Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
je to v prdely.. proste nic neni a do inzeratu pisou picoviny..Napisou co potrebujou tak tam Marekleti nadsenej ze by ho to bavilo a pak mu reknou ze to napsali jen aby nalakali lidi ale ze potrebujou neco jinyho..Tak jepak nastvanej a prijede domu je to na nem videt a me to taky moc neprida..Fakt na houby ![]()
Marbuli - tak ať si dá inzerát sám , že hledá práci a že umí toto a toto a trochu ať se vychválí. Jáá jsem to tedy taky tak udělala a teĎ jsem spokojená.
Holky nevím jestli je to normalní, ale moje mimi se hýbe stále jen tak jako, že to cítím vevnitř. Kopání jsem cítila za tu dobu jen 2×
JInak to je stále jako takové to bublinkování a tlačení ![]()
hmm tomě mrzí,tohomýho taky jeho práce moc nebaví,ale nic jinýho mu nezbyde.ort ted když čekáme mimíska.tak si nemlže dovolit odejít z práce.natož jít někam jinam a nervovat äby ho nevyhodili ve zkušebce.at mu poarděj na pracáku.pořád se vychloubaj jak pomáhat lidem tak at se předvedou…
Marbuli to ti verim
tohle je vazne na palici. Tohle je strasnej zahul na psychiku
Lusisku to je ale psi potvora. Jinak ten muj me pomalu ale jiste lame do stenete, nechce se mi do toho. V dubnu stene, v kvetnu prcek a vcera jsme se byli kouknout po domech, jeden se nam libil a tak jestli to vyjde tak stehovani
![]()
Chtela bych kristalovou kouli
Muj ořítel mělo práci pak odešel pak se mu nedařilo ovšem v listopadu našel ale ještě stihnul utýct bylo to tam strašný a teď týden dělá jinde a chválí si to tam takže musim zaťukat že je zatim ok všechno a mlsná mě taky honila a tak teď s mimínkem dlabem
cereálie Lion s mlíkem
Smigii nevim jak holkam, ale me se v urcitym tydnu zmenilo jak se tam prcek pohyboval. Uz necitim takove rany jako predtim, spis to ted nazyvam zblunkanim a je to jemnejsi.I kdyz si neodpusti slusny kopance do mocaku
tak to já dneska celou noc skoro vzhůru.Mimísek ležel hned pod žebrama,takže co pohyb mě kopnul a byli to takový rany až mně to budilo,tak čekám kdy mě přepadne spánek,pač dneska v noci jsme tomu moc nedala. ![]()
Smigii: a kam jsi ten inzerat napsala??
Treba mimisek jen odpociva..ono to porad kopat nebude jako hodinky a nekdy tomu musis pomoct
neboj to je dobry ![]()
Tikule: na pracaku nabyzeji jen hoooodne podradne prace.. proste ty co nikdo nechce a minimum penez.. takze ty ti taky moc nepomuzou.. ![]()
Girlie : a jak !! nervuju se kde vemem na najem aby nas nevyhodili atd..a zrovna tet kdyz se ma narodit mimisek ![]()
No já jsem ještě ádné extra kopance necítila. Jen takové jemné a to asi jen 2×
Dnes jsem 20+0 tak nevím. Může to třeba být tím, že mimi je stále jen bokem a nebo otočené čelíčkem do mé páteře? ![]()
tak ať to stěhování dopadne dobře
no abych pravdu řekla tak štěně je špatný nápad…přítel chodí do práce takže nemá čas a starám se já..jsem zvědavá jak to budu s mimiskem a ještě se psem zvládat..toho psa bych uškrtila..ale ne doslova…a co se bohybů týče tak já je mám spíše silnější než předtím..kolikrát mě tak načutne,až to je nepříjemný,ale aspoň vim,že je v pořádku ![]()
Marbuli píše:
Smigii: a kam jsi ten inzerat napsala??
Treba mimisek jen odpociva..ono to porad kopat nebude jako hodinky a nekdy tomu musis pomoctneboj to je dobry
![]()
Tikule: na pracaku nabyzeji jen hoooodne podradne prace.. proste ty co nikdo nechce a minimum penez.. takze ty ti taky moc nepomuzou..
Girlie : a jak !! nervuju se kde vemem na najem aby nas nevyhodili atd..a zrovna tet kdyz se ma narodit mimisek
Normal myslím na práce.cz
ale vážně to zkus. Mě to vyšlo a vážně mi volali a psali.
S těmi pohyby nevím nooo. Asi ho budu pořád budit, aby mi ukázalo jakou má sílu ![]()
neboj Smiggi však ono ukáže jakou má sílu…to se člověk až zarazí jakej to je kopanec.kort když se mu něconelíbí.To si třeba lehneš oblíbenou polohou s tm že se ti uleví,ale ono ejhle mimísku se to nelíbí
a začne tě tak kopat a vrtět se že se mu stejně poddáš a budeš ležet- sedět tak aby mu to vyhovovalo ![]()
**Marbuli **at zkusí toho agenta nastavit na netu.přesně jak říká smiggi .Trochu se vychválit oni vědí prdlačku jak toje…
Smigii je to mozne, asi hodne zalezi na poloze mimca, neboj kopance prijdou ![]()
Marbuli nestresuj se a jak rika Smigii existuji portaly, kde s timhle pomahaji, me tenkrat pomohli z firmy Manpower a jeste ted mi chodi emaily z ostatnich. Googluj a uvidis kolik jich je. Pracak je opravdu na dve veci
Lusisku ja vim, ted me zdrbala i jinak chapajici a pejsky milujici mamka. Je to dlouha story a pro Ondru citova zalezitost. Nevim jestli toho neni az moc na jednu stranu kez by vysel barak, to bych s dalsim psikem nevahala