Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a to jsem ráda,že se mi to nestalo třeba na návštěvě nebo někde na veřejnosti,protože to mívám dost hlasitý
to by byl trapas ![]()
finduska píše:girlie sage píše:ty-se-divis-ze-nevidis-hrbolky?-s-tím-krasným-bubnem?-ten-vás-mimis-se-tam-musi-mit-jako-prase-v-zite-takovyho-prostoru
ja ty hrboly nevidimsnad to bricho malej doroste, ma tam proste hodne mista a jeste tam neni takova tlacenka
jsem-měla-strach-abych-tě-neurazila-ty-váš-že-to-enmyslím-zle-že-ti-ho-závidím
![]()
no-hele-nevim-přítel-mi-dneska-vyloženě-nasral-jsem-se-ptala-jestli-se-ke-konci-těhu-se-mnou-vyfotí-s-bříškem-a-řekl-mi-co-jsem-si-zase-vymyslela-za-kravinu,že-se-snad-dělají-fotky-až-s-dítětem,takže-mám-pocit-že-přijít-s-metrem-tak-mně-nechá-zavřít ![]()
ale-on-je-už-dva-dny-na-facku-až-si-řikám,jestli-nemá-těhu-nálady ![]()
taky-jsem-si-všimla-že-ty-nemáš-dítě-přidaný-na-profilu,kdy-máš-termín?
hmm na tom neco bude
my meli veselo vcera, ja o vlku a vlk tady tak mazu ![]()
jo holka tak to nevime nemuzem se domluvit a musim maazat medved tu brumla ![]()
HOLKY?PROSIIIIM_NALEHAVE..ted jsem byla na wc a zacala jsme nejak spinit,takove ruzove to je..bojim se,co to muze byt?mam i takove mirne bolesti v podbrisku,jako by mestruacni to vypada..ale nemuze to byt jako by k menstruaci,ptz uz mam jakoby po terminu,vzdy jsme ji mivala zacatkem mesice kolem 4 dne.. boli me i hlava…nemam radeji zaject na pohotovost?
![]()
jinak-tu-máte-vyborný-recept-na-dort-to-bych-mohla-jist-furt-kromé-miša-rezu-ty-miluju-nejvic.
1čokolada-na-vaření
6vajec-zvlášt-žloutky-zvlášt-bílky
180gcukru
2šlehačkyˇ(smetany-na-ělehaní)
45g-kakaa-
2lžáce-rozpustné-kavy-
těsto:čokoládu-nastrouhat,v-míse-utřít-žloutky-s-půlkou-cukru.přidat-mouku-čokoladu-a-bilek-uslehany-na-snih.všepéct-na-180-40minut.
pak-ho-nechat-vychladnout-zatímco-chladne-připravit-krím-ušlehát-smetanu-s-kakaem-kafem-a-zbylym-cukrem-na-tuhou-šlehačku-.
dort-pak-překrojit-na-půl-krém-ze-šlehačky-dát-mezi-a-navrch-v-lednici-nechat-zatuhnout.