Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tikule - jo todle tak to už má ten muj předepsaný sepsaný a bude posílat má to = Ahoj už jsem venku
jsem Matěj a míry hodina a s maminkou jsme naprosto zdraví=
Lusisek píše:
No tak strach nemám,zní to zajímavě takže třeba jen mám asi vnitřní prdíkyHOLKY:nevěřily by jste co se mi teď stalo…seděla jsem u počítače a malej vždy nejvíce kope,když sedím…a normálně se mi strašně moc hýbalo břicho,nadskakovalo a když jsem položila pod žebra ruku,tak jsem cejtila nožičku
![]()
až jsem se holky lekla,ale bylo to nádherný..a pořád mě kope pod žebrem na pravé straně…a když se juknu na bříško tak vidim úplně jak mi skáče
jeee,krasny..ja uz ci take citit mrnouse kopat
si jeste pockatm no,cca 9tydnu ![]()
jj je to krásný…láskou bych ho spapala
..taky jsem zvědavá za kolik týdnů uvidím prdýlku v bříšku vyšpulenou a nebo nožičku…kamarádka když byla těhotná,tak se jí objevila boule na bříšku a myslela si,že je to hlavička..tak její přítel tu bouličku hladil a s tim,že je to teda hlavička a pak se zjistilo,že hladil zadeček
![]()
Lusisek píše:
jj je to krásný…láskou bych ho spapala![]()
..taky jsem zvědavá za kolik týdnů uvidím prdýlku v bříšku vyšpulenou a nebo nožičku…kamarádka když byla těhotná,tak se jí objevila boule na bříšku a myslela si,že je to hlavička..tak její přítel tu bouličku hladil a s tim,že je to teda hlavička a pak se zjistilo,že hladil zadeček
![]()
jeeee,taky hezky,tak ono to jde tezko asi poznatr jestli jde o halvicku,nebo prdylku
) no,uz abych maleho take citila …
mocc se na to tesim… ![]()
no právě..aby se to nestalo i mě,že si budu myslet,že je to hlavička a on přitom na mě bude špulit prdýlku a říkat mi tim „mami,polib mi prdýlku“
neboj dočkáš se a bude to nezapomenutelný zážitek ![]()
Lusisek píše:
no právě..aby se to nestalo i mě,že si budu myslet,že je to hlavička a on přitom na mě bude špulit prdýlku a říkat mi tim „mami,polib mi prdýlku“neboj dočkáš se a bude to nezapomenutelný zážitek
tak ja mylsim,ze je i ejdno,kam se hkladi,hlavne ze s emu dava najevo ta alska..protoze jak se rika a je to nejsoi i nejak dokazane-mimi vnima pohyby,zvuky atd.takze i ymslim,ze je mu jedno,jestlis e hladi na halvicce,prdylce,nebo nozce
hlavne ze se haldi…povida atak ![]()
janni je to opravdu neco fantastickyho
a tes se na to. ja jsem ze zacatku dostavala takovy rany, pekne bolestivy a Onik rikal..polez ven ty prdolo malej si to s tebou vyridim, do zensky mi kopat nebudes
![]()
X-333 píše:
http://www.youtube.com/watch?…jukně tě se:)
týýjotak to je mazec..moc pekne!!!!
![]()
X-333 píše:
http://www.youtube.com/watch?…jukně tě se:)
presne tak mazec a pani je umelkyne
Ja bych to ale nejedla ![]()
jéé to je krásný jak gto tvůj přítel říkal malému
![]()
Lusisek píše:
Ahojky holčiny,
Tak mám od včera osobního venčitele psíka…nabídla se sousedka pod námi,když zjistila,že jsem na rizikovém
,tak právě přišla sousedka mi vrátít psíka…a baštím rohlíček se sýrem a čajík a už se mi konečně trošku zlepšila rýmička
já jsem si koupila plínky od 3-6 kg a myslím si,že to stačí co se váhy týče…
jinak holky jsem se chtěla optat..od včera mi škvrdlá,žbluňká,prdí,bříško občas… a nebo to zní ten zvuk jako kdybych trávila…nikdy jsem to neměla..spíše jen pohyby mrňouska..nevíte co to může být?Neznamená to třeba,že si mimísek ulevil nebo tak?¨Stane se mi to třeba 4 za den
…a vychází mi to třeba skoro z boku..ze strany…u pupíku,pod žebrama a pokaždé jinde
![]()
ahoj všem-mně-se-to-lusisku-minule-stalo-taky-a-pritel-si-myslel-že-sem-si-foukla
tak-jsem-vysvetlovala-ze-ja-ne-ale-mimis
girlie sage píše:
ja ty hrboly nevidimsnad to bricho malej doroste, ma tam proste hodne mista a jeste tam neni takova tlacenka
ty-se-divis-ze-nevidis-hrbolky?-s-tím-krasným-bubnem?-ten-vás-mimis-se-tam-musi-mit-jako-prase-v-zite-takovyho-prostoru ![]()
jj přesně tak…včera byl tak hlasitý ten zvuk,že se to ozvalo po celém obýváku..a přítel jak seděl u počítače,tak se na mě otočil pousmál se a řekl"co to bylo?" tak jsem mu řekla,že já ne..že mimísek…a můj přítel na to"Kecáš" a já že ne že opravdu malej…a on" to je hustý"
a dneska mi to mimísek dělá od rána a už se mi to dneska stalo tak 8krát
zní to jako prd a nebo jako kdybych trávila ![]()