Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no to je jedno koliktej měsíc,stejně budu muset rodit tak jako tak ![]()
sorry ale nakopala bych je do prdele
dala bych jim hypotéku nebo nějakej prnájem a k tomu bych jim dala plat 7500 manžela nebo manželku na MD a nebo bez práce a nároku na podporu aby viděli jak se u nás žije.
i kdyby jsi tam otce nenapsala tak musis napsat prohlaseni ze bydlis sama a ze jsi samozivitelka a pak si te jeste prijdou skontrolovat ze socialky a budou se ptat po sousedech..no nemame narok!!
tikule píše:
no to je jedno koliktej měsíc,stejně budu muset rodit tak jako taksorry ale nakopala bych je do prdele
![]()
dala bych jim hypotéku nebo nějakej prnájem a k tomu bych jim dala plat 7500 manžela nebo manželku na MD a nebo bez práce a nároku na podporu aby viděli jak se u nás žije.
Nasi chlebodarci bohuzel presne dobre vedeli co delali kdyz to takhle zkrouhli a obrali skoro kazdou maminu, je to k ![]()
Hlavne ze snedym mensinam, co za chvilku bude muset byt oznacovana jako vetsina se neustale cpe do chrtanu. to je k zbliti jeste vic
Marbuli píše:
Za ty cikany muze Havel ten je uprednostnoval a tak uz to tady zustalo !!! jako nerikam ze kazdej je spatne cikan,ale tady maj prednost vsude jiny lidi..
Tady vidis vic makat cerny, sikmooky , rusky,ukrajinky,protoze cechum nedaj sanci..Tyhle delaj za malo tak se jim to libi a cesi nemaj kam nastoupit !!! Ta politike je k HOVNU!!!!
ano ano,presne tak
je to hruuza,fakt jo..jinak preji priteli,aby co enjdrive neco ansel..nelehkou situaci etd mate vid
ja kdyz heldala praci,tak jsme heldala na www.proffesia.cz , www.job.cz , http://www.jobs.cz/ , http://www.zamestnani.cz/ ,nastavila jsme si take sveho „agenta“,ktery mi zasilal nabidky pro me vyhovujici na email… at s etam zksui juknout,na netu je toho hodne,celkem i slusne nabidky,ale jak uz jsio psala Raduis,tak je tezke odhadnout,jestli to enni nejaka lez a lakadlo..ja osobne jsme naletela,kdyz jsme se prihlasila do reklamni agentury..vychvalili to,na pohovoru,ktery mel asi tri casti mi porad rikali,ajk je za dvermi dalsich dvacet uchazecui a tak-hrotili to neskutecne a pak se z toho yvklubala poulicni prodavacka,nabizeni enjake pojistovny a tak..s tim,ze po roce a tak se mooozna stanes manazerem..jinak ani smliuvu mi endlai,pry ze na zivnostak,.,.brrr…jsem utekla po celem dni c ela zmrzla.v minus 10ti jsme byly od osmi do pul 6 venku an ulcii a otraviolai lidi
tak at si dva pritel pozo,pokud narazi an neco,co je az moc zajimave a hzezke-jako hezky platm,hezke podminky..jak se rika:dvakratz mer m,jednou rez
) drzim palce!!!!!
![]()
tikule píše:
no to je jedno koliktej měsíc,stejně budu muset rodit tak jako taksorry ale nakopala bych je do prdele
![]()
tak tak tikul..ale bohuzel-oni si to niiikdy nevyzousi..alergii ma na ty politiky.fuj na ne ![]()
girlie sage píše:
Nasi chlebodarci bohuzel presne dobre vedeli co delali kdyz to takhle zkrouhli a obrali skoro kazdou maminu, je to k
Hlavne ze snedym mensinam, co za chvilku bude muset byt oznacovana jako vetsina se neustale cpe do chrtanu. to je k zbliti jeste vic
Smigii píše:
Dle této tabulky to počítáš???
Fakt skus si to na prstech vzdycky po 4 tt a hezky ti to vyjde ![]()
girlie sage píše:
Nasi chlebodarci bohuzel presne dobre vedeli co delali kdyz to takhle zkrouhli a obrali skoro kazdou maminu, je to k
ANO,ANO,ANO!!!!
![]()
Marbuli píše:Smigii píše:Fakt skus si to na prstech vzdycky po 4 tt a hezky ti to vyjde
No jo těch metod je že by se z toho člověk picnul. Podle počítání týdnů na prstech - 5.měsíc, podle tabulky půlka 5.měsíce, podle webovek 6.měsíc
Prostě je v tom zmatek
Takže ahoj holky dnes jsem ve 21tt hihihihihi ![]()
to jsem zase rozčílila
no jo oni si to vždycky udělaji taka by oni měli a my chcípli hlady…jinak to už tu nebude…
Smigii píše:Marbuli píše:No jo těch metod je že by se z toho člověk picnul. Podle počítání týdnů na prstech - 5.měsíc, podle tabulky půlka 5.měsíce, podle webovek 6.měsícSmigii píše:Fakt skus si to na prstech vzdycky po 4 tt a hezky ti to vyjde
Prostě je v tom zmatek
Takže ahoj holky dnes jsem ve 21tt hihihihihi
a at si to kazdy prepocita jestli chce ![]()
to je fakt
![]()
Holky jste nektera z vas na FCB?? a jestli jo tak jak tam jste??