Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani : No nekde sem cettla kritiu na mlade maminky a nekde zase byla takova situace ze ty mlade holky sem na emimi prisli provokovat… Tak to se zase nedivim kdyz provokuji,ale jak rikas ty..my mimiskovi zazemi a lasku dame a moc se na nej tesime
A mam stejny nazor jako ty
![]()
ahojky holky,koukám jak jste se tu rozepsali
jinak Marbuli-Radko vůbec nevadí kolik ti je..znám holčinu co byla těhotná v 16letech a zvládá to…jinak jsem holky přežraná..byli jsme v makáči a měla jsem tři cheesburgery a ještě longera s KFC..tfůůjky
…mám akorát po tom žízeň… ![]()
holky tak ja se s Vama dneska loucim,jdu hodit vorvane do vany
a pak hajnout k ordinaci
tak zitra a pááá
![]()
no…tak jsem si vzala zyrtec, protože se mi osypaly i prsa…to je super, ať žije ovoce… ![]()
jj..jéjda tak to se omlouvám,pokud jsem udělala chutě
osypali a prsa?
to jde?Tak to mě mrzí ![]()
jj..jéjda tak to se omlouvám,pokud jsem udělala chutě
osypali a prsa?
to jde?Tak to mě mrzí ![]()
Marbuli ja cetla tu samou diskusi o te mlade mamine a bylo mi z par zenskejch na nic
Opravdu nezalezi na tom kolik ti je, z toho jak malo te znam vim, ze si povedes skvele ![]()
Lusisku jeeee ja bych si zas dala bigmeka a hnedka vedle v KFC grandra
Marbuli píše:
holky tak ja se s Vama dneska loucim,jdu hodit vorvane do vanya pak hajnout k ordinaci
tak zitra a pááá
![]()
Lusi : no, se mi udělaly svědivé pupínky na líčkách, bradě a v dekoltu…super ![]()
Marbulli : jj.take jsem necvo takove cetla viz treba diskuze ethotna v 16ti.. nektere mlade maminky ana mimi nejsou pripravene a dopada to pak vselijak..ale myslim,ze u normalni slusne zenske-holciny se nemuze nic tragickeho stat.protoze slusna mlada maminka si vetsinou uvedomi svou pozici a je zodpovedna..ja take nejsem nejstarsi,je mi 22 a jsem poprve tehu..nejsem zksuena..vuubec..ale od toho mame maminky,babicky,kamaradky a kamaradky tad yna emiminu aby nas podrzely,poradily…:o) nejdulezitejsi je ale opara v prvni rade u pritele a u rodiny.. ![]()
Lusisek : ahojky Lusi,jsme te ani enpozdravila..jj,rozepsali jsme se..sjem zrovna psala,jak to utika ten cas..sedim u PC .pisi jak vztekla.-spis se tedy snazim stihat konverzaci tady
a anjednou pul osme
hehe..no,o M?c mi ani nemluv..my tam byli s Radkem vcera a zbastila jsem jednoho hamburgra,jedno cheese a jeste k tomu salat..jsem si pak rikala,ze davam teda hezky priklad „zdraveho zivotniho stylu“ nasemu mimiskovi,ale jak se rika-kdyz musis,tak musis..a ja musela..mela jsem takovou chut na Mcdonaldsky hamburgrik
neslo odolat.
Marbulli:papa,ja take pofrčím k ordinaci za chvíli
)))
DAIQ : jeee,i prsa ju?chudinko..tak snad to bude do rana ok .. ![]()
Holky ja to taky vzdavam, pokusim se jeste upravit podpis. Onik tady tancuje ve stylu, ze jsme slepice a docela hlasite u toho kdaka tak ho jdu strestat
![]()
Vidis Marbuli nezalezi na veku, me se zdas vyspelejsi nez 33ti letej chlap
![]()
holky,tak já se také loučím..zítra azs pokecáme
hezký večer.papa
![]()