Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
13.2.11 12:54

Děkuji..říká se že když čekáš třetí dítě tak máš brzy velké bříško.Děloha už je tak roztahlá a nachystaná!Ale možná je to zkreslené ta fotka,moc se mi nezdá že bych měla veliké bříško ! Kluci jdou většinou jen do bříška,teda aspon u mě! :-) Zatím jsem přibrala jen 4kg.Neměla jsem nikdy popraskané bříško a to se nikdy ničím nemažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 12:56

Barunka : Ahojky mamino,vitam te tady mezi nama :) Jinak i kdyz mas brisunko popraskane tak ho mas moc krasne..Ja rikam ze kazde budouci mamince jak roste brisko tak ta maminka kvete ejste vic do krasy.. Proste to slusi vsem kterym roste brisko..

Tak holky uz teda tady nejsem nejmladsi,stafetu mi vzala Barunka :) Baru me je 18 tet za tyden 19..a neprijde mi ze i kdyz jsem tak mlada ze bych neco stracela tim ze cekam mimiska :)
Jinak si moc statecna ze jsis mimisky nechala :) Kdyz jim dokazes dat zazemi a lasku..Ja sem pro i kdyz je ti 17 :hug: a rzim ti moc palecky :)

Lucisku : tak nejsem sama kdo ma dneska spatnou naladu..Me teda pritel nic neudelal,ten mi spis pomaha,ale jak se to blizi tak sem nejaka nesikovnejsi a protivna a unavena.. Ale uz mam uklizenej byt,vyprany pradlo,prevliknuto a tet sem kantare,ale porad mi nejde spat..
A nechces si snim o tom v klidu promluvit..Proste mu rict jak se citis a tak?? Moc me to mrzi :cry: tet by sis mela uzivat tehu..Nenervuj se,odpocveja uzivej si..jde to i bez chlapa,on si to uvedomi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 12:56
Peťanka píše:
Děkuji..říká se že když čekáš třetí dítě tak máš brzy velké bříško.Děloha už je tak roztahlá a nachystaná!Ale možná je to zkreslené ta fotka,moc se mi nezdá že bych měla veliké bříško ! Kluci jdou většinou jen do bříška,teda aspon u mě! :-) Zatím jsem přibrala jen 4kg.Neměla jsem nikdy popraskané bříško a to se nikdy ničím nemažu.

no to se někdo má to ja se oproti tobě můžu jít zahrabat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
13.2.11 12:58

Barunka: to určitě zvládneš,ničeho se neboj! A za chvíli už budeš mít v náruči krásné holčičky :potlesk: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 12:58
Peťanka píše:

Petanka : ja teda taky nastesti popraskane brisunko nemam :-) ja sem mazala ze zacatku a tet kdy se mi chce..Ja jen teda trpim s prsama..pred tehu sem nemala zadana vcera mi kupoval Marek podprdu a C jsou mi uz jen tak tak…Takze si pujdu kopit jeste snad D..protoze az se mi nalijou mlickem pro mimi.. Ty mi teda popraskali hodne,ale brisko mam taky oki :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 12:59
Marbuli píše:
Barunka : Ahojky mamino,vitam te tady mezi nama :) Jinak i kdyz mas brisunko popraskane tak ho mas moc krasne..Ja rikam ze kazde budouci mamince jak roste brisko tak ta maminka kvete ejste vic do krasy.. Proste to slusi vsem kterym roste brisko..

Tak holky uz teda tady nejsem nejmladsi,stafetu mi vzala Barunka :) Baru me je 18 tet za tyden 19..a neprijde mi ze i kdyz jsem tak mlada ze bych neco stracela tim ze cekam mimiska :)
Jinak si moc statecna ze jsis mimisky nechala :) Kdyz jim dokazes dat zazemi a lasku..Ja sem pro i kdyz je ti 17 :hug: a rzim ti moc palecky :)

Lucisku : tak nejsem sama kdo ma dneska spatnou naladu..Me teda pritel nic neudelal,ten mi spis pomaha,ale jak se to blizi tak sem nejaka nesikovnejsi a protivna a unavena.. Ale uz mam uklizenej byt,vyprany pradlo,prevliknuto a tet sem kantare,ale porad mi nejde spat..
A nechces si snim o tom v klidu promluvit..Proste mu rict jak se citis a tak?? Moc me to mrzi :cry: tet by sis mela uzivat tehu..Nenervuj se,odpocveja uzivej si..jde to i bez chlapa,on si to uvedomi..

moc děkuji no ja jsem ani miminka pryč dát nemohla pře moje maminka by mě zabila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
13.2.11 12:59

Barunka

tohle vše jak ni píšeš už jsem zkoušela a marně…řekne,že mu dělám mámu a že se mi pořád něco nelíbí..a pokud s nim nejsem šťastná tak ať si prej najdu jinýho :cry: :cry: a už jsem mu i řekla,že najdu…a nebo jsem chtěla odejít a když jsem chtěla odejít tak mě nepustil a pak jsem chtěla odejít znovu a to už mi řekl,že jsem trapná…nevim co mám dělat,aby to pomohlo..jako on je jinak hodný,ale kolikrát bych ho přetrhla..spíše se mi jedná o to,aby si nepsal s holkama..vážně mi to není příjemný…

Peťa:Taky mi šlo vše do bříška,takže když jsu po venku a nabalená zimní bundou tak moje bříško není ani vidět a nevipadám na to,že bych byla těhotná..pořád mám hubené ruce a nohy a vše jen v bříšku,ale jsem za to ráda aspoň to lépe schodím…mám nahoře 8kg takže taky moc ne…měla jsem 54 a teď mám 62,3 :-) a popraskané taky zatím ne,ale prsa trochu ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 13:00

Barunka : no vidis a me mama malem videdila :( :( ale stala sem si za svym a tet mi kazdej den vola jak jsem na tom atd.. Jsem od rodiny celkem daleko,ale tet uz me kazdej den kontorluji jestli jsem jsem jeste dva v jednom.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 13:01
Peťanka píše:
Barunka: to určitě zvládneš,ničeho se neboj! A za chvíli už budeš mít v náruči krásné holčičky :potlesk: :srdce: :srdce:

na to se těším nejvíce ale bojím se že vlastně dítě má vychoávat další dvě ale říkám si že nejsem první ani posledni mladá maminka na světě a když to zvladly oni tak ja musím taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 13:02
Barunka maminka píše:
Peťanka píše:
Barunka: to určitě zvládneš,ničeho se neboj! A za chvíli už budeš mít v náruči krásné holčičky :potlesk: :srdce: :srdce:
na to se těším nejvíce ale bojím se že vlastně dítě má vychoávat další dvě ale říkám si že nejsem první ani posledni mladá maminka na světě a když to zvladly oni tak ja musím taky :srdce:

Taky si to rikam :) i kdyz cekam jen jedno prditko .:) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
13.2.11 13:03

Marbuli-Radka

Abych Ráďo pravdu řekla,tak jsem si moc to moje těhu neužila…spíše jsem pořád nervózní,trápím se a pořád brečím i když nechci…není to lehké dělat,že je vše ok a užívat si těhu…snad vše bude ok :nevim: a moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
13.2.11 13:03

Barunka

neboj zvládneš to..znám holčinu co byla těhotná v 16letech a porodila v 17letech a zvládla to..taky ty taky věř tomu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 13:04

taky mi daval jeden cas Marek zabrat,ale rekla sem mu ze jestli chce me a mimi tak e sklidni ze jinak je kone a odchazim!! a tet :andel:
Drzim ti palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 13:05
Marbuli píše:
Barunka : no vidis a me mama malem videdila :( :( ale stala sem si za svym a tet mi kazdej den vola jak jsem na tom atd.. Jsem od rodiny celkem daleko,ale tet uz me kazdej den kontorluji jestli jsem jsem jeste dva v jednom.. :)

je to zvláštní jak se k tomu některé maminy postaví ale jsem ráda že je moje máma taková
a taky bych si od ní do toho nenechala kecat je to můj život a jsem šťastná že je právě takle nalajnovanej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 13:06

:nevim: jak říkám musíš bejt zlá a dát prostě na výběr dítě a ja nebo holky a zábava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí