Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
9.2.11 14:11

A holky chtela sem se zeptat budete si nektera porizoat chuvicku do postylky jako tu podlozku pod mimi,kdby nahodu prestalo dychat aby ste o tom vedeli??
My sme se rozhodovali a nakonec sme rekli ze ne,nejak je tet malo penizek a kazda korunka se hodi,tak bych koupila spis neco jineho a uzitecnyho..Stejne si myslim ze kdyz mame 2kk tak budu mit mimiska porad blysko u sebe takze muzu chodit kontrolovat ,jakej na to mate nazor vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
9.2.11 14:14

já nebudu mít ani monitor dechu,protože se budu tak o malého bát,že postýlku budu mít tak těsně u mé hlavy a směr jeho hlavičky ke mě…nehnu se od něho… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
9.2.11 14:15

:mrgreen: jsme to psali ve stejnou dobu :mrgreen: jsem zvedava co holky napiso :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 14:17

girlie : jo koukala sem :) taky sem zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
9.2.11 14:18

Já už ho mám připravený doma. Sice mi říkají některé maminky, že ho používali krástce, ale některé zase, že jsou za něj rády. Kamarádce přestala dýcht holčička v noci když spali a díky tomuhle to zjistila v čas. Vše dopadlo dobře :palec: Takže to není o tom kontrolovat mimi když jste vzhůru, ale po celodenním zápřahu usnete a kdo je bude hlídat? Je to ale na každé zvlášť.
Marbuli tak mrkni na aukro nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
9.2.11 14:23

Tak monitor dechu už mám, ten jsem si přála na narozky a chůvičky už mám taky, ty jsem dostala z práce…a mám chicco :wink: My bydlíme v rodinném domku, takže chůvičky jsou nezbytnou součástí už jen hlavně kvůli zahrady… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
9.2.11 14:33

Ja jsem taky na 90% rozhodnuta, ze se poridi monitor dechu, navrhnu to jako darek dedeckovi :wink:
Ja se taky bojim, i kdyz budu mit prcka skoro vedle sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 15:24

Smigii koukala sem :) no ale tet je kazda korunka potreba,sice taky vse na mimiska,ale tak za par dni mam taky narozeniny tak to taky skusim navrhnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
9.2.11 15:39
Já už ho mám připravený doma. Sice mi říkají některé maminky, že ho používali krástce, ale některé zase, že jsou za něj rády. Kamarádce přestala dýcht holčička v noci když spali a díky tomuhle to zjistila v čas. Vše dopadlo dobře :palec: Takže to není o tom kontrolovat mimi když jste vzhůru, ale po celodenním zápřahu usnete a kdo je bude hlídat? Je to ale na každé zvlášť.
Marbuli tak mrkni na aukro nebo tak.
Marbuli píše:
Smigii koukala sem :) no ale tet je kazda korunka potreba,sice taky vse na mimiska,ale tak za par dni mam taky narozeniny tak to taky skusim navrhnout :)

Taky budu teĎ mít narozeniny a řekla jsem si o kojící poltář, abych se měla k čemu tulit a abych spala celou noc. Pája tu mou váhu celou noc nevydrží a já se děsně otáčím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
9.2.11 15:40

jeste jednou ahojky holky… koukam,ze sjte se rozepisali zas :o) ja jsem nejak zachrupčela..hehe..ja myslim,ze ta decka do postylky s monitorovanim dechu miminka je vyborna vec,tak ju chci a budeme ji mit..nastesti nam ji zapujci nas dobry kamaard,ktery ji ma jednou pouzitou-po jejich holcicce..tak jsme rada..ony jsou jinak drahe-koukala jsem ,že stoji okolo 2tis.Kč.myslim,ze je enjlepsi se poptat nejdrive v okoli znamych,zda ji nedo nemuze zapujcit..ale dkdybychom nemeli moznost zapujceni,tak ji koupime,zrcite se investce vyplati.Tomu ansemu kamaradovi se stalo to stejne,jako kamardec Smigiie-mala Nikolka jim prestala v noci ydchat a diky decce ji azchranili.Volali pak na tu firmu a do Televize,byla u nich tehda prima a Petan atm dekoval teto firme za zachranu jejich holcicky a doporucova to dalsim rodicum..moji svagrove zas prestala Terezka dychat pri koupani..uplne zmodrala..KAta-moje svagrova azcaa zamtkovat,naststi ybl doma švára,ktery ji hnedka nozkama dolu dal a poplacal u okna-u vzduchu..noo,reknu vam,doufam,ze tuto nezaziju,asi bych take slusne zazmatkovala :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1533
9.2.11 16:02

holky jak to tu čtu co se stává tak se bojim taky,že se mi to stane… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
9.2.11 16:05

Bát se nesmíme. Je jasné, že každá má ten vnitřní strach. Ale už jsme přece v jiném stavu, už v nás něco roste atd atd - vždy se může něco pokazit, ale my na to nesmíme mysleat a musíme žít jako by se nic takového nikdy stát nemohlo. Jinak se užereme :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
9.2.11 16:08
Smigii píše:
Bát se nesmíme. Je jasné, že každá má ten vnitřní strach. Ale už jsme přece v jiném stavu, už v nás něco roste atd atd - vždy se může něco pokazit, ale my na to nesmíme mysleat a musíme žít jako by se nic takového nikdy stát nemohlo. Jinak se užereme :huban:

LUsííí,přesně jak říká smigi..nesmíme si to tak brát..každá normální mamnka se bojí,,to je normální.. ale dneska už jsou takové různé vymoženosti,které včas vše odhalí..i lékařská péče je na jiné urovni nez drive… a myslim si,že pokud se mimi hlídá a nenchá se samotne.jakože uplne samotne,tak se nemas vubec ceho bat.ted si uzivej tehu a nestresuj se,mismisek to vnima!! :wink: :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6256
9.2.11 16:09

Holky nektere nemocnice to pujcuji myslim tak na pul roku, tak pokud ho nechcete zrovna kupova tak se poptejte. Ono se opravdu muze stat cokoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
9.2.11 16:14

holky tady posilam nejake monitory,co jsme nasla tady na bazaru-zde na emimcu :o) :
 https://www.emimino.cz/…a-halo-8040/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí