Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
13.2.11 17:28
evculinda píše:
Marbuli píše:
evculinda píše:
Ahoj holky, narazila jsem na vaši diskuzi a musím vám všem pochválit krásná bříška!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:Já se svým ještě moc chlubit nemůžu - nějak pořd vede špek, ale je ještě čas :mrgreen:
kujeme :hug:
Není za co :huban: :mrgreen: jste úžasný :huban:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
2761
13.2.11 17:29

taky bych chtela spat.. :cry: tet uz mam v noci hodne velke problemy se spanim..chjo!! Zbudi me kazdej Markuv pohyb kdyz se obraci,nebo kdyz nas kocourek smejdi po byte..no je to na pytel..sem unavena,ale spat nejdu,chci spinkat v noci,pak dam dlouhou vanu s krizovkama a to se bude spinkat..mam cerstve povleceno..hmmmm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
13.2.11 17:30
tikule píše:
ahoj holky,jak se dneská máte.ani nevim co jste tu všechno psaly,nějak nemám sílu to číst.Od pátka se válim v posteli páč můj drahý přinesl domů chřipku.Odolávala jsem,ale v pátek už to moje tělo nezvládlo.Takže ležim,piju čaj,med,citron atd.Ten už si vyskakuje,že mu je líp.Bodejť by nebylo,když si papá antibiotika :pocitac: a já tady chrblu jako prase a nemůžu skoro nic…tak doufám,že jste na tom líp než já.

ahojky tikulko,jeee tak to me mrzi,tak at jsi brzy fit !!!!! kouekj se nam brzy uzdravit,at to enni jeste horsi.doufam ze uz ti zitra bude lepe!!!preji prijemny zbytek vikendu a hezky odpocivej! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12968

Kousek jsem vás prolítla a mám pocit, že jste fajn parta, takže by byla škoda, kdyby vás ubývalo s bříškama - naopak :wink: :palec:

A porody on-line jsou ty nejhezčííííí :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
finduska píše:
no hlavně nám aspon musíš napsat co to je :mrgreen:

i fotecku sem dam :) co bych pro vas neudelala :hug: Hodne ste mi pomohly a poradili tak se vas prece nemuzu vzdat,akorat tady budu min …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
13.2.11 17:32
Marbuli píše:
Ahojda zlaticka :hug:
Tak vám řeknu že od 3 od rana pekne na hovno :-( :cry: od vcerejska sem unavena jak maly dite,spala bych ale proste to neslo,do toho me zacla tak nehorazne palit zaha :cry: ze sem pulu noci prosedela..Tak sem v 9 vylezla z postele a zacla sem uklizet..Sem hnusna,protivna a neskutecne unavena :cry: :cry: CHJO:( Marek to radsi vzdal a sel si zabehat,ale nepindal,asi me chape :srdce:

D : jojo je to parada kdyz se muzes nalozit do vany a cist si nebo lustit krizovky,ja si tam hodne pomuzu,ale dnak mi to bohuzel nepomohlo,koukam jak suva :-(

Shadow: Ja mam 38tt a mam tet nahore necelych 19kg.. A to mi prijde ze zase tak velike brisunko nemam :nevim:

Finduska : Jak to utika co ?? Ja zitra zacinam 39tt :dance: :dance: a ode dneska chodim z 9.patra dolu po schodech pesky :D :D

Tikulka : Tak at jsi brzo zdrava a ta nemoc te moc dlouho nenici,taky sem to v tehu zazila :cry: :hug:

Ahojky Ráďo,jee etak to je neprijemne.tak doufam ze uz se citis lepe! :kytka: :wink:

• Citovat
  • Upravit
13.2.11 17:32

taky spím přes den pře v noci sem největší kamarádka s wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 17:33
evculinda píše:
Kousek jsem vás prolítla a mám pocit, že jste fajn parta, takže by byla škoda, kdyby vás ubývalo s bříškama - naopak :wink: :palec:A porody on-line jsou ty nejhezčííííí :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

tak u me to zachvilku bude ze to moje brisko bude hajat vedle me,ale pisat sem budu dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
Peťanka píše:
ahoj holky..přeji vám všem pěknou neděli! Já jsem sama doma a je mi smutno! Děti jsou na víkend u bývalého manžela.Vždycky se mi po nich tak stýská! Dnes už přijedou a bude doma zas veselo. :dance:

Ahojky Peto,i tobe hezkou nedeli..etdy uz ejn zbytek nedele..nejak jsme se sem driv nedostala :DD to evrim,ze je ti smutno po detech,ale zas eto ber tak,ze si trosku odpocines amas trosku cas sama na sebe a na mimiska ! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2761
Barunka maminka píše:

to ja byla ze zacatku tehu taky moc velka kamaradka se zachodovou misou … od 7tt do 21tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 17:34
Janni.na88 píše:
Marbuli píše:
Ahojda zlaticka :hug:
Tak vám řeknu že od 3 od rana pekne na hovno :-( :cry: od vcerejska sem unavena jak maly dite,spala bych ale proste to neslo,do toho me zacla tak nehorazne palit zaha :cry: ze sem pulu noci prosedela..Tak sem v 9 vylezla z postele a zacla sem uklizet..Sem hnusna,protivna a neskutecne unavena :cry: :cry: CHJO:( Marek to radsi vzdal a sel si zabehat,ale nepindal,asi me chape :srdce:

D : jojo je to parada kdyz se muzes nalozit do vany a cist si nebo lustit krizovky,ja si tam hodne pomuzu,ale dnak mi to bohuzel nepomohlo,koukam jak suva :-(

Shadow: Ja mam 38tt a mam tet nahore necelych 19kg.. A to mi prijde ze zase tak velike brisunko nemam :nevim:

Finduska : Jak to utika co ?? Ja zitra zacinam 39tt :dance: :dance: a ode dneska chodim z 9.patra dolu po schodech pesky :D :D

Tikulka : Tak at jsi brzo zdrava a ta nemoc te moc dlouho nenici,taky sem to v tehu zazila :cry: :hug:
Ahojky Ráďo,jee etak to je neprijemne.tak doufam ze uz se citis lepe! :kytka: :wink:

ano moc ne,sem unavena jak pes,ale drzim se,abych spala v noci …ale dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 17:38
Marbuli píše:
Barunka maminka píše:
to ja byla ze zacatku tehu taky moc velka kamaradka se zachodovou misou … od 7tt do 21tt..

to ja začala zvracet až teď ale jinak pořád čůrám a na velkou nemůžu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
13.2.11 17:38
Barunka maminka píše:
ahojiky pupík mám popraskaný a škaredý ale v bříšku mám dvě holčičky které váží už přes 2 kila

ahojky BAru,vítám te mezi nami.noo,brisko mas tedy opravdu hodne popraskane..a.el to se nejak zpravi,zkus misto indulony nejaky olejicek primo na strie,nebo primo Enju pro tehulky,asi uz ti uoplne nezmiszi,ale mozna trosku zjemni..ale dle meho je enjdulezitejksi,ze mas v brisku dve krasne zdrave holcicky.nejdulezitejksi je abys byla ty i ty dve princezny,ktere mas v brisku v poradku!!!mej se hezky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
finduska
13.2.11 17:39
Marbuli píše:
finduska píše:
no hlavně nám aspon musíš napsat co to je :mrgreen:
i fotecku sem dam :) co bych pro vas neudelala :hug: Hodne ste mi pomohly a poradili tak se vas prece nemuzu vzdat,akorat tady budu min …

tak ted si mně Raduš rozesmála, prý poradily, my tobě :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vtipe, vždyt ty z nás rodíš prvnííí, do háje , kecáma kecám a za tři minuty mi končíaukce :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
13.2.11 17:39
Janni.na88 píše:
Barunka maminka píše:
ahojiky pupík mám popraskaný a škaredý ale v bříšku mám dvě holčičky které váží už přes 2 kila
ahojky BAru,vítám te mezi nami.noo,brisko mas tedy opravdu hodne popraskane..a.el to se nejak zpravi,zkus misto indulony nejaky olejicek primo na strie,nebo primo Enju pro tehulky,asi uz ti uoplne nezmiszi,ale mozna trosku zjemni..ale dle meho je enjdulezitejksi,ze mas v brisku dve krasne zdrave holcicky.nejdulezitejksi je abys byla ty i ty dve princezny,ktere mas v brisku v poradku!!!mej se hezky :kytka:

jjojo to je to nejhlavnější děkuji taky se měj krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky