Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janni.na88
9.2.11 10:31

holky,přišel na me nejaky hladik…jdu si dat polevcicku-vyvar s nudlickama :o)) jeste se tu behem dneska zastvaim..zatim se mejte hezky a uzvejte slunicka venku !! :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2761
9.2.11 10:34

preji dobrou chut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
9.2.11 10:35
Marbuli píše:
preji dobrou chut :)

dekujeme Ráďo :) :oops: tak ja frčíím..zatím papa…

• Citovat
  • Upravit
6299
9.2.11 10:38

To já v 9 snídala 2 koblížky… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 10:41

Ja sem v devet zbastila dva chlebiky se maslickem a syrem :) Nami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 10:44

Holky tak sem zabalena do porodnice :) tak sem se vas chtela zeptat jestli mam vse nebo jestli by ste si neco pridali??

ZUPAN,3 KOSILE,TEPLE I NORMAL PONOZKY,SITENE KALHOTKY,VLOZKY,VLOZKY DO PODPRDY,PODPRDU,2 BACURKY,BEMPATEN MAST,OBLECENI NA MIMI,KARTACEK NA ZUBY,KARTAC NA VLASY,SPRCHAC,2 RUCNIKY,PLINKY 40KS.

chybi mi tam neco?? snad uz je to vsechno,protoze jsem rada ze jsem tu tasku zavrela :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 10:46

jo a jeste neco.. je to trosku intimni,ale jak vam jde holeni?? ja uz stim pupkem v ty vane bojuju,nevidim tam a jak je to brisko velke tak se nemam sanci dostat vsude.. A je mi proste blbi a me samotne je to nepohodlny kdyz oholena nejsem..Ja newim jak se za dva dny oholim..To bude prca :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
9.2.11 10:50

Marbuli - můj zadek a stehna zmiňovat raději nebudu - to je mazec. ALe my to schodíme jako prd žeeeeeeee.
Jinak můj Pája je šéf čtyř mekáčů - víte co to je přijít tam a dát si cokoliv? Mňamky - miluji MC. Takže tam nechodím raději moc často. Co tedy miluji nejvíce jsou snídaně - MC muffin s vajíčkem a k tomu ta bramborová placičkaaaaaaaaaaa. A je to tu mám na to chuť :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 10:52

Ojiiii to se nekdo ma :D :D
Ja aninemam tet chut na mekace jako ze bych si dala reckej salatek :) :) nejlepci delaj u me v rodnem mestecku,joj ten bych si dala ,ale 80km mi za to fakt nestoji :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
9.2.11 11:01

Dobre ranko holky, tak jsem se konecne vykopala z postele, dosla ven se Sage, kafco a snidane a docitam :-D Ja jsem byla vzhuru od ctyr do sedmi ale pak se me povedlo jeste zabrat.

Holky s tim kfc a mekacem me trapite, nejblizsi je 50 kilaku :cry:. Se mnou je to vlastne dobre protoze ja bych tam byla neustale navezena

Jsem rada, ze kazda mame partnera, ktery nam vyhovuje. V zadnem pripade jsem nechtela aby to vyznelo ze si na Onika stezuju nebo neco :lol:. On je proste v jistych vecech jinaci, rejpe, remca, ale miluje me k smrti. Zname se uz 16 let 8-o, ale to je dlouhej pribeh.

Marbuli taky jsem zvedava kdy ti zacne porod :potlesk:

X-333 jsi dobra ze mejes okna :palec: Ja se vysek nebojim, ale ted uz bych byla z toho 7myho patra moc nervozni

Abych to nemela jak roman :lol: taky jdu makat, rozhodla jsem se vydrbat koberec. Diky bohu za techniku :palec:.
Mej te se kraaaasne :mavam: a urco se jeste dneska uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
9.2.11 11:05

Marbuli : tak mě seznam nadiktovala kámoška co si balila a mám tam naspané… Kapesníky, podprda, župan, papuče (1 gumové do sprchy), ponožky, noční košile, vložky do podprdy, porodnické vložky, jednorázové kalhotky, ručník + osuška, pasta, kartáček, šampon, sprcháč, intim gel, bepanthen, pití, mobil + nabíječka, Malému : plínky, hygienické ubrousky, oblečení na cestu domů, mycí gel, olejíček, dudlík, tyčinky do uší…Doklady : těhu průkazka, občanka, rodný list já a přítel, potvrzení z matriky o jméně, kartička pojišťovny, penízky…to mi dala kámoška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
9.2.11 11:09

Marbuli definitivne souhlas s tema vlhcenyma ubrouskama na mimiska. Taky jsem cetla, ze je nikde nedavaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
9.2.11 11:12
Marbuli píše:
jo a jeste neco.. je to trosku intimni,ale jak vam jde holeni?? ja uz stim pupkem v ty vane bojuju,nevidim tam a jak je to brisko velke tak se nemam sanci dostat vsude.. A je mi proste blbi a me samotne je to nepohodlny kdyz oholena nejsem..Ja newim jak se za dva dny oholim..To bude prca :D :D

Me holi Onik :wink: Ja si tam taky nevidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
9.2.11 11:12

Radus,tak zkus zrdcatko-nejak si sikovne sednout treba na gaucik ,zdrcatko dat na stul a nejak to zksuit:))..ja zatim probemy s holenim nemam,,ale tzake jsem zvedva jak to bduu delat az budu mjit evtsi pupik :D

• Citovat
  • Upravit
6256
9.2.11 11:17
Smigii píše:
Marbuli - můj zadek a stehna zmiňovat raději nebudu - to je mazec. ALe my to schodíme jako prd žeeeeeeee.
Jinak můj Pája je šéf čtyř mekáčů - víte co to je přijít tam a dát si cokoliv? Mňamky - miluji MC. Takže tam nechodím raději moc často. Co tedy miluji nejvíce jsou snídaně - MC muffin s vajíčkem a k tomu ta bramborová placičkaaaaaaaaaaa. A je to tu mám na to chuť :-D

Zavist :mrgreen: :mrgreen: mnam mnam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky