Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6299
10.2.11 17:43

Marbuli : to bys byla blázen, kdybys to naopak už všechno neměla nachystané :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 17:51

tak to asi sem,protoze nemame doma jeste ani postylku :D :D teprve ji pojedeme koupit pristi tyden :D :D
a musime si koupit vanicku a uz budeme mit vse.. :D :D
V klidu,jeste mam čáááááááááááás :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 17:52

ale reknu ti ze to obleceni na miminko to bylo neco..Prala sem dohromady 5.pracek a celkem sem zehlila 4a pul hodiny.. Za to jsem rada ze uz mam hotove a slozene ve skrini :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
10.2.11 17:52

Marbuli : ty blázne… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
10.2.11 17:53

Marbuli : a na to se právě hrozně těším…jinak já žehlení nenávidím a žehlím jen to nutné, ale tohle mě bude bavit!!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 17:54

Tak kdyby nahodou ,tak prece je jete tatinek a ten to zvladne koupit sam nez by sme sli domu :) :D :D a ebo poradi tchyne..Tohle ja nejak neresim…to by bylo pak moc nervu :D :D ale jinak mam doma pres 800plinek,protoze byli ve sleve :) Takze na kakani sme vybaveny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 17:54

Jo taky me to bavilo :) jinak je to hrozna nuda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
10.2.11 18:03

Tak foto z dneška 25tt :mrgreen: Tak nevím,ale vypadám jak před porodem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
10.2.11 18:07

Jsem to blbec neotočila… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
10.2.11 18:29

pěkné bříško.
Jinak koukám, že jsem asi blázen, postýlka nám má přijet v březnu, kolébka taky nějak tak, oboje máme u rodičů, postýlku starou po mně, kolébku novou-dárek,kočárek máme u tchýně ve sklepě i s autosedačkou, krabice s oblečením ve skříni, 4zavinovačky též ve skříni,monitor dechu s chůvama tež, vaničku doufám vydražim zítra na aukru, skládací postýlku taktež ale tu vneděli na aukru.No březen bude ve znamení obíhání uřádů a návštěvy porodnice a duben bude nájezd na DM a vybrakování kosmetiky pro mimi, vlžky pro mně a plenky.Tak jsem kurna divná?
Je to reakce na marbuli, jež tři týdny přerd porodem nemá postýlku a vaničku :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6299
10.2.11 18:38

find : nejsi divná, já to budu mít podobně…ale třeba já bych to na chlapovi nenechala, chci si to hezky vybrat a načančat a pak se na to chodit dívat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
10.2.11 20:16

no nejsem jediná,jsou i tací co jsou ve 27a postýlka už jim stojí:D

• Citovat
  • Upravit
1230
10.2.11 20:20

venčení psa se spojilo i s nákupem, takže jsem došla domů až před chvílí :)

Co se týče výbavičky pro mimčo - jsem sice dneska 17+0, takže je ještě brzy, proto taky nemám ještě vůbec nic - vlastně kecám - k Vánocům jsem dostala důdlík :)))nakupovat se bude nejdřív po 5. měsíci, až budu vědět že je vše OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
10.2.11 20:30

no to já si právě říkala taky a pak v lednu přišlo vše.Ale oblečení je z druhé ruky,lahve taky-jen savičky na ně jsem kupovala nové.postýlka po mně.a spoustu toho mám z aukra,ráno musím vstávat v7,páč mi konší aukce:Dpřebalovací podložka za kilo:D

• Citovat
  • Upravit
1230
10.2.11 20:35

já jsem na to aukro taky koukala, ale já jsem buď negramota nebo tele, ale já ty aukce tam nechápu a neumím to :) :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí