Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Marbuli píše:tikule píše:No bud rada ze pliny vozi,…terab vzdycky chytne nejakou akci a vyplati se to..Ja to mam pres segru a pres avru..Segra je tedfa na matersky ale oba delaj v Ontexu,firma ktera je zamerena na plinky,vlozky,kapesnicky tampony,apodobne..No a tam mam pres ne ze me plinka vychazela na 1.5kc takze supr
ahoj holky,já mám vždycky počteníčko.jsem tu vždycy dopo a občas se mi povede tu být i odpoledne,ale to je málokdy.A vy toho vždycky tolik napíšete![]()
já postýlku měla od 29 tt.kamarádka mi to všechno napakovala protože holce předělávala pokoj tak všechno co ji zbylo mi ¨dala.i všechny věcičky.jen něco málo jsme si koupila novýho.jsou to krásný hadříky i když jsou z druhý ruky.Plímek máme doma taky hafo.Přítel vždycky od někud přijede a přiveze aspon jeden balík.jsme říkala abych si s nima pak nemusela otvírat obchod
a vlhke kapesnicky 100ks na 25kc …Takze ja sem za kazdou levnejsi vec rada..a obleceni to mam taky hodne z druhe ruky,ale krasny…mam to po svych bratrankach.. jednomu je teprve 7 a ten mensi tomu josu 4 takze krasny nezniceny hadriky
a no a taky sem si neco dokoupila
jj hodně jsme toho ušetřili na těch věcičkách.jo to jo plíny jsou vždy potřeba
já pak ještě dokoupim ale musíme počkat co na nás vykoukne na svět. ![]()
uplne v pohode tu cestu zvladnes..Ja sem ve 37tt jela 150km za babickou a vecer zase z5 protoze Marek sel druhy den na brigadu,ale musite se vyhibat diram
jo tady v troji vykoukl pukavec ![]()
no nema cenu kupovat pliny od 2kg kdyz se ti pak narodi 4kg mimco..nebo naopak kupovat velke a male nemit..proste jen neco do zacatku..Ale to rika ta prava ktera ma doma uz pres 800 plinek ![]()
já jich mám něco přes 400.a ted jsem koukala v globusu mají akci na ty oranžový za 150kč…nevim nevim jestli odolám.já si taky myslim že bych tu cestu mohla zvládnout.všechno je ok.a mimi se ještě nechystá na svět.my by jsme jeli jen otočku ráno tam a odpo z5.
holky nějaká fotečka ze středy kdy jsme byla s holkama na výborný čokoládě mňam
a tady ještě jedna s kamarádkou,já termín 17 a ona 16.března.tak se asi sejdem v porodce ![]()
Marbuli píše:
dobre ranko zlaticka
Tak ten strouhany kolac na to ze jsem cukrarka tak slysim poprve![]()
ale bude to nejaka mnamka,uz to mam vytiskle a zitra to skusim upect
![]()
Jinak sem vam chtela rict z jsem si nedelala mimiska kvuli penezum,ale kvuli tomu ze sme si prali mit miminko a ze je to to nejcenejsi co zenska muze v zivote mit![]()
![]()
![]()
Ale je fakt ze v dnesni dobe kazda korunka dobra..za to porodne se muze dokoupit dost veci pro mimiska,ale sou to proste hamouni nenazrany..At si to narvou do chrtanu..me jde o to aby mimisek byl zdravej
![]()
![]()
Jinak jak se dneska mate?? Venku je osklivo,prsi,ale tet jak koukam tak trosku vykouknul pukavec jupiiiii
![]()
Ahojky ARdus..jj,jen jej upeč,je to opravdu mnamka,bude ti-vam cutnat
):) ano,souhalsim s tebou,jsou to hamouni nenasytni…at se temi penezi treba udavi..my to nejak zvladneme,nejdulezitejsi je opravdu zdravi miinka a take maminky…v dnesni dobe spousta lidi bere zdravi na lehkou vahu,dokonce i zdrava miminka se berou jako samozrejmost :/nikdo si nevazi toho co ma..opravdu jen malokdo.no,u ans je to take oklive zamracene,prsi uz od rana..jsem hnedka v som vybehla do lekarny a zmokla jsem spolecne s Majou.tou ansi feneckou,ze hruuza…jsem arda ze uz sjme doma v teploucku
) jinak vas HOLKY VSECHNY MOC ZDRAVIM!!!A PREJI KRASNY DEN !! uz jsemtady dele,…ale az nyni jsem se dolouskala k posledni strance
) vcera jak jsem zmizela iodpol,tak uz jsem se pak endostala,jeli jsme s RAdou an ankupy a po kramech-nabytek atd..ve 14hod a vratili jsme se po 118hod.,mela jsem toho plny kecky
)
tikule píše:
a tady ještě jedna s kamarádkou,já termín 17 a ona 16.března.tak se asi sejdem v porodce
hezkeee!!
![]()
Janni.na88 píše:tikule píše:hezkeee!!
a tady ještě jedna s kamarádkou,já termín 17 a ona 16.března.tak se asi sejdem v porodce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kujůůůůů ![]()
Test na cukrovku nechutný…v jednu chvíli jsem myslela, že to nezvládnu a poblinkám se…strašné…
![]()
DaiquiriQ píše:
Test na cukrovku nechutný…v jednu chvíli jsem myslela, že to nezvládnu a poblinkám se…strašné…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jo to znám …ble ble.Mě vyšli špatně předtím,ale jen díky tomu že jsem si v noci frajerka dala 3 mandarinky,který cukru ažaž
takže jsem pak musela chodit do dia poradny.kde jsme měla výsledky pokaždý vzorový…ale výhoda toho byla že chodim na 3D UZ.ted jsme byla naposled.ale to už vydržím do 17 března…
![]()
Ahojky holčiny,
Tak mám od včera osobního venčitele psíka
…nabídla se sousedka pod námi,když zjistila,že jsem na rizikovém
,tak právě přišla sousedka mi vrátít psíka…a baštím rohlíček se sýrem a čajík a už se mi konečně trošku zlepšila rýmička ![]()
já jsem si koupila plínky od 3-6 kg a myslím si,že to stačí co se váhy týče… ![]()
jinak holky jsem se chtěla optat..od včera mi škvrdlá,žbluňká,prdí,bříško občas… a nebo to zní ten zvuk jako kdybych trávila…nikdy jsem to neměla..spíše jen pohyby mrňouska..nevíte co to může být?Neznamená to třeba,že si mimísek ulevil nebo tak?
¨Stane se mi to třeba 4 za den
…a vychází mi to třeba skoro z boku..ze strany…u pupíku,pod žebrama a pokaždé jinde
![]()
Janni -děkuju jo řikala že doroste a nebo bude prostě malej
to by mohl mít taky po mě
nejsem zrovna extra vzrůst
ale hlavní je že je ok taky řikala myslim nže už jsem to psala že už je hlavičkou dolů ![]()
krááásné bříško !!!!moc slusankuje…
jak pre porodem ? no,to envim,tak vsak vis jak,nekdo am vetsi,nekdo emnsi..ja budu asi jedna z tech,co bude mit poardne pupendo
ale duelzite je ze roste