Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Janni.na88 píše:Barunka maminka píše:
samé kučina sakra to mají moje slečny ženichů![]()
![]()
![]()
![]()
to ju tedy
ale víš jak to bývá
KTERÝ Z VÁS JE NEJBOHATŠÍ
![]()
finduska píše:
aukci jsem vyhrála![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
máme cestovní postýlku
![]()
my ji hodně využijeme, když pojedeme k rodičům, kord když bude léto, to se bude chodit na grilovačky
Super, gratuluji
Moc krásná. Kolik tě stála? Jinak ta vanička je také super ![]()
Marbuli píše:evculinda píše:kujeme
Ahoj holky, narazila jsem na vaši diskuzi a musím vám všem pochválit krásná bříška!!!!![]()
![]()
![]()
Já se svým ještě moc chlubit nemůžu - nějak pořd vede špek, ale je ještě čas
dekujeme:o)a tesime se na tve foto !!!! ja tedyb take jeste moc velky pupik nemam,ale uz se zacina rysovat ![]()
MillaL píše:finduska píše:dík, zrovna si tak ale stěžuji co sakra budu ty zbylé tři měsíce dělat, když už mám tedy výbavu hotovou, kromě přebalováku
aukci jsem vyhrála![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
máme cestovní postýlku
![]()
my ji hodně využijeme, když pojedeme k rodičům, kord když bude léto, to se bude chodit na grilovačky
Ale nenajdeě tu nic, vše je schované a nebo po příbuzných:D pro tu vaničku jedu ráno, a tuhle postýlku dostanu až v březnu, chtěla jsem si ji koupit a nakonec mi ji zaplatí teta, takže pojede poštou rovnou k nim, abych pškně slušně poděkovala pči předání
jinak postýlka stojí 700se všim což je i na použiotu dobrý kord když normální postýlku máme po mně zadarmo
Super, gratulujiMoc krásná. Kolik tě stála? Jinak ta vanička je také super
nicky88 píše:
Ahoj holky, můžu se Vás na něco zeptat?![]()
![]()
ptej se
evculinda píše:
Kousek jsem vás prolítla a mám pocit, že jste fajn parta, takže by byla škoda, kdyby vás ubývalo s bříškama - naopak![]()
A porody on-line jsou ty nejhezčííííí
![]()
![]()
![]()
jinak vitej mezi nami a i tobe preji pohodove tehulkovani !!!!! uzivej si to
![]()
Lusisek píše: žádné blbosti nedělám,ale mrzí mě to a mrzí mě co má Patríček za tátu![]()
Ahoj Lusi: Také mě moc mrzí, jak se k tobě přítel zachoval, přijde mi ještě nedozrálý. Třeba si uvědomí, jakou dělá chybu a vrátí se. Já si na přítele stěžovat nemůžu. Jsme spolu 7 let, obou je to první vážný vztah. Mně je 24 a příteli necelých 26.
Kdyby si tu chybu neuvědomil, tak buď ráda, že odešel. Máš pak šanci si najít lepšího partnere a lepšího tatínka pro malého. Který si tě bude vážit a mít tebe i malého rád. Přeju ti hodně štěstí, ať to dopadne jakkoli. Ale musíš být silná a rozumná, už kvůli malému ![]()
Nejdřív bych Vám chtěla pochválit Vaše nádherná bříška
A jen by mě zajímalo jak brzy po OVU jsme začali pozorovat příznaky a jaké, a ještě kdy Vám poprvé (od OVU) vyšly //......... Já vím, že jsou tady i jiné diskuze, ale asi týden čtu tu Vaši
a tak nějak, přesto že Vás neznám, jste mi přirostly k
, a tak kontroluji jak Vám to jde,..
, doufám, že se nezlobíte…
![]()
Marbuli píše:finduska píše:i fotecku sem dam
no hlavně nám aspon musíš napsat co to jeco bych pro vas neudelala
Hodne ste mi pomohly a poradili tak se vas prece nemuzu vzdat,akorat tady budu min …
radus,ja uzs e moc moc tesim na prvni fotecku maleho Marbulinecka,nebo Marbulinky !!!
a i na to az anm napises,ze jsi mela karsny,bezproblemovy a rychly porod !!!
![]()
Janni.na88 píše:Marbuli píše:dekujeme:o)a tesime se na tve foto !!!! ja tedyb take jeste moc velky pupik nemam,ale uz se zacina rysovatevculinda píše:kujeme
Ahoj holky, narazila jsem na vaši diskuzi a musím vám všem pochválit krásná bříška!!!!![]()
![]()
![]()
Já se svým ještě moc chlubit nemůžu - nějak pořd vede špek, ale je ještě čas
Jani - dívala jsem se - už se opravdu pomalinku a krásně rýsuje
U mě to zhoršuje špek, takže já si na těhu pupík ještě pár týdnů počkám
I když teda oblíbený bokovky přes podbříšek už nedopnu ![]()
to asi těžko holky
kámoška mi napsala na skype,že prej jí psal,že si už našel byt a že prej jestli se mu neomluvim,tak je prej konec a že to prej udělá a odstehuje se…že prej ví,že jsme udělali chybu oba,ale musim se omluvit já..tak jsem řekla,že se buď omluvíme oba a nebo nikdo
![]()
Marbuli píše:finduska píše:to neva ze rodim prvni,Ale pomohli ste mi v tom ze ste tady a pisete si semnou a taky ste poradili kdyz sem neco nevedela.Marek ten uz ze me mel hlavu jako balon kdyz sem se chtela bavit o miminkach,tady vim ze budu vyslechnuta a jeste na to dostanu krasny odpovediMarbuli píše:tak ted si mně Raduš rozesmála, prý poradily, my toběfinduska píše:i fotecku sem dam
no hlavně nám aspon musíš napsat co to jeco bych pro vas neudelala
Hodne ste mi pomohly a poradili tak se vas prece nemuzu vzdat,akorat tady budu min …
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vtipe, vždyt ty z nás rodíš prvnííí, do háje , kecáma kecám a za tři minuty mi končíaukce
![]()