Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
13.2.11 16:29

Ja to mam do podoli 30km a pres centrum Prahy..Takze ja to pak moc zdrzovat nemuzu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
13.2.11 16:29

LUSI URČITĚ SI TY PENÍZE VYŘIĎ PŘES SLOŽENKU…Hlavně buď v klidu.On si brzy uvědomí svoji chybu,až se mu narodí syn. Buď silná a drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
13.2.11 16:30

Barunka

jenže to už za tenhle měsíc nestihnu,,mě teď někdy mají přijít a to mi daj na složenku až ty příští peníze… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 16:34
Lusisek píše:
jenže to už za tenhle měsíc nestihnu,,mě teď někdy mají přijít a to mi daj na složenku až ty příští peníze… :cry:

odkud ti mají dojit?? teda jestli mohu vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
13.2.11 16:37

Barunka

jako nemocenská od socky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 16:38

jinak zitra zacinam 39tt tak vam sem davam foto ze dneska meho melounka :srdce: :srdce:

Peta: ja uz sem te nekde videla a newim kde..ale videla sem te,ale kde to bylo?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
13.2.11 16:40

Marbuli…to mi říká hodně lidí,asi jsem na někoho podobná :nevim: Ale Ty ses mi také zdála nějaká povědomá,tak nevím.Ale bydlíš ode mě docela daleko,jsi z Phy že? V létě se budu stěhovat do Phy,třeba se tam potkáme.Nemáš na Moravě rodinu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 16:40
Lusisek píše:
jako nemocenská od socky…

tak zajdi na socku že přítel dělá potíže a že nutně potřebuješ ty peníze na složenku že ti přítel zastavil veškeré tvé peníze a že nemáš z čeho žít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 16:42

je někdo z brna nebo od brna kousek ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 16:43
Marbuli píše:
jinak zitra zacinam 39tt tak vam sem davam foto ze dneska meho melounka :srdce: :srdce:Peta: ja uz sem te nekde videla a newim kde..ale videla sem te,ale kde to bylo?? :nevim:

takové majinké bříšenko jejda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 16:45
Peťanka píše:
Marbuli…to mi říká hodně lidí,asi jsem na někoho podobná :nevim: Ale Ty ses mi také zdála nějaká povědomá,tak nevím.Ale bydlíš ode mě docela daleko,jsi z Phy že? V létě se budu stěhovat do Phy,třeba se tam potkáme.Nemáš na Moravě rodinu? :wink:

Nene,tam nikoho nemam..Ja sem castecne z Libereckeho a castecne ze Stredoceskeho kraje..No proste Česky raj :) :) V Praze bydlim jen chvilku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
13.2.11 16:46

Ty máš krásně velké bříško… :-) Já jsem s klukama nedošla ani tak daleko co Ty…vždycky jsem rodila před termínem. Jestli budeš přenášet,tak to bude holčička :wink: Ale jinak vypadáš na chlapečka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
13.2.11 16:46

Barunka

bojím se,že tento měsíc už to nebude možné,že to udělají až na příští měsíc..pochybuju,že je bude zajímat,že mi přítel stopil peníze :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
13.2.11 16:47
Barunka maminka píše:
Marbuli píše:
jinak zitra zacinam 39tt tak vam sem davam foto ze dneska meho melounka :srdce: :srdce:Peta: ja uz sem te nekde videla a newim kde..ale videla sem te,ale kde to bylo?? :nevim:
takové majinké bříšenko jejda :potlesk:

No ale reknu ti ze uplne staci :srdce: prave tebe obdivuju,ze tam mas mimisky dva..No me by plesklo :) Ale taky kdybych cekala dvojcatka tak bych to zvladla..co bych pro mimisky neudelala :)
ale dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 16:48
Lusisek píše:
bojím se,že tento měsíc už to nebude možné,že to udělají až na příští měsíc..pochybuju,že je bude zajímat,že mi přítel stopil peníze :cry:

skusit to můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky