Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1830
9.2.11 12:56

je to cca necelá 100,– jak kde ale dá se i 60,– 80,– víc ne podle toho jaký maj kde ceny…Je to cenově stejný jako normální sprcháč není to nijak extra drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 13:09

jj:) moc dekujiii :) juknu se po tom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
9.2.11 13:11

Bambuli koukám že ti nějak blbne.Mě taky.když se připojim na mimino takmi to i spadne…amusim se připojovat znova.nevim co s tim je… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 13:13

no a me se deje to ze mi jde emimino hrozne pomalu,ale kdyz sem na jine strance ptz si pisu jeste na FCB tak ta jde rychle nebo normalne..ale emimi mi taky blbne :( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
9.2.11 13:14

Blbne hodně dneska nevim čim to ale nedělám to schválně :cry: nevim proč to tu hází 3krát stejný příspěvek

A jinak holky jak jste na tom s chůvičkama máte?poradíte?pořád se nemůžu rozhodnout jestli jo či ne a pokud jo tak jaký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
9.2.11 13:18

já je ještě nekoupila ale říkal že ty sencor mají špatný příjem a rušej se.Prý ty chicco jsou dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
9.2.11 13:23
bambulinek píše:
Blbne hodně dneska nevim čim to ale nedělám to schválně :cry: nevim proč to tu hází 3krát stejný příspěvekA jinak holky jak jste na tom s chůvičkama máte?poradíte?pořád se nemůžu rozhodnout jestli jo či ne a pokud jo tak jaký

Pokud bydlíš v bytě, tak si myslím, že jsou to vyhozené peníze. Ale pokud naopak v baráku, tak bych je brala. Podle mě záleží na tom jestli se budeš pohybovat tak daleko od ložnice mimi aby jsi ho neslyšela a nebo to máš vše kousek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
9.2.11 13:31

no jsme na baráku ale i taky se jedná jen o to dát si kafe v létě venku a stejně tak jako pojedem k našim taky na barák a budem venku večer sedět jako každej rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
9.2.11 13:32

no jsme na baráku ale i taky se jedná jen o to dát si kafe v létě venku a stejně tak jako pojedem k našim taky na barák a budem venku večer sedět jako každej rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
9.2.11 13:38
bambulinek píše:
no jsme na baráku ale i taky se jedná jen o to dát si kafe v létě venku a stejně tak jako pojedem k našim taky na barák a budem venku večer sedět jako každej rok

No tak v tom případě bych do ní šla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 13:47

ja sem v byte 2kk takze kupovat nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
9.2.11 13:58

já jsem v bytě 3+1 a také to kupovat nebudu…přijde mi to zbytečné..tam kde ho budu mít ho uslyším :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
9.2.11 14:01

Já bydlím ve 2kk takže také nee :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
9.2.11 14:10

jedná se spíš jak o to cestování no prcek bude mít v květnu kolem měsíce a u nás jako u babičky se sedí venku a dobře se sedí kolikrát i do noci už se tam moc těšim za všema hlavně za maminkou moji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
9.2.11 14:10

My mame 2+1 takze taky ne, ale s barakem je to jine, to bych do ni sla :palec:

A ja se zeptam - budete mit detektor dechu do postylky??? Ja o tom uvazuji a asi ho koupim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí