Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1605
13.2.11 10:28

ahoj holky,jak se dneská máte.ani nevim co jste tu všechno psaly,nějak nemám sílu to číst.Od pátka se válim v posteli páč můj drahý přinesl domů chřipku.Odolávala jsem,ale v pátek už to moje tělo nezvládlo.Takže ležim,piju čaj,med,citron atd.Ten už si vyskakuje,že mu je líp.Bodejť by nebylo,když si papá antibiotika :pocitac: a já tady chrblu jako prase a nemůžu skoro nic…tak doufám,že jste na tom líp než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
13.2.11 10:31

tikule : tím jsem si prošla 3 týdny zpátky…fuj, hlavně hezky lež a odpočívej…Teď mi tu chrchloší přítel… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
13.2.11 10:33

Nu 22.května máme termínek.jinak já mám nahoře 6,5kila,ale počítám, že od včera jsem přibrala, upekla jsem totiž buchtu a půlku ji sežrala :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
finduska
13.2.11 10:35

tikule, to já zase měla zanít močáku vlednu a musela jsem se také cpát antibiotikama, ale od zítra tu mám na týden na hlídání 7-letou holčinu a ta už týden marodí. ale snad už bude v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
2761
13.2.11 11:18

Ahojda zlaticka :hug:
Tak vám řeknu že od 3 od rana pekne na hovno :-( :cry: od vcerejska sem unavena jak maly dite,spala bych ale proste to neslo,do toho me zacla tak nehorazne palit zaha :cry: ze sem pulu noci prosedela..Tak sem v 9 vylezla z postele a zacla sem uklizet..Sem hnusna,protivna a neskutecne unavena :cry: :cry: CHJO:( Marek to radsi vzdal a sel si zabehat,ale nepindal,asi me chape :srdce:

D : jojo je to parada kdyz se muzes nalozit do vany a cist si nebo lustit krizovky,ja si tam hodne pomuzu,ale dnak mi to bohuzel nepomohlo,koukam jak suva :-(

Shadow: Ja mam 38tt a mam tet nahore necelych 19kg.. A to mi prijde ze zase tak velike brisunko nemam :nevim:

Finduska : Jak to utika co ?? Ja zitra zacinam 39tt :dance: :dance: a ode dneska chodim z 9.patra dolu po schodech pesky :D :D

Tikulka : Tak at jsi brzo zdrava a ta nemoc te moc dlouho nenici,taky sem to v tehu zazila :cry: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 11:25

Holky kde je vubec SMIGII??? A taky GIRLIE??? dlouho tady od nich nic neni??? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
13.2.11 11:26

ahoj holky..přeji vám všem pěknou neděli! Já jsem sama doma a je mi smutno! Děti jsou na víkend u bývalého manžela.Vždycky se mi po nich tak stýská! Dnes už přijedou a bude doma zas veselo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
13.2.11 11:29

Marbuli : asi se o víkendu starají o svoje chlapy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 11:42

ahojiky pupík mám popraskaný a škaredý ale v bříšku mám dvě holčičky které váží už přes 2 kila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 11:58

tak to nwm ja čekám první a hned dvojky no v 17 letech se to jaksi povedlo :-D mažu indulonou je mastná a dobrá ale nějak to nefunguje :-( ale co už nějak to nezachráním teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 12:05

no 17let už ve 12 tt mě začalo praskat jenže až teď tak moc no jak přibraly holky tak hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 12:13

no na začátku to byly muka ale jsem šťastná že jsem nešla na potrat nebo tak ty jo už se nemůžu dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
13.2.11 12:17

ahojky holky,tak mám špatnou náladu…včera jsme se s přítelem chytli kvůli tomu,že si píše na netu jen s hokkama a on mipoořád omílal,že to jsou kamarádky z Prahy co zná..říkají mu prďko a tak a mě to není příjemný,když mu tak holky říkají a on jim tam píše samé smajly a radí jim,když potřebují a tak astráví u toho půl dne a mě si nevšímá..to mi přijde nefér,že mu jsou přednější skypačky (skype) než já :nevim: :cry: prej,že mu zakazuju si psát s nima..nezakazuju,ale už se mi u něho třikrát staloo,že si s nimi psal jako miláčkua tak a nebo mě u nich zase špinil a dělal ze mě bůch ví co a přítel mi pořád říká proč se vracim k minulosti,ale já na to jen tak zapomenout nedokážu :cry: …tak tu tak sedím a sama..mimísek asi spinká,protože bříško mám v klidu :-) a jakpak se máte vy?

Barunka maminka:Tak držím palečky,aby vše bylo tak jak má a aby holčičky byly v pořádku… :kytka: ..držím palečky…asi to není stranda nosit v sobě dvojčátka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 12:21

moc děkuji no není ale už každý den čekám že budu rodit pře mám jednovaječné dvojky a ty se rodí dříve ještě než dvojky normální jako dvojvaječné jaj začínám se bát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 12:23

jako jo ja taky neodsuzuji raději jít na potrat než ho pak někde nechat v popelnici jak je to teď časté ja bych šla asi jen na potrat kdyby bylo postižené pře to bych nedala starat se o takov dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí