Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
find : ty jseš ale taky hubenice…to já mám teda to bříško větší… ![]()
DaiquiriQ hezky pekne jsi jim to napsala
Mas pravdu nektere zeny jsou proste jine a mermomoci bojuji za svuj nazor
Findusko proste je to Onik konik a je to. Jo a to Onane by ho nastvalo taky, pry mi taky nerika Masturbe
brecim tu smichy
A jsem proti vam stara breeeeca v cervnu na me slapne uzasnych 32 let
girlie : 32 je stará??? prosím tě…to jsou nejlepší léta…já tvrdím, že to nejlepší teprve ve 25 začíná!!!!
DaiquiriQ píše:
find : ty jseš ale taky hubenice…to já mám teda to bříško větší…
no, jenže mmě ve skutečnosti přijde naprosto obrovské.A mám nahoře už 6.5kilo ![]()
girlie sage píše:
DaiquiriQ hezky pekne jsi jim to napsalaMas pravdu nektere zeny jsou proste jine a mermomoci bojuji za svuj nazor
Findusko proste je to Onik konik a je to. Jo a to Onane by ho nastvalo taky, pry mi taky nerika Masturbe
A jsem proti vam stara breeeeca v cervnu na me slapne uzasnych 32 let![]()
brecim tu smichy
to není žádnej věk, jak říká moje mami,život začíná ve 40. máš svý splněno, a krom práce si užéváš.
Masturbe
to je dobrý, ale já toprávě tak původně vůbec nemyslela, prostě se říkalo ony a pak ze mně jednou prostě vypadlo tohle.Taky si všichni kámoši museli rýpnout, jestli bude malej mít jméno potatínkovi, že se nemusíme namahat dávat Ondra, že to stejně bude pro všechny malej Onan:D
tak se blejsknu až dojde přítel…buď ten foťák snědl nebo neumím hledat… ![]()
Finduska: jeee,hezke brisko..ale jak pise DaiquiriQ - jsi hubenourek
) holky,ja jsem ted v 10tt a mam puek velky tedy,nekdo mi i rika,ze mam pupik jak v 5mesici
ale ja nikdy nebyla uplne hubenour..ne ze ybch byla boubelka,ale plocha jsem na brisku enbyla nikdy,tak asi proto,ze jsem nejake ty mensi zasoby mela,tak mam vetsi brisko
uz e tesim,az budu mit takove to uplne tehju brisko-takoto kulate,vetsi..:o) jinak jsem se pobavila nad tim,jak jste psali o tech vasich chlapakach
-jsme rada,ze „v tom“ nejsem sama .. muj Rada je take nekdy takovy brucoun a rejpe-tim stylem jako treba"co tam porad cvakas,takove pi…viny tam resis.. a tak
no presne jak jste psaly vy holky
kdyz jsem mu vypravela o tom,jak miminka od urciteho tt vnimaji zvuky a dotyky atd,tak mi rekl:no,to nase bude vnimat jen to tve cvakani do klavesnice…to si bude pamatovat jeste po porodu a misto pisniky a zpivani mu bude na uklidneni stacit parkrat zacvakat na klavesnici "
je prdlej co ?
no ne,je to prsne v tom jak pisete-chlapi nam kolikrat nerozumi,nemyslim,ze yb to mysleli spatne,nebo tim davali ajejevo,ze je jim vse jedno a jak se rika"u zadku"..ale jsou to rposte chlapi,premysli jinak..nekteri chlapi si podle me ymslim,,ze trehu je jen o rostoucim brisku a obcasne nevolnosti..uz jim ale nekdy nedochazi,ze nektere maminy jsou v tehu opravdu unavene,boli je hlava,picha v podbrisku..a tak..a ze nemaji naladu behat po obchodnich centrech,nebo jit do kina atk..no,ej to sranda s nima nekdy
u ans treba dneska-Ráďa na me : ,,bych jel do Teplic do Oylmpie" a ja na nej:,,je Radi,me se tedy dnes opravdu nechce,hlavu mam jak strep"-to bylo opoledne a to me ta hlava jeste faklt bolelea,jsme byla rada ze jsem udelala snidani a sla si azs lehnout) a jeste jsem mu rekla,ze etd kdyz jsou vsude ty chripky se mi enche litat nekde v davu-ne ze bych ze sebe delala chudinku,vim,ze tehotenstvi neni zadna nemoc a ze neni dobre se izolovat od vnejsiho sveta..ale ja se o mimiska tak strasne bojim ..
tak byl trosku urazeny,mi jen reklů "tobe je uz blbe 3mesice " .. no tak co mu na to rict
.. jinak Findusko-me je 22,letos mi bude 23.jsem tu asi nejmladsi ,ze ?
![]()
jinak vam sem take dam na ukazku foto mehio pupenda,pro ty,ktere jeste nevidely-uz jsem ju sem davala..ale nesmejte se mi,ze jsem uz jak kulihrasek
![]()
Holky vy kdyz se rozepisete tak to tady louskam pul hodiny
To bych musela byt na emimcu porad abych to stihla cist a odepisovat hned
No stema medikama uvidime,jako kdyz jich tam prijde deset tak jim reknu ze tohle je moc ze dva stacej.. Nebo se na to zeptam v porodnici..
Jo asi se to uz chysta ze to boli vysetreni cim dal tim vic
ale zase si rikam ze kdyby to uz prislo tak by to nevadilo
Ale do terminu mam jete porad nejakej ten cas ![]()
Ale kdyz me nejak v brisku nove pichne tak si rikam UZ,UZ,UZ!! no a zase nic
Jo uz bych to brala mit za sebou ![]()
Jinak taky jsem rada ze je emimi
a zvlast ze jsem tady poznala Vas,supr nastavajici a nebo uz maminky
ste zlaticka.. Protoze tady jeste ve meste nikoho neznam a Marek taky nemusi vedet vse,nebo spis kdyz mu neco reknu tak mi odpovi takovou tou beznou muzskou odpovedi za kterou bych ho nakopala do pr…
![]()
Jo a to znam taky,muzes mi rict co tam porad pises?? No co pisu si z holkama.. jezisi marja co to tam pisete za bejkarny?? jaky bejkarny,proste dulezite veci
no tak delej uz chci notase !!!
Takze vsechny chlapy stejny
![]()
Holky tech devet mesicu tak hrozne uteklo ale tak silene rychle
no a tet ten posledni mesic se to tahne jak smrad a neutika to
![]()
A to ze jsem tam tak dlouho cekala mi ani nevadilo ,spis to ze se tam nudl marbulin a me ho bylo lito..!! pak me teda chvilkama i sra…
ale nejvic co se mi libilo tak monitor
To bylo moc fááááájn
![]()
Hele holky jestli uz ste nejaka rodila v podoli,muzu do toho papiru na kterym podepisuju to ze u porodu bude ten a ten ,tak jestli tam muzu napisat dve osoby,kdyby jedna nemohla tak aby sla semnou druha..?? newite??
Jaj no ja se rozepsala
![]()
Briiisunka moooc klááásne
![]()
Jani nejses tady nejmladsi me je 18nact
a 22.unora mi bude 19nact takze ja mam mimi k narozkam
Takze pískle sem tady asi ja
a 32let to je krasnej vek,a rika se ze po 30 zensky nejvic rozkvetaji do krasy ![]()
a co mu na to rict ja vzdycky markovi rekla ze at si to skusi sam byt tehotnej,ale ono pak na me bylo videt ze mi neni opravdu dobre tak me nechal byt nebo mi pomahal ,aby mi bylo co nejlip ![]()