Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1830
11.2.11 12:58

Tikule - jo todle tak to už má ten muj předepsaný sepsaný a bude posílat má to = Ahoj už jsem venku :-D jsem Matěj a míry hodina a s maminkou jsme naprosto zdraví=

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
11.2.11 13:04
Lusisek píše:
No tak strach nemám,zní to zajímavě takže třeba jen mám asi vnitřní prdíky :lol:HOLKY:nevěřily by jste co se mi teď stalo…seděla jsem u počítače a malej vždy nejvíce kope,když sedím…a normálně se mi strašně moc hýbalo břicho,nadskakovalo a když jsem položila pod žebra ruku,tak jsem cejtila nožičku :dance: :palec: až jsem se holky lekla,ale bylo to nádherný..a pořád mě kope pod žebrem na pravé straně…a když se juknu na bříško tak vidim úplně jak mi skáče :lol:

jeee,krasny..ja uz ci take citit mrnouse kopat :cry: si jeste pockatm no,cca 9tydnu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1533
11.2.11 13:10

Janni.na88

jj je to krásný…láskou bych ho spapala :srdce: :huban: ..taky jsem zvědavá za kolik týdnů uvidím prdýlku v bříšku vyšpulenou a nebo nožičku…kamarádka když byla těhotná,tak se jí objevila boule na bříšku a myslela si,že je to hlavička..tak její přítel tu bouličku hladil a s tim,že je to teda hlavička a pak se zjistilo,že hladil zadeček :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
11.2.11 13:17
Lusisek píše:
jj je to krásný…láskou bych ho spapala :srdce: :huban: ..taky jsem zvědavá za kolik týdnů uvidím prdýlku v bříšku vyšpulenou a nebo nožičku…kamarádka když byla těhotná,tak se jí objevila boule na bříšku a myslela si,že je to hlavička..tak její přítel tu bouličku hladil a s tim,že je to teda hlavička a pak se zjistilo,že hladil zadeček :lol: :lol:

jeeee,taky hezky,tak ono to jde tezko asi poznatr jestli jde o halvicku,nebo prdylku :o) no,uz abych maleho take citila … :zed: mocc se na to tesim… :-)

• Citovat
  • Upravit
1533
11.2.11 13:27

Janni.na88

no právě..aby se to nestalo i mě,že si budu myslet,že je to hlavička a on přitom na mě bude špulit prdýlku a říkat mi tim „mami,polib mi prdýlku“ :lol: neboj dočkáš se a bude to nezapomenutelný zážitek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
11.2.11 13:32
Lusisek píše:
no právě..aby se to nestalo i mě,že si budu myslet,že je to hlavička a on přitom na mě bude špulit prdýlku a říkat mi tim „mami,polib mi prdýlku“ :lol: neboj dočkáš se a bude to nezapomenutelný zážitek :palec:

tak ja mylsim,ze je i ejdno,kam se hkladi,hlavne ze s emu dava najevo ta alska..protoze jak se rika a je to nejsoi i nejak dokazane-mimi vnima pohyby,zvuky atd.takze i ymslim,ze je mu jedno,jestlis e hladi na halvicce,prdylce,nebo nozce :oops: hlavne ze se haldi…povida atak :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6256
11.2.11 13:34

janni je to opravdu neco fantastickyho :palec: :srdce: a tes se na to. ja jsem ze zacatku dostavala takovy rany, pekne bolestivy a Onik rikal..polez ven ty prdolo malej si to s tebou vyridim, do zensky mi kopat nebudes :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
11.2.11 13:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
11.2.11 13:39
X-333 píše:
http://www.youtube.com/watch?…jukně tě se:)

týýjotak to je mazec..moc pekne!!!! :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
11.2.11 13:40

holky,loučím se.mějte se hezky.paaa :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6256
11.2.11 13:47
X-333 píše:
http://www.youtube.com/watch?…jukně tě se:)

presne tak mazec a pani je umelkyne :palec: Ja bych to ale nejedla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
11.2.11 13:47

girlie sage

jéé to je krásný jak gto tvůj přítel říkal malému :lol: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
11.2.11 13:48
Lusisek píše:
Ahojky holčiny,
Tak mám od včera osobního venčitele psíka :lol: …nabídla se sousedka pod námi,když zjistila,že jsem na rizikovém :-) ,tak právě přišla sousedka mi vrátít psíka…a baštím rohlíček se sýrem a čajík a už se mi konečně trošku zlepšila rýmička :-)
já jsem si koupila plínky od 3-6 kg a myslím si,že to stačí co se váhy týče… :-)
jinak holky jsem se chtěla optat..od včera mi škvrdlá,žbluňká,prdí,bříško občas… a nebo to zní ten zvuk jako kdybych trávila…nikdy jsem to neměla..spíše jen pohyby mrňouska..nevíte co to může být?Neznamená to třeba,že si mimísek ulevil nebo tak? :lol: ¨Stane se mi to třeba 4 za den :lol: …a vychází mi to třeba skoro z boku..ze strany…u pupíku,pod žebrama a pokaždé jinde :think: :-)

ahoj všem-mně-se-to-lusisku-minule-stalo-taky-a-pritel-si-myslel-že-sem-si-foukla :oops: :oops: tak-jsem-vysvetlovala-ze-ja-ne-ale-mimis

• Citovat
  • Upravit
finduska
11.2.11 13:51
girlie sage píše:
ja ty hrboly nevidim :nevim: snad to bricho malej doroste, ma tam proste hodne mista a jeste tam neni takova tlacenka :-)

ty-se-divis-ze-nevidis-hrbolky?-s-tím-krasným-bubnem?-ten-vás-mimis-se-tam-musi-mit-jako-prase-v-zite-takovyho-prostoru :lol:

• Citovat
  • Upravit
1533
11.2.11 13:56

finduska

jj přesně tak…včera byl tak hlasitý ten zvuk,že se to ozvalo po celém obýváku..a přítel jak seděl u počítače,tak se na mě otočil pousmál se a řekl"co to bylo?" tak jsem mu řekla,že já ne..že mimísek…a můj přítel na to"Kecáš" a já že ne že opravdu malej…a on" to je hustý" :lol: :lol: a dneska mi to mimísek dělá od rána a už se mi to dneska stalo tak 8krát :lol: zní to jako prd a nebo jako kdybych trávila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí