Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
je to cca necelá 100,– jak kde ale dá se i 60,– 80,– víc ne podle toho jaký maj kde ceny…Je to cenově stejný jako normální sprcháč není to nijak extra drahý
Bambuli koukám že ti nějak blbne.Mě taky.když se připojim na mimino takmi to i spadne…amusim se připojovat znova.nevim co s tim je… ![]()
no a me se deje to ze mi jde emimino hrozne pomalu,ale kdyz sem na jine strance ptz si pisu jeste na FCB tak ta jde rychle nebo normalne..ale emimi mi taky blbne
![]()
Blbne hodně dneska nevim čim to ale nedělám to schválně
nevim proč to tu hází 3krát stejný příspěvek
A jinak holky jak jste na tom s chůvičkama máte?poradíte?pořád se nemůžu rozhodnout jestli jo či ne a pokud jo tak jaký
já je ještě nekoupila ale říkal že ty sencor mají špatný příjem a rušej se.Prý ty chicco jsou dobrý ![]()
bambulinek píše:
Blbne hodně dneska nevim čim to ale nedělám to schválněnevim proč to tu hází 3krát stejný příspěvekA jinak holky jak jste na tom s chůvičkama máte?poradíte?pořád se nemůžu rozhodnout jestli jo či ne a pokud jo tak jaký
Pokud bydlíš v bytě, tak si myslím, že jsou to vyhozené peníze. Ale pokud naopak v baráku, tak bych je brala. Podle mě záleží na tom jestli se budeš pohybovat tak daleko od ložnice mimi aby jsi ho neslyšela a nebo to máš vše kousek ![]()
no jsme na baráku ale i taky se jedná jen o to dát si kafe v létě venku a stejně tak jako pojedem k našim taky na barák a budem venku večer sedět jako každej rok
no jsme na baráku ale i taky se jedná jen o to dát si kafe v létě venku a stejně tak jako pojedem k našim taky na barák a budem venku večer sedět jako každej rok
bambulinek píše:
No tak v tom případě bych do ní šla ![]()
já jsem v bytě 3+1 a také to kupovat nebudu…přijde mi to zbytečné..tam kde ho budu mít ho uslyším ![]()
jedná se spíš jak o to cestování no prcek bude mít v květnu kolem měsíce a u nás jako u babičky se sedí venku a dobře se sedí kolikrát i do noci už se tam moc těšim za všema hlavně za maminkou moji ![]()
My mame 2+1 takze taky ne, ale s barakem je to jine, to bych do ni sla ![]()
A ja se zeptam - budete mit detektor dechu do postylky??? Ja o tom uvazuji a asi ho koupim