Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
10.2.11 13:40

Ja sem teda taky vic tady nez na fcb :D :D tady si vic pokecam..Tam lezu hlavne kdyz si chci pokecat s kamosema ze skoly nebo s rodinou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
10.2.11 13:41
finduska píše:
vůbec.žádny-komerční-fb-emimino-:Dtady-je.lip
holky-ja-se-ted-musela-smat-mazala-jsem-si-pupik-a-na-jednou-se-mi-na-nem-začli-dělat-boule-to-bylo-tak-nadherny-a-taaaaaaaaaak-vtipný

jeee.ja uz chci take takhle prcka citi:o))ú asi hendka reagoval na tve dotyky :o)) mu byla prijemna masage :o)) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
finduska

girlie-se-se-mnou-normálně-nebavíš :cry:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
Marbuli píše:
Ja sem teda taky vic tady nez na fcb :D :D tady si vic pokecam..Tam lezu hlavne kdyz si chci pokecat s kamosema ze skoly nebo s rodinou :)

presne..a me to tu ted tak chytlo an om emiminu..krasne se mi s vama povida holky..co na Fb.tam je to poard stejne.. :o) jen skoda,ze jsme vsechny tak rozprskle po cele CR :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
1230
10.2.11 13:42

finduska - já chcu taky!!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
Janni.na88 píše:
finduska píše:
vůbec.žádny-komerční-fb-emimino-:Dtady-je.lip
holky-ja-se-ted-musela-smat-mazala-jsem-si-pupik-a-na-jednou-se-mi-na-nem-začli-dělat-boule-to-bylo-tak-nadherny-a-taaaaaaaaaak-vtipný
jeee.ja uz chci take takhle prcka citi:o))ú asi hendka reagoval na tve dotyky :o)) mu byla prijemna masage :o)) :kytka:
škoda,že-ho-němůžu-masírovat-déle
  • Citovat
  • Upravit
2761

Finduska : Jo tak tohle nejvic zazivam ve vane :D :D ale to sou nekdy pohyby :D :D ze to brisko najednou nevypada jako melounek ale jako hruska..proste si tam plave a dela ze sebe akvabelu a ja se ve vane řechtám..
A uz slysis Marka co se deje,tak kdyz mu to reknu tak prilitne a maly je v klidu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
10.2.11 13:43
X-333 píše:
to je potom těžký…když tě hledám s jedním „i“ , a ono je to se dvěma :lol: :lol: :lol:

jeee,promin,jsem zapomela napsat ze mam dve i :D hehe,tak uz me mas ju? :andel:

• Citovat
  • Upravit
1533
10.2.11 13:43

finduska

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
10.2.11 13:44

janni jo jo, už tě mám :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
girlie sage píše:
Janni taky te ani omylem nenajdu, nejake oblibene jmeno :lol:

tak oprava,predtim sjem to spatne napisala : Jannii Bittnerova :o) a ty jsi tam jak ,denisa Holubova? pokud ano,tak ybs tam opde me mela mit uz zadost :)

• Citovat
  • Upravit
finduska
X-333 píše:

porpvé-se-mi-to-stalo-aby-ty-pohyby-byly-vidět-minulý-týden-takže-ve-25.týdnu-dočkáte-se-já-zase-spoustu-věcí-závidím-marbuli-dočkáme-se-všechny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
finduska
10.2.11 13:45

Denisa-jsem-já-jani

• Citovat
  • Upravit
2761

ale reknu vam ze tet ke me hodne leze kocourek a jak mi vrni u briska tak male na nej hodne raguje :D :Da minule si dal packy pres brisko a male zaclo delobuchama a Filda se leknul a zdrhnul :D :D no to sme s Markem malem pocurali smichy..ale vetsinou prijde kdyz lezim na boku a lehe si me na bok a vrni a maly zacne trsat :dance: na to uz si Filisek zvyknul :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
finduska píše:
X-333 píše:
porpvé-se-mi-to-stalo-aby-ty-pohyby-byly-vidět-minulý-týden-takže-ve-25.týdnu-dočkáte-se-já-zase-spoustu-věcí-závidím-marbuli-dočkáme-se-všechny :mrgreen:

myslim ze to je na tom to nejhezci hlkyze se mame stale na co tesit :) :lol: :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky