Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To nevadí Jani..hlavně že je mimi v pořádku. Byla jsem v 5 měs.na genetice a doktorovi se něco nezdálo,tak musím znovu 9.března. Jsem z toho nervozní,ale snad bude vše v pořádku.
Shadowgirll máš krásné bříško..pamatuji si Tě ještě z červňátek 2011…Viděla jsem že také čekáš chlapečka! Já také ![]()
Ahojda holky ![]()
shadowgirl krasne brisko ![]()
Janni jsem rada, ze jsi ty i mimisek v poradku
Marbuli to by sis nadelila ten nejlepsi darek k narozeninam ![]()
Ja dneska jen naskok. Mazem pryc z mesta tak jsem vas chtela alespon pozdravit ![]()
Uzijte si tenhle krasny den
shadow : já jsem 25tt a nahoře mám 10kg a nějak to neřeším…hlavně, že se má malý dobře… ![]()
Byla jsem tam jen chvilku ze začátku,pak už jsem tam nechodila.
Peťanka píše:
To nevadí Jani..hlavně že je mimi v pořádku. Byla jsem v 5 měs.na genetice a doktorovi se něco nezdálo,tak musím znovu 9.března. Jsem z toho nervozní,ale snad bude vše v pořádku.
jeee,tak budu držet plaečky,aby bylo vše ok,znam hodne pripadu,kdy doktori rekli,ze se jim „neco nezda“ a nakonec bylo vse ok,ale verim,ze je to enprijemne,pak ma clovek z toho hlavu „v pejru“ vid? ![]()
shadowgirll píše:
Děkuji holkyjj máme chlapečka a já mám už 8kg nahoře
bříško už začíná chvilkama vadit už se mi nechce vůbec ohýbat např.když si nazouvám boty atd.už at je jaro to bude mnohem lehčí na oblékání než ted sotva zapnu bundu ale jinak nám je super davídek krásně kope je to super užívám si to
girlie sage píše:
Ahojda holky
shadowgirl krasne brisko![]()
Janni jsem rada, ze jsi ty i mimisek v poradku
Marbuli to by sis nadelila ten nejlepsi darek k narozeninam
Ja dneska jen naskok. Mazem pryc z mesta tak jsem vas chtela alespon pozdravit
Uzijte si tenhle krasny den
dekuji mooc:o)) take se mej moc hezky a hezky zbytek vikendu !!!!
![]()
Ahojky zlata moje, ja jsem dneska klidovému režimu moc nedala,včera večer jsem zjistila, že dneska přijdou pomoct s barákem kluci, tak ríno jsme se švagrovou jely pro piva-hezky jsme si je nechaly odnést,přeci je nebudem obě těhu tahat že
a pak do Kauflandu na velký nákup.Pak zase rychle domů, nastrouhat kila brambor a uidělat bramboráky, do toho jsem si zadělala těsto-olejový,aupekla buchtu polila ji čokoládou a posypala kokosem, mnam.Pak rychle uklidit a ted sedím a mámnohy nahoře
A co vy
jinak vítám nově příchozí
![]()
Jani jsem ráda, že je vše v pořádku.
Jinakholky líbí se vám ta vanička?Někdo mi řekl, že je taková divná
A já z ní měla takovou radost
Peťanka píše:
Jsem 21 týden.Tak ať Ti to vyjde na ty narozeniny.Přítel má narozeniny 21.6. a já mám termín 23.6.tak uvidíme,jestli to také vyjde.Já jsem po chřipce,tak ještě polehávám..trápí mě pořád kašel
Ale také asi půjdem chvíli na procházku.Čekáš první dítě?
Petanka : ano cekam sve prvni miminko..Je mi teprve 18nact ![]()
Jo ta chripka kdyz mas brisko je protivna..to skace stebou vsechno ![]()
finduska píše:
Jani jsem ráda, že je vše v pořádku.Jinakholky líbí se vám ta vanička?Někdo mi řekl, že je taková divnáA já z ní měla takovou radost
Ja sem ti psala ze se mi moc libi ![]()
Janni.na88 píše:
AHOJKY holkýýýý !!!![]()
Jen se vám musím pochlubit,že je vše okik : Na tu pohotovost jsem jela nakonec.Kdybych nejela,tak bych ani neusnula .Moje mamča má v Teplické porodnici kamarádku,tak jí volala a ta jí řekla,že někdy to znamená počátek potratu,ale že to nic být nemusí,ať jsme v klidu,ležíma a kdyby se to zhoršilo,tak ať přijedu,ale já jela hned..Musela jsme hodinu čekat,protože doktoři měli operaci zrovna-císaře.Poté mě vyšetřil takový příjemný doktor,jak vnitřním ultrazvukem,tak i na „koze“.Uklidnil mě a řekl,že je vše v pořádku,řekl mi,že tento růžový výtok-špinění byl způsobenmý pohl.stykemm,že se to stává,ale že jinak je vše jak má být,žádné krvácení v děloze,jsem zavřená ..zkrátka žádné známky toho,že by bylo něco v nepořádku a takíé mi řekl,že nejsem v 0tt ale ve 12tt:o)hihi,takže termín ne 11/9,ale 1/9 . hoolky,ja jsme si tak oddychla.jinak jsem poprve videla mrnouse kopat nozickama,hybat rucickama..no krasne..velky pokrok udelal mrnousek ans.
![]()
![]()
![]()
krasny den vam vsem !!! přikládám i fotečku mrnouska-uz znacne povyrostl
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je dobre ze je vse v poradku
ono je lepsi jet hned nez aby pak bylo pozde..
Tak to je fajn a hodne odpocivej ![]()