Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak to už jsem taky stihla zažít..zrovna jsem jela s přítelem autobusem a malej se rozhodl,že mě bude kopat do žeber,tak jsem se na sedačce krabatila ![]()
a nejhorsi je kdyz opravdu clovek nekam jede..jakymkoliv dopravnim prostredkem a nemuzes si stoupnout a projit se..a maly cuta do zeber..jo to se opravdu kroutis jak paragraf ![]()
Na to se nejvíc těším až uvidím obrys nožišky
snad už je ucítím brzy,když za týden budu 7 měsíc
![]()
vsem pohybum zdar ![]()
ja minule sedela v ordinaci u doktora a nadskakovala jsem cela, protoze me kopal do zeber, sestricka se jen smala ![]()
jj no ale ty kopance už vydržíme…máme to za chvilku
a je s¨čupr koukat na vlnivý břicho ![]()
Girlie: jo to znáááám ![]()
Lucisek : No ja to poprve zazila az v osmem mesici.. pak jeste jednou a minuly tyden znova..tet cekam kdy se to zase povede..Jinak mi sestre se to za cele tehu nepovedlo
maly spis vystrkovalo prdylku
t me kope dost ale kdyz sme sli na UZ tak to byla u nas vzdycky videt prdelka jako prvni,takze i dkyby sme si chteli nechat rict co to je tak sme nemeli narok
D
tikule píše:
jj no ale ty kopance už vydržíme…máme to za chvilkua je s¨čupr koukat na vlnivý břicho
nekdy je to dobra prca
![]()
Marbuli : joo, zůstala mi kropenatá brada, asi jsem si to v noci poškrábala…no vypadám jak vyblutá… ![]()
holky už jste přemýšlely nad oznámením mimíska????já už jsem tu našla i diskuze ale je toho tolik že nevim co si vybrat… ![]()
až?Jejda snad to zažiju........
ale prcek pořád kope a šplouchá
![]()
ja ty hrboly nevidim
snad to bricho malej doroste, ma tam proste hodne mista a jeste tam neni takova tlacenka ![]()
Marbuli : nestraš…i když já mám ten obličej tak dorasovaný, že to snad horší být nemůže… ![]()