Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a jak to zjistim u Pardubické nemocnice co v té nemocnici dávají?Někde na netu nebo tak? ![]()
Ty jo co to zas je se mi zbláznil komp píše odesílá příspěvky kdy chce a kolikrát chce
Lusisek píše:
a jak to zjistim u Pardubické nemocnice co v té nemocnici dávají?Někde na netu nebo tak?
lusííí když si najedeš na pce stránky tak to tam mají.já jsem si to taky našla.ale papíry mi dala i DR.
Marbuli ty věcičky jsou moooc krásné
A opravdu by jsi si měla zjistit co potřebuješ přesně pro prtě do té porodky. I když to by jsi měla již od nich dostat. Ale zase na druhou stranu když vezmeš vše tak ti nebude nic chybět ![]()
Strašně ti držím palečky.
Holky S tím holením je to holky boj a čím dám tím hůře to jde. Taky jsem chtěla aby mě holil ten můj, ale raději se budu nějak holit sama i když to tedy bude asi akrobacie - no co jednou za týden se to dá ne????
Lusisku jak pise Tikule www stranky. Ja mam porodku hnedka vedle gyndy, ale verim ze mudr mi to da taky. Ale kdyby ne tak se budu stavovat primo tam.
marbuli krasne vecicky
![]()
Lusiku tady je odkaz.já už ty papíry do pce mám ale od Dr.
http://www.nemocnice-pardubice.cz/…y/porody/44/
je to cca necelá 100,– jak kde ale dá se i 60,– 80,– víc ne podle toho jaký maj kde ceny…Je to cenově stejný jako normální sprcháč není to nijak extra drahý
je to cca necelá 100,– jak kde ale dá se i 60,– 80,– víc ne podle toho jaký maj kde ceny…Je to cenově stejný jako normální sprcháč není to nijak extra drahý