Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,jak se dneská máte.ani nevim co jste tu všechno psaly,nějak nemám sílu to číst.Od pátka se válim v posteli páč můj drahý přinesl domů chřipku.Odolávala jsem,ale v pátek už to moje tělo nezvládlo.Takže ležim,piju čaj,med,citron atd.Ten už si vyskakuje,že mu je líp.Bodejť by nebylo,když si papá antibiotika
a já tady chrblu jako prase a nemůžu skoro nic…tak doufám,že jste na tom líp než já.
tikule : tím jsem si prošla 3 týdny zpátky…fuj, hlavně hezky lež a odpočívej…Teď mi tu chrchloší přítel… ![]()
Nu 22.května máme termínek.jinak já mám nahoře 6,5kila,ale počítám, že od včera jsem přibrala, upekla jsem totiž buchtu a půlku ji sežrala
![]()
tikule, to já zase měla zanít močáku vlednu a musela jsem se také cpát antibiotikama, ale od zítra tu mám na týden na hlídání 7-letou holčinu a ta už týden marodí. ale snad už bude v pohodě.
Ahojda zlaticka ![]()
Tak vám řeknu že od 3 od rana pekne na hovno
od vcerejska sem unavena jak maly dite,spala bych ale proste to neslo,do toho me zacla tak nehorazne palit zaha
ze sem pulu noci prosedela..Tak sem v 9 vylezla z postele a zacla sem uklizet..Sem hnusna,protivna a neskutecne unavena
CHJO:( Marek to radsi vzdal a sel si zabehat,ale nepindal,asi me chape ![]()
D : jojo je to parada kdyz se muzes nalozit do vany a cist si nebo lustit krizovky,ja si tam hodne pomuzu,ale dnak mi to bohuzel nepomohlo,koukam jak suva ![]()
Shadow: Ja mam 38tt a mam tet nahore necelych 19kg.. A to mi prijde ze zase tak velike brisunko nemam ![]()
Finduska : Jak to utika co ?? Ja zitra zacinam 39tt
a ode dneska chodim z 9.patra dolu po schodech pesky
![]()
Tikulka : Tak at jsi brzo zdrava a ta nemoc te moc dlouho nenici,taky sem to v tehu zazila
![]()
Holky kde je vubec SMIGII??? A taky GIRLIE??? dlouho tady od nich nic neni??? ![]()
ahoj holky..přeji vám všem pěknou neděli! Já jsem sama doma a je mi smutno! Děti jsou na víkend u bývalého manžela.Vždycky se mi po nich tak stýská! Dnes už přijedou a bude doma zas veselo. ![]()
ahojiky pupík mám popraskaný a škaredý ale v bříšku mám dvě holčičky které váží už přes 2 kila
tak to nwm ja čekám první a hned dvojky no v 17 letech se to jaksi povedlo
mažu indulonou je mastná a dobrá ale nějak to nefunguje
ale co už nějak to nezachráním teď
no 17let už ve 12 tt mě začalo praskat jenže až teď tak moc no jak přibraly holky tak hodně
no na začátku to byly muka ale jsem šťastná že jsem nešla na potrat nebo tak ty jo už se nemůžu dočkat
ahojky holky,tak mám špatnou náladu…včera jsme se s přítelem chytli kvůli tomu,že si píše na netu jen s hokkama a on mipoořád omílal,že to jsou kamarádky z Prahy co zná..říkají mu prďko a tak a mě to není příjemný,když mu tak holky říkají a on jim tam píše samé smajly a radí jim,když potřebují a tak astráví u toho půl dne a mě si nevšímá..to mi přijde nefér,že mu jsou přednější skypačky (skype) než já
prej,že mu zakazuju si psát s nima..nezakazuju,ale už se mi u něho třikrát staloo,že si s nimi psal jako miláčkua tak a nebo mě u nich zase špinil a dělal ze mě bůch ví co a přítel mi pořád říká proč se vracim k minulosti,ale já na to jen tak zapomenout nedokážu
…tak tu tak sedím a sama..mimísek asi spinká,protože bříško mám v klidu
a jakpak se máte vy?
Barunka maminka:Tak držím palečky,aby vše bylo tak jak má a aby holčičky byly v pořádku…
..držím palečky…asi to není stranda nosit v sobě dvojčátka…
moc děkuji no není ale už každý den čekám že budu rodit pře mám jednovaječné dvojky a ty se rodí dříve ještě než dvojky normální jako dvojvaječné jaj začínám se bát ![]()
jako jo ja taky neodsuzuji raději jít na potrat než ho pak někde nechat v popelnici jak je to teď časté ja bych šla asi jen na potrat kdyby bylo postižené pře to bych nedala starat se o takov dítě