Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
9.2.11 19:08

Lusisku a nemůžeš si to od někoho přát?My tedy si tuto a kočárek platíme sami,ale zase si od jedněch přejeme vaničku s podložkou,od druhých máme kolébku.Postýlku budeme mmít po mně tedy:DAle furt je dobrá.Věci máme také hodněpo známých.

• Citovat
  • Upravit
finduska
9.2.11 19:09

mimochodem ojaké dečce byla řeč?

• Citovat
  • Upravit
2761

Ahojda berusky :hug: Teda clovek si jde nachvily lehnout a pak nestiham louskat :D :D Reknu Vám ze sem tet byla celkem na vaskach :) mela sem poslicky tak uz sem jako premyslela jestli mam plasit Marka nebo ne..ale nakonec sem usla a tet je mi fajn :) :)
Jinak holky jak jako podlozit postylku..jako u nohou mimiska nebo aby mel vys hlavicku??
Jinak ja tet taky na ten monitor nemam a jedinej kdo ma tu decku je moje sestra ale ta mi ji nepujci protoze ma doma 3mesicni miminko..Takze ja si taky nemuzu zapujcit :( :( No uvidime :) :) Ja si proste rikam to ze kdyz to zvladli jiny holky bez toho tak jak taky,sice budu vic v pozoru,ale co sem tady od toho aby mimisek byl v poradku..Bde to moje 24hodinova nadherna starost :) :srdce:

Milla : dekuji za pochvalu :) Hrozne sem si stim udelala radost..a hlavne je to v neutralnich barvach takze kdyz bude Kacenka nebo Marbulinek tak se t bude hodit na obe pohlavi :)

Jinak holky co budete mit k vece?? ja premyslim co bych si dala a jeste sem na to neprisla :(

Finduska : Tak tet si hlavne odpocin :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88

holky,pro dnešek se loučím..nějak mě zas začalo popichovat v bříšku :think: tak dám teplou sprchu a půjdu do hajan.příjemný večer vám všem !! papa :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :huban:

• Citovat
  • Upravit
2761
9.2.11 19:10

Janni : páááááááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
9.2.11 19:11

Janni.na88

moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
9.2.11 19:14

finduska

nn nejde si to od někoho přát…můj přítel má zajímavou rodinu,..jeho máma je falešná a koupila nám dupačky jedny v bazaru na vánoce co smrděli a jeho zbytek rodiny by to neudělali a ani by je to nenapadlo..a můj táta má pětiletého syna a už mi bude kupovat peřinky…a povlečení..mého přítele táta nám zase dal deset tisíc na kočár takže po něm už taky nic chtít nemůžeme..takže mám smůlajdu :nevim: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
9.2.11 19:17

Marbuli Přesně tak. To věřím, že sis udělala radost. Je to opravdu moc a moc krásné. Miminko bude jak panenka :-) Stejně tě obdivuji, že sis to nenechala říct. Vím, že to není na 100%, ale i tak, já jsem šíleně zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
9.2.11 19:18

Tak to jo, nám se právě podařilo sehnat super kořárek i s autosedačkou za 4500 jen 5měsíců používaný, tak nám právě zbylo i na monitor s chůvama .
co ta dečka?o jaké se to mluví?

• Citovat
  • Upravit
6299
9.2.11 19:19

find : tou dečkou tady holky pojmenovaly ten monitor dechu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
9.2.11 19:19

Lucisku: Netrap se tím, tak si ho můžeš pořídit třeba až za měsíc, co bude mimi na světě. Třeba dostane nějaké korunky do peřinky, jak se říká, a zbytek dodáš z mateřské. Dá se koupit už za 1500,–
My budeme také chůvičky kupovat později, jak už jsme psala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
9.2.11 19:21

Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: děkuji zaobjasnění, že mi to nenapadlo dřív, že v den BLBEC budu i já za blbce :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
finduska
9.2.11 19:21

No a nebo se dá koupit z porodného.

• Citovat
  • Upravit
2761
9.2.11 19:41

a holky jak je to s porodnym?? jak na to maj maminy narok??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 19:42
finduska píše:
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: děkuji zaobjasnění, že mi to nenapadlo dřív, že v den BLBEC budu i já za blbce :lol: :lol: :lol: :lol:

To se stava..a hlavne tet c budes cekat mimiska :) To sem tet v tech 9 mesicich mela den BLBCU a hlavne kolikrat uz sem byla za BLBCE..upa te chappu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí