Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja sem teda taky vic tady nez na fcb
tady si vic pokecam..Tam lezu hlavne kdyz si chci pokecat s kamosema ze skoly nebo s rodinou ![]()
finduska píše:
vůbec.žádny-komerční-fb-emimino-:Dtady-je.lip
holky-ja-se-ted-musela-smat-mazala-jsem-si-pupik-a-na-jednou-se-mi-na-nem-začli-dělat-boule-to-bylo-tak-nadherny-a-taaaaaaaaaak-vtipný
jeee.ja uz chci take takhle prcka citi:o))ú asi hendka reagoval na tve dotyky
)) mu byla prijemna masage
)) ![]()
Marbuli píše:
Ja sem teda taky vic tady nez na fcb![]()
tady si vic pokecam..Tam lezu hlavne kdyz si chci pokecat s kamosema ze skoly nebo s rodinou
presne..a me to tu ted tak chytlo an om emiminu..krasne se mi s vama povida holky..co na Fb.tam je to poard stejne..
) jen skoda,ze jsme vsechny tak rozprskle po cele CR
![]()
Janni.na88 píše:škoda,že-ho-němůžu-masírovat-délefinduska píše:jeee.ja uz chci take takhle prcka citi:o))ú asi hendka reagoval na tve dotyky
vůbec.žádny-komerční-fb-emimino-:Dtady-je.lip
holky-ja-se-ted-musela-smat-mazala-jsem-si-pupik-a-na-jednou-se-mi-na-nem-začli-dělat-boule-to-bylo-tak-nadherny-a-taaaaaaaaaak-vtipný)) mu byla prijemna masage
))
Finduska : Jo tak tohle nejvic zazivam ve vane
ale to sou nekdy pohyby
ze to brisko najednou nevypada jako melounek ale jako hruska..proste si tam plave a dela ze sebe akvabelu a ja se ve vane řechtám..
A uz slysis Marka co se deje,tak kdyz mu to reknu tak prilitne a maly je v klidu
![]()
X-333 píše:
to je potom těžký…když tě hledám s jedním „i“ , a ono je to se dvěma![]()
![]()
jeee,promin,jsem zapomela napsat ze mam dve i
hehe,tak uz me mas ju? ![]()
girlie sage píše:
Janni taky te ani omylem nenajdu, nejake oblibene jmeno
tak oprava,predtim sjem to spatne napisala : Jannii Bittnerova
) a ty jsi tam jak ,denisa Holubova? pokud ano,tak ybs tam opde me mela mit uz zadost ![]()
X-333 píše:
finduska - já chcu taky!!!!
porpvé-se-mi-to-stalo-aby-ty-pohyby-byly-vidět-minulý-týden-takže-ve-25.týdnu-dočkáte-se-já-zase-spoustu-věcí-závidím-marbuli-dočkáme-se-všechny ![]()
ale reknu vam ze tet ke me hodne leze kocourek a jak mi vrni u briska tak male na nej hodne raguje
a minule si dal packy pres brisko a male zaclo delobuchama a Filda se leknul a zdrhnul
no to sme s Markem malem pocurali smichy..ale vetsinou prijde kdyz lezim na boku a lehe si me na bok a vrni a maly zacne trsat
na to uz si Filisek zvyknul ![]()
finduska píše:X-333 píše:porpvé-se-mi-to-stalo-aby-ty-pohyby-byly-vidět-minulý-týden-takže-ve-25.týdnu-dočkáte-se-já-zase-spoustu-věcí-závidím-marbuli-dočkáme-se-všechny
finduska - já chcu taky!!!!
myslim ze to je na tom to nejhezci hlkyze se mame stale na co tesit
![]()