Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peťanka píše:
Jani a v kolikátém jsi týdnu?
ahoj,jsem nyni konec 10tt,ale jeste jsem tuto spineni nemela..to pichani a boleni v brise a podbrisu mam uz od zavcatku tehu,ale takoveto spineni poprve,vyplasilome to
![]()
zkus být v klidu a polehávat ..kdyby jsi začala silněji špinit tak zajed raději k doktorovi …Ale určitě bude vše v pořádku neboj.
Ahojda holky ![]()
D : No to si pis ze budes jeste flekata po porodu..to je snad kazda mamina.. moje segra byla kropenata jak slepice a o tyden pozdeji tlacila kamoska a ta byla taky..To je tim jak moc tlacis ,to ti muze prasknout i zilka v oku ,ale neboj do tri dnu max do tydne to mizi,fakt
![]()
Finduska: to mi neco rika,ale taky bych ho ohla skusit..Zni to jednoduse..me uz se nece delat nic slozityho ![]()
Jani: bud tet v klidu a jak pise Petanka kdyby se to nejak zesililo tak upaluj k DR.. hlavne se nestresuj a bud an sebe opatrna ![]()
Girlie : Jo u tebe se opravdu musi mit mimisek moooc dobre..U me je videt ze se macka..ja takove brisko nemam jako ty..a verim ze uz kazdy otoceni je pro mimiska tesky a narocny ![]()
holky já se musím pochlubit co jsem si vydražila na netu.i když za ní dám víc než jsem chtěla, teda ja za ni dám to co jsem chtěla ,ale mami připlatí.přihodila tu cenu ona:D
ale já jí fakt chtěla, zdála se mi dokonalá.
Jani hlavně buď v klidu nohy nahoru a relax.
Lesí píše:Čoveče já nabrala za těhu 27 kg, jsem drobná a myslela jsem si že to na mě nebudou dlouho vidět a prdlajs, mám 163 cm a začínala jsem na 53 kg, skončila jsem skoro s osmdesáti
Ahoj všem těhulkám
Pochlubíte se mi svým bříškem?Zajímá mě,jak jsou velká:-)jsem ve 13 plus 2 a přidávám i já fotku toho svého pupíku…Přijde mi právě velkéa nevím,zda je to normální a nebo jsem se už takto vypapala
![]()
![]()
Mám za první trimestr 2,5 kila navíc…no..kamarádku mám v patnáctém týdnu,nemá ani kilo navíc a bříško asi taky menší..Nejsem žádná křehule..moje váha je 72,měřím 181..vím,že je to individuální a proto-bříška,prosím,sem
![]()
Já jsem ve 21 týdnu a zatím jsem moc nepřibrala..jen 3 kg…Zvracela jsem skoro do 4 měsíce.Ted už mi je konečně líp.Tak snad už začnu i troc
hu přibírat.
ja sem pribirala i kdyz sem zvracela,ale ja sem se snazila i tak jist,abych to vyvazovala ![]()
Jinakk pekne brisko ![]()
No jo 20.unora
![]()
Dneska se cejtim tak ze sem ubrecena a stejska se mi..
Mam ten jeden z tehu stavu
Ale jinak celkem dobry..Tet uz se tesim az to pandirko co mam pred sebou bude hajinkat vedle me
Uz je to moc dlouhy .. ale co bych pro to male neudelala ![]()