Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda berusky
Teda clovek si jde nachvily lehnout a pak nestiham louskat
Reknu Vám ze sem tet byla celkem na vaskach
mela sem poslicky tak uz sem jako premyslela jestli mam plasit Marka nebo ne..ale nakonec sem usla a tet je mi fajn
![]()
Jinak holky jak jako podlozit postylku..jako u nohou mimiska nebo aby mel vys hlavicku??
Jinak ja tet taky na ten monitor nemam a jedinej kdo ma tu decku je moje sestra ale ta mi ji nepujci protoze ma doma 3mesicni miminko..Takze ja si taky nemuzu zapujcit
No uvidime
Ja si proste rikam to ze kdyz to zvladli jiny holky bez toho tak jak taky,sice budu vic v pozoru,ale co sem tady od toho aby mimisek byl v poradku..Bde to moje 24hodinova nadherna starost
![]()
Milla : dekuji za pochvalu
Hrozne sem si stim udelala radost..a hlavne je to v neutralnich barvach takze kdyz bude Kacenka nebo Marbulinek tak se t bude hodit na obe pohlavi ![]()
Jinak holky co budete mit k vece?? ja premyslim co bych si dala a jeste sem na to neprisla ![]()
Finduska : Tak tet si hlavne odpocin
![]()
holky,pro dnešek se loučím..nějak mě zas začalo popichovat v bříšku
tak dám teplou sprchu a půjdu do hajan.příjemný večer vám všem !! papa
![]()
nn nejde si to od někoho přát…můj přítel má zajímavou rodinu,..jeho máma je falešná a koupila nám dupačky jedny v bazaru na vánoce co smrděli a jeho zbytek rodiny by to neudělali a ani by je to nenapadlo..a můj táta má pětiletého syna a už mi bude kupovat peřinky…a povlečení..mého přítele táta nám zase dal deset tisíc na kočár takže po něm už taky nic chtít nemůžeme..takže mám smůlajdu
![]()
Marbuli Přesně tak. To věřím, že sis udělala radost. Je to opravdu moc a moc krásné. Miminko bude jak panenka
Stejně tě obdivuji, že sis to nenechala říct. Vím, že to není na 100%, ale i tak, já jsem šíleně zvědavá ![]()
Tak to jo, nám se právě podařilo sehnat super kořárek i s autosedačkou za 4500 jen 5měsíců používaný, tak nám právě zbylo i na monitor s chůvama .
co ta dečka?o jaké se to mluví?
Lucisku: Netrap se tím, tak si ho můžeš pořídit třeba až za měsíc, co bude mimi na světě. Třeba dostane nějaké korunky do peřinky, jak se říká, a zbytek dodáš z mateřské. Dá se koupit už za 1500,–
My budeme také chůvičky kupovat později, jak už jsme psala ![]()
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
děkuji zaobjasnění, že mi to nenapadlo dřív, že v den BLBEC budu i já za blbce
![]()
finduska píše:
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
děkuji zaobjasnění, že mi to nenapadlo dřív, že v den BLBEC budu i já za blbce
![]()
![]()
![]()
To se stava..a hlavne tet c budes cekat mimiska
To sem tet v tech 9 mesicich mela den BLBCU a hlavne kolikrat uz sem byla za BLBCE..upa te chappu ![]()
Lusisku a nemůžeš si to od někoho přát?My tedy si tuto a kočárek platíme sami,ale zase si od jedněch přejeme vaničku s podložkou,od druhých máme kolébku.Postýlku budeme mmít po mně tedy:DAle furt je dobrá.Věci máme také hodněpo známých.