Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
birma : to je zajímavé to ti jako řekly v 8 tt že tam sou dvě a pak v 11 že už tam je jen jedno ?
tak holky jsme se tak s přítelem pohádali až odešel na pivo a napsal mi,že si jde hledat garsonku,takže je mezi námi asi konec b
a když jsem mu napsala jestli to mám brát jako rozchod tak mi řekl,že si to mám přebrat jak chci
takže asi konec..nevim co si mám počít a co bude semnou a Patríčkem…
![]()
no pokud je to opravdu roychod tak určitě peníze které má on tak aťti da a hlavně mu vysvětlico ztratil svého syna když už nechce tebe ale syna ? tak to je mazec jako hlavně neplač uklidni se ubližuješ Patričkovi takže se uklidni a soustřeď se na malého a na starého se vypodni on doleze uvědomí si co ztratil
Lusi : neboj, situace se uklidní, hlavně se teď nestresuj…zkus to dneska hodit za hlavu…
Tak holky kdyz to rikate tak to asi bude malej MARBULINEK
ze zacatku tehu sem myslela porad ze holka,ale posledni mesic a neco mam takove tuseni ze to bude kluk.. a tet i kdyz rikate ze na to vypadamm.tak se to mozna tak i stane ![]()
No a Marek si tak pral malou KAČENKU,ale myslim si ze z kluka bue taky moc nadsenej..a hlavne ono ani nejde o to co to bude,ale aby to bylo zdrave
![]()
Lucik: Hlavne bud v klidu,nenervuj se,ja vim ze je to teske,ale ono se to nejak srovna,nejak se to vyvrbi,ale uveedom si ze kdz se budes nervovat tak tim ublizujes hlavne malemu.. Ser na nej,jak rika Baru on prijde pak na to o co prisel a jeste rad se vrati,ale to si ty potom rekni o poradna pravidla ketry budete mezi sebou dodrzovat ,drzim palecky ![]()
když to nejde..psala jsem mu ať mi přinese peníze,ale už ani neodepusuje prostě mě ignoruje takže co se peněz týče smůla a to mu přijdou na jeho účet moje peníze ještě takže jsem namydkená
nejde být klidná
![]()
Normalne kde ta Girlie se Smigii litaj,oni asi ty chlapy jim davaj Daiquiri oprvadu zabrat..
ja to jinak nevidim…Doufam ze jsou v poradku a nekde predcasne nerodi.. ![]()
Marb : to určitě nee, to by nám hned napsaly…
Já už se vidím, jak mě to chytne, jak budu na emiminbu vypisovat, že rodím
![]()
za to že si těhulka můžete oba tak by se měl starat ale chlapy to ůbec neberou jako ženský jim je to jedno
dneska se na toopravdu vypodni nenervuj se až dojde tak ho ignoruj prostě neexistuje u mě to tak funguje ale musíš bejt sylná prostě neexistuje teď jsi jen ty a malej
Daiq : tak to ja vam nestihnu napsat,protoze Marek by me k notaku nepustil..Uz to slysim : SI DELAS SRANDU NE,DELEJ MUSIME JET,NA TEN NOTAS VUBEC NELEZ !!! ![]()
![]()
no ale skusim ho nejak zabavit a rychle to semnapsat a no a taky to poznate asi tak ze se tady dlouho neukazu ![]()
Lusisek píše:
když to nejde..psala jsem mu ať mi přinese peníze,ale už ani neodepusuje prostě mě ignoruje takže co se peněz týče smůla a to mu přijdou na jeho účet moje peníze ještě takže jsem namydkenánejde být klidná
![]()
tak zajdi tam odkud ti chodí peníze tak zajdi ať ti je posílají složenkou jako
Marb : tak někdy to trvá,než vůbec z domu odjedeš…někdy ani nemá cenu jezdit do porodnice dokud nemáš pravidelné kontrakce…takže nám ještě musíš napsat!!! ![]()