřím inzerátům pošlete nám stovku mi vám pošleme info.
Jinak jsem zkoušela dedru, ale mají katalogy na dlouho = velká základna zákaznic, a lidi jsou celkem otrávení z tohoto typu prodej.
![]()
Za každý typ děkuji budu vděčná Hanka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsem učitelka ch-př. Doučuji hl. matematiku, ale to se většinou přihlásí propadlíci přes hl. prázdniny…Jazyky nedávám.
Manuálně jsem celkem zručná, ale to je dnes každý…takže momentálně hledám cokoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušela jsem háčkovat čepičky, ale je to dost času - jedna čepka tak 3-4hodky práce a cena 100-150kč (náklady na přízy 40-60kč dle velikosti), za víc bych si to netroufla dát neboť by to dráž nikdo nekoupil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hancikub já myslím, že koupil, známá to dělá a prodává cca +- 200,– a dle mě je to pořád pěkná cena ruční práce
jinak já občas upeču nějaký dortík, ale to moc teda nenese, bo toho není moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No dorty jsem si říkala že bych taky zkusila, dělala jsem synovi potahované marcipánem (mašinku Tomáš a pařezovou chaloupku s křemílkem a vochomůrkem) a i kamarádce. jak píšeš @Petulikk je to fakt nárazovka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hancikub jedině se tomu více věnovat, já hlavně peču pro rodinu občas na zakázku, ale zase si nemůžu říct nějak moc, bo vím, že nejsem profík… ale materiál, který na to dám, tak to si nechám zaplatit určo a něco málo navíc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my jsme si nechali loni pro mamku udělat od odbornice, nechtěla jsem nic dělat aby to jako vypadalo, no a byla jsem dost zklamaná určitě bych to udělala lépe. Vzala si za to osm stovek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky hledám nějakou brigádu, ale marně
. Jsem taky z JMK:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vicca myslím že je nás hodně, ale s příležitostmi je to bída. Hlavně je všude plno podvodníku pošli stovku a uvidíš… nic jen člověk přijde o stovku. Asi budeme vymyslet něco svého… a nebo dát děti do jeslí (u nás nejsou) a mazat do práce.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych šla do práce hned. Jen nemám kam
. Do původního zaměstnání mě p. ředitelka vezme až po ukončení RD.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mě též, neboť by musela předělávat úvazky ostatním.
ale myslím, že pokud příjdeš do práce a řekneš, že od příštího měsíce nastupuješ, tak tě musí vzít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě, že mě vzít musí až budou malýmu tři roky. Teď mě vzít pouze může a to ona nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit