Je mi 15 a hledám brigádu, poradíte kde a jak?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Hele v 15 uz muzes treba i doplnovat zbozi v obchode, jen bys neměla delat s penezi (i kdyz i to si nekde vezmou na triko). Tsk bych spis patrala tim smerem, v dobe korona si te asi domu hned tak nekdo nevezme abys mu uklizela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted mi uplne vypadlo, ze je ta korona…
a hledam a hledam a nic no…ta brigada :/
- Citovat
- Upravit
@Kriss Tina píše:
Hele v 15 uz muzes treba i doplnovat zbozi v obchode, jen bys neměla delat s penezi (i kdyz i to si nekde vezmou na triko). Tsk bych spis patrala tim smerem, v dobe korona si te asi domu hned tak nekdo nevezme abys mu uklizela.
Nemůže, pokud nemá ukončenou povinnou školní docházku, což dnes řada dětí v 15 letech nemá.
Nemyslím, že tady něco seženeš, musíš se poptat po známých, např. kolegové rodičů, rodiče kamarádů atd. Já bych tě nechala třeba očistit a natřít plot, ale jsem z jiného kouta republiky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo no tak tu bude mit za měsíc pokud jeste nema
zas úplně cizí dite nezamestna nikdo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
@zrcadlo no tak tu bude mit za měsíc pokud jeste nemazasúplně cizí dite nezamestna nikdo.
S tím souhlasím, proto jsem jí psala, ať to zkusí po známých. Kdyby mi např. kamarádka, která má hlouběji do kapsy a doma deváťačku, napsala, že její dcera shání i jednorázovku brigádu, tak bych jí nějakou práci vymyslela (třeba vyklidit sklep nebo něco, do čeho se nám nechce, samozřejmě neoficiálně, peníze pak na ruku). Proto bych to zkusila v bezprostředním okolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo souhlas to me taky napadlo, poptat se po pribuznych nebo kamaradech rodičů, ale s tim ji tady nikdo nepomuze no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brigáda od 16let Praha
Potřebuju najít brigádu, je mi 16 let a bylo by to v Praze(uklízení, cokoliv), jediné, co jsem našla tak McDonald ale nevíte ještě o nějaké jiné?? Bylo by to od září a byla bych moc ráda za nějaký odkaz přímo na tu brigádu, nějak prostě nemůžu kromě toho McDonaldu nic najít, nechci zase něco za 100Kč na hodinu, třeba od 130Kč na hodinu, tak bych byla moc ráda za každé info, děkuju
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Potřebuju najít brigádu, je mi 16 let a bylo by to v Praze(uklízení, cokoliv), jediné, co jsem našla tak McDonald ale nevíte ještě o nějaké jiné?? Bylo by to od září a byla bych moc ráda za nějaký odkaz přímo na tu brigádu, nějak prostě nemůžu kromě toho McDonaldu nic najít, nechci zase něco za 100Kč na hodinu, třeba od 130Kč na hodinu, tak bych byla moc ráda za každé info, děkuju
Uklízení za 130 na hodinu, tak to hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hahaha, naivko… v dnesni dobe opravdu 130 na hodinu necekej
zamestnavatele ted nemaji duvod preplacet, kdyz si mohou vybirat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ps. I v centru Prahy jsem videla nabidky za 80 kc a asi se budes divit, ale i na takove brigady se dnes stoji fronta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás kluk seče trávu a podobně za 100 na hodinu a říkal, že je za to rád, tak já nevím za 130 na hodinu, máš nějaké zvláštní znalosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže začal bych tím, že bych hledala brigádu alespoň nějakou a nekladla si podmínky s penězi. Zkoušej procházet inzeráty na úklid, můžeš si udělat profil na hlidacky cz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že můžeš roznašet letáky to se dá obejít a dělat i ve 14:) ale v 15 té vezmou už skoro vsude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den, asi se to sem uplne nehodi, ale mela bych dotaz. je mi 15 let a jsem z Teplic. rada bych mela nejakou brigadu, uklizeni..cokoliv. nepotrebujete nekdo neco? treba vencit psa? nebo uklizet? nebo nejak jinak pomahat za financni odmenu?