Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja to mam do podoli 30km a pres centrum Prahy..Takze ja to pak moc zdrzovat nemuzu
![]()
LUSI URČITĚ SI TY PENÍZE VYŘIĎ PŘES SLOŽENKU…Hlavně buď v klidu.On si brzy uvědomí svoji chybu,až se mu narodí syn. Buď silná a drž se. ![]()
jenže to už za tenhle měsíc nestihnu,,mě teď někdy mají přijít a to mi daj na složenku až ty příští peníze… ![]()
Lusisek píše:
jenže to už za tenhle měsíc nestihnu,,mě teď někdy mají přijít a to mi daj na složenku až ty příští peníze…
odkud ti mají dojit?? teda jestli mohu vědět
jinak zitra zacinam 39tt tak vam sem davam foto ze dneska meho melounka
![]()
Peta: ja uz sem te nekde videla a newim kde..ale videla sem te,ale kde to bylo?? ![]()
Marbuli…to mi říká hodně lidí,asi jsem na někoho podobná
Ale Ty ses mi také zdála nějaká povědomá,tak nevím.Ale bydlíš ode mě docela daleko,jsi z Phy že? V létě se budu stěhovat do Phy,třeba se tam potkáme.Nemáš na Moravě rodinu? ![]()
Lusisek píše:
jako nemocenská od socky…
tak zajdi na socku že přítel dělá potíže a že nutně potřebuješ ty peníze na složenku že ti přítel zastavil veškeré tvé peníze a že nemáš z čeho žít
Marbuli píše:
jinak zitra zacinam 39tt tak vam sem davam foto ze dneska meho melounka![]()
Peta: ja uz sem te nekde videla a newim kde..ale videla sem te,ale kde to bylo??
takové majinké bříšenko jejda ![]()
Peťanka píše:
Marbuli…to mi říká hodně lidí,asi jsem na někoho podobnáAle Ty ses mi také zdála nějaká povědomá,tak nevím.Ale bydlíš ode mě docela daleko,jsi z Phy že? V létě se budu stěhovat do Phy,třeba se tam potkáme.Nemáš na Moravě rodinu?
Nene,tam nikoho nemam..Ja sem castecne z Libereckeho a castecne ze Stredoceskeho kraje..No proste Česky raj
V Praze bydlim jen chvilku ![]()
Ty máš krásně velké bříško…
Já jsem s klukama nedošla ani tak daleko co Ty…vždycky jsem rodila před termínem. Jestli budeš přenášet,tak to bude holčička
Ale jinak vypadáš na chlapečka ![]()
bojím se,že tento měsíc už to nebude možné,že to udělají až na příští měsíc..pochybuju,že je bude zajímat,že mi přítel stopil peníze ![]()
Barunka maminka píše:Marbuli píše:takové majinké bříšenko jejda
jinak zitra zacinam 39tt tak vam sem davam foto ze dneska meho melounka![]()
Peta: ja uz sem te nekde videla a newim kde..ale videla sem te,ale kde to bylo??
No ale reknu ti ze uplne staci
prave tebe obdivuju,ze tam mas mimisky dva..No me by plesklo
Ale taky kdybych cekala dvojcatka tak bych to zvladla..co bych pro mimisky neudelala ![]()
ale dekuju ![]()
Lusisek píše:
bojím se,že tento měsíc už to nebude možné,že to udělají až na příští měsíc..pochybuju,že je bude zajímat,že mi přítel stopil peníze
skusit to můžeš