Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
8.2.11 19:19

Jani : No nekde sem cettla kritiu na mlade maminky a nekde zase byla takova situace ze ty mlade holky sem na emimi prisli provokovat… Tak to se zase nedivim kdyz provokuji,ale jak rikas ty..my mimiskovi zazemi a lasku dame a moc se na nej tesime :) :) A mam stejny nazor jako ty :palec: :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
8.2.11 19:19

ahojky holky,koukám jak jste se tu rozepsali :lol: jinak Marbuli-Radko vůbec nevadí kolik ti je..znám holčinu co byla těhotná v 16letech a zvládá to…jinak jsem holky přežraná..byli jsme v makáči a měla jsem tři cheesburgery a ještě longera s KFC..tfůůjky :poblion: :lol: …mám akorát po tom žízeň… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
8.2.11 19:20

Lusi : no totok!!! takové chutě nám tady dělat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
8.2.11 19:24

holky tak ja se s Vama dneska loucim,jdu hodit vorvane do vany :) a pak hajnout k ordinaci :) tak zitra a pááá :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
8.2.11 19:24

no…tak jsem si vzala zyrtec, protože se mi osypaly i prsa…to je super, ať žije ovoce… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
8.2.11 19:25

marb : :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
8.2.11 19:28

DaiquiriQ

jj..jéjda tak to se omlouvám,pokud jsem udělala chutě :-D osypali a prsa? :think: to jde?Tak to mě mrzí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
8.2.11 19:28

DaiquiriQ

jj..jéjda tak to se omlouvám,pokud jsem udělala chutě :-D osypali a prsa? :think: to jde?Tak to mě mrzí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
8.2.11 19:29

Marbuli ja cetla tu samou diskusi o te mlade mamine a bylo mi z par zenskejch na nic :poblion: Opravdu nezalezi na tom kolik ti je, z toho jak malo te znam vim, ze si povedes skvele :hug:

Lusisku jeeee ja bych si zas dala bigmeka a hnedka vedle v KFC grandra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
8.2.11 19:30
Marbuli píše:
holky tak ja se s Vama dneska loucim,jdu hodit vorvane do vany :) a pak hajnout k ordinaci :) tak zitra a pááá :mavam: :hug:
:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
8.2.11 19:31

Holky, já taky jdu…jsem už úplně vyfluslá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
8.2.11 19:32

Lusi : no, se mi udělaly svědivé pupínky na líčkách, bradě a v dekoltu…super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
8.2.11 19:33

Marbulli : jj.take jsem necvo takove cetla viz treba diskuze ethotna v 16ti.. nektere mlade maminky ana mimi nejsou pripravene a dopada to pak vselijak..ale myslim,ze u normalni slusne zenske-holciny se nemuze nic tragickeho stat.protoze slusna mlada maminka si vetsinou uvedomi svou pozici a je zodpovedna..ja take nejsem nejstarsi,je mi 22 a jsem poprve tehu..nejsem zksuena..vuubec..ale od toho mame maminky,babicky,kamaradky a kamaradky tad yna emiminu aby nas podrzely,poradily…:o) nejdulezitejsi je ale opara v prvni rade u pritele a u rodiny.. :palec:

Lusisek : ahojky Lusi,jsme te ani enpozdravila..jj,rozepsali jsme se..sjem zrovna psala,jak to utika ten cas..sedim u PC .pisi jak vztekla.-spis se tedy snazim stihat konverzaci tady :DDDD a anjednou pul osme :D hehe..no,o M?c mi ani nemluv..my tam byli s Radkem vcera a zbastila jsem jednoho hamburgra,jedno cheese a jeste k tomu salat..jsem si pak rikala,ze davam teda hezky priklad „zdraveho zivotniho stylu“ nasemu mimiskovi,ale jak se rika-kdyz musis,tak musis..a ja musela..mela jsem takovou chut na Mcdonaldsky hamburgrik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neslo odolat.
Marbulli:papa,ja take pofrčím k ordinaci za chvíli :o)))

DAIQ : jeee,i prsa ju?chudinko..tak snad to bude do rana ok .. :think:

• Citovat
  • Upravit
6256
8.2.11 19:39

Holky ja to taky vzdavam, pokusim se jeste upravit podpis. Onik tady tancuje ve stylu, ze jsme slepice a docela hlasite u toho kdaka tak ho jdu strestat :mrgreen: :mrgreen:

Vidis Marbuli nezalezi na veku, me se zdas vyspelejsi nez 33ti letej chlap :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
8.2.11 19:39

holky,tak já se také loučím..zítra azs pokecáme :oops: hezký večer.papa :mavam: :mavam: :mavam: :pankac: :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky