Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
13.2.11 16:48
Peťanka píše:
Ty máš krásně velké bříško… :-) Já jsem s klukama nedošla ani tak daleko co Ty…vždycky jsem rodila před termínem. Jestli budeš přenášet,tak to bude holčička :wink: Ale jinak vypadáš na chlapečka :dance:

No jeste chvilku mam cas..ale kdyby tet mimisek chtel na svet tak bych se tomu nebranila :) ale mozna prenaset budu,prenasela babi,mamka a segrav listopadu taky rodila po terminu.. No tak uvidme :)
Jinak dekuju za pochvalu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 16:49
Barunka maminka píše:
Lusisek píše:
bojím se,že tento měsíc už to nebude možné,že to udělají až na příští měsíc..pochybuju,že je bude zajímat,že mi přítel stopil peníze :cry:
skusit to můžeš

Ja bych ti taky skusila,za o nic nedas,ale uz bych sla hned zitra aby si vedela co nejdriv co a jak :) drzim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 16:50
Marbuli píše:
Barunka maminka píše:
Marbuli píše:
jinak zitra zacinam 39tt tak vam sem davam foto ze dneska meho melounka :srdce: :srdce:Peta: ja uz sem te nekde videla a newim kde..ale videla sem te,ale kde to bylo?? :nevim:
takové majinké bříšenko jejda :potlesk:
No ale reknu ti ze uplne staci :srdce: prave tebe obdivuju,ze tam mas mimisky dva..No me by plesklo :) Ale taky kdybych cekala dvojcatka tak bych to zvladla..co bych pro mimisky neudelala :)
ale dekuju :hug:

no tak mě zase všichni říkají že na dvojky mámmalé břicho a nechtěli ste si nechat s přítelem říci co to bude ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
13.2.11 16:51

Marbuli: tak to teda nevím :nevim: Mám dvojče sestru a jezdí s manželem po celé republice na závody motorek.Tak možná jsi potkala někde ji? Tolik lidí si nás plete.Zdraví mě lidé které vůbec neznám a znají moji sestru a u sestry zas naopak :mrgreen: je to někdy sranda jak si nás všude pletou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 16:53

peťko a vy ste se narodily mamině v jakém týdnu ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 16:53

nene,budeme mit prekvapko,ja k narozkam a Marek to bude mit k vyroci a rekla sem mu ze to ma i k opozdene k Valentynku..Tak mi rekl ze mu dam ten nejkrasnejsi darecek :) :) :srdce:
Ale reknu ti ze cim vic se to blizi tim vic bych to chtela vedet :mrgreen:
mas krasne brisko na dvojcatka..neboj to jeste poroste.. az nebudes co tim mas delat a jak si hajnout:) ale ono to za to stoji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 16:54
Peťanka píše:
Marbuli: tak to teda nevím :nevim: Mám dvojče sestru a jezdí s manželem po celé republice na závody motorek.Tak možná jsi potkala někde ji? Tolik lidí si nás plete.Zdraví mě lidé které vůbec neznám a znají moji sestru a u sestry zas naopak :mrgreen: je to někdy sranda jak si nás všude pletou.

Ja ti newim :) :) no a kam do Prahy se budes presne stehovat??do jake casti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 16:57

taky sem to nechtěla vědět ale pak jak mě pan doktro řekl že jsou dvě tak sem to musela vědět už jen kuli kočárku pře to byla pálka jak nwm co pro mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 17:02

my mame sediej kocarek..Takovej neutralni..kostkovanej..vetsinu mame v neutralnich,ale mame i modr i ruzove.. proste sme pojisteny na vse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
13.2.11 17:04

děkuji holky..hned zítra tam zajdu…ale podle mě už bude pozdě na tento měsíc..je možné,že zítra mi přijdou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 17:05

jojovšak ano ale ono když to kupuješ vše dvakrát tak je to moc no takže sem si to nechala řící

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 17:06
Lusisek píše:
děkuji holky..hned zítra tam zajdu…ale podle mě už bude pozdě na tento měsíc..je možné,že zítra mi přijdou… :nevim:

tak uvidíš no nějak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
13.2.11 17:07

Ahoj holky, narazila jsem na vaši diskuzi a musím vám všem pochválit krásná bříška!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Já se svým ještě moc chlubit nemůžu - nějak pořd vede špek, ale je ještě čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 17:07

Luciku : Tak uvidis :) :)

Barca : no to verim ze je to zahul a taky to poleze asi celkem do penez,ale oni ty dve malicke za to stoji vit ?? Ja uz bych pro to nase male udelala cokoliv.. Je u me na pvnim miste :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 17:09
evculinda píše:
Ahoj holky, narazila jsem na vaši diskuzi a musím vám všem pochválit krásná bříška!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:Já se svým ještě moc chlubit nemůžu - nějak pořd vede špek, ale je ještě čas :mrgreen:

kujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky