Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
13.2.11 18:28
MillaL píše:
shadowgirll píše:
to já taky napadlo mě to jen asi dvakrát ,protože mám časté migrény a někdy je to fakt síla a když si představím že mě zrovna bude bolet hlava a mimísek bude třeba brečet bude to ještě horší ale stím se nedá nic dělat jinak se taky mooc těším bude to naše největší štěstíčko a navíc byl plánovanej a po půl roce se zadařilo a když si vzpomenu na ten půl rok snažená jak byl nekonečný a jak jsem každou ms obrečela tak je mi hned lépe a jsem štastná že už ho mám v bříšku :kytka: :dance:
A kolik ti je, jestli se můžu zeptat?
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
13.2.11 18:30
Janni.na88 píše:
Barunka maminka píše:
samé kučina sakra to mají moje slečny ženichů
:wink: :wink: :palec: :palec: :palec: to ju tedy :wink:

ale víš jak to bývá
KTERÝ Z VÁS JE NEJBOHATŠÍ :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
13.2.11 18:30
finduska píše:
aukci jsem vyhrála :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: máme cestovní postýlku :dance: :dance: my ji hodně využijeme, když pojedeme k rodičům, kord když bude léto, to se bude chodit na grilovačky

Super, gratuluji :-)Moc krásná. Kolik tě stála? Jinak ta vanička je také super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
13.2.11 18:31

Ahoj holky, můžu se Vás na něco zeptat? :oops: :-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 18:31
nicky88 píše:
Ahoj holky, můžu se Vás na něco zeptat? :oops: :-) :think:
:?: :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
13.2.11 18:33
Marbuli píše:
evculinda píše:
Ahoj holky, narazila jsem na vaši diskuzi a musím vám všem pochválit krásná bříška!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:Já se svým ještě moc chlubit nemůžu - nějak pořd vede špek, ale je ještě čas :mrgreen:
kujeme :hug:

dekujeme:o)a tesime se na tve foto !!!! ja tedyb take jeste moc velky pupik nemam,ale uz se zacina rysovat :)

• Citovat
  • Upravit
finduska
13.2.11 18:34
MillaL píše:
finduska píše:
aukci jsem vyhrála :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: máme cestovní postýlku :dance: :dance: my ji hodně využijeme, když pojedeme k rodičům, kord když bude léto, to se bude chodit na grilovačky
dík, zrovna si tak ale stěžuji co sakra budu ty zbylé tři měsíce dělat, když už mám tedy výbavu hotovou, kromě přebalováku :-( Ale nenajdeě tu nic, vše je schované a nebo po příbuzných:D pro tu vaničku jedu ráno, a tuhle postýlku dostanu až v březnu, chtěla jsem si ji koupit a nakonec mi ji zaplatí teta, takže pojede poštou rovnou k nim, abych pškně slušně poděkovala pči předání :mrgreen: jinak postýlka stojí 700se všim což je i na použiotu dobrý kord když normální postýlku máme po mně zadarmo :mrgreen:
Super, gratuluji :-)Moc krásná. Kolik tě stála? Jinak ta vanička je také super :-)
  • Citovat
  • Upravit
finduska
13.2.11 18:35
nicky88 píše:
Ahoj holky, můžu se Vás na něco zeptat? :oops: :-) :think:

ptej se

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
13.2.11 18:36
evculinda píše:
Kousek jsem vás prolítla a mám pocit, že jste fajn parta, takže by byla škoda, kdyby vás ubývalo s bříškama - naopak :wink: :palec:A porody on-line jsou ty nejhezčííííí :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

jinak vitej mezi nami a i tobe preji pohodove tehulkovani !!!!! uzivej si to :palec: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2412
Lusisek píše: žádné blbosti nedělám,ale mrzí mě to a mrzí mě co má Patríček za tátu :cry: :cry:

Ahoj Lusi: Také mě moc mrzí, jak se k tobě přítel zachoval, přijde mi ještě nedozrálý. Třeba si uvědomí, jakou dělá chybu a vrátí se. Já si na přítele stěžovat nemůžu. Jsme spolu 7 let, obou je to první vážný vztah. Mně je 24 a příteli necelých 26.
Kdyby si tu chybu neuvědomil, tak buď ráda, že odešel. Máš pak šanci si najít lepšího partnere a lepšího tatínka pro malého. Který si tě bude vážit a mít tebe i malého rád. Přeju ti hodně štěstí, ať to dopadne jakkoli. Ale musíš být silná a rozumná, už kvůli malému :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775

Nejdřív bych Vám chtěla pochválit Vaše nádherná bříška :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: A jen by mě zajímalo jak brzy po OVU jsme začali pozorovat příznaky a jaké, a ještě kdy Vám poprvé (od OVU) vyšly //......... Já vím, že jsou tady i jiné diskuze, ale asi týden čtu tu Vaši :oops: :andel: a tak nějak, přesto že Vás neznám, jste mi přirostly k :srdce: , a tak kontroluji jak Vám to jde,.. :-) , doufám, že se nezlobíte… :?: :oops: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
13.2.11 18:37
Marbuli píše:
finduska píše:
no hlavně nám aspon musíš napsat co to je :mrgreen:
i fotecku sem dam :) co bych pro vas neudelala :hug: Hodne ste mi pomohly a poradili tak se vas prece nemuzu vzdat,akorat tady budu min …

radus,ja uzs e moc moc tesim na prvni fotecku maleho Marbulinecka,nebo Marbulinky !!! :) a i na to az anm napises,ze jsi mela karsny,bezproblemovy a rychly porod !!! :huban: :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12968
13.2.11 18:37
Janni.na88 píše:
Marbuli píše:
evculinda píše:
Ahoj holky, narazila jsem na vaši diskuzi a musím vám všem pochválit krásná bříška!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:Já se svým ještě moc chlubit nemůžu - nějak pořd vede špek, ale je ještě čas :mrgreen:
kujeme :hug:
dekujeme:o)a tesime se na tve foto !!!! ja tedyb take jeste moc velky pupik nemam,ale uz se zacina rysovat :)

Jani - dívala jsem se - už se opravdu pomalinku a krásně rýsuje :palec: :potlesk: :potlesk: U mě to zhoršuje špek, takže já si na těhu pupík ještě pár týdnů počkám :mrgreen: I když teda oblíbený bokovky přes podbříšek už nedopnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
13.2.11 18:38

Barunka

to asi těžko holky :-( kámoška mi napsala na skype,že prej jí psal,že si už našel byt a že prej jestli se mu neomluvim,tak je prej konec a že to prej udělá a odstehuje se…že prej ví,že jsme udělali chybu oba,ale musim se omluvit já..tak jsem řekla,že se buď omluvíme oba a nebo nikdo :zed: :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
13.2.11 18:39
Marbuli píše:
finduska píše:
Marbuli píše:
finduska píše:
no hlavně nám aspon musíš napsat co to je :mrgreen:
i fotecku sem dam :) co bych pro vas neudelala :hug: Hodne ste mi pomohly a poradili tak se vas prece nemuzu vzdat,akorat tady budu min …
tak ted si mně Raduš rozesmála, prý poradily, my tobě :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vtipe, vždyt ty z nás rodíš prvnííí, do háje , kecáma kecám a za tři minuty mi končíaukce :lol: :lol:
to neva ze rodim prvni,Ale pomohli ste mi v tom ze ste tady a pisete si semnou a taky ste poradili kdyz sem neco nevedela.Marek ten uz ze me mel hlavu jako balon kdyz sem se chtela bavit o miminkach,tady vim ze budu vyslechnuta a jeste na to dostanu krasny odpovedi :hug:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: me se tu mezi vami take libi holky!!jen doufam,ze se nerozpadneme,az postupne jedna za druhou odrodime..snad se tu bdueme schazet i potom..treba kdyz budou mimiskove nasi spinkat nebo tak.. :)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky