Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1533
8.2.11 12:55

=/

no jo,ale já už končím 25týden a na gyndu jdu až 24.2 a pak jdu na genetiku,ale až 8.3 a to budu už 30týden..takže by mě zajímalo,jestli mi moje doktorka hodlá dělat test na cukrovku… :nevim: :zed: a to dělá gyndařka a nebo na genetice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
8.2.11 13:14

to tě pošle gyndařka dá ti papír a číslo ty se objednáš řekneš jim týden těhu oni si tě pozvou na určitý den přijdeš tam NA LAČNO vemou ti krev a pak ti řeknou co a jak budou tě volat hlavně nic nejíst nic nepít a vzít s sebou půl litru hořkýho čaje nejlépe černýho nebo těhotenskýho a časopis je to opravdu na dlouho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
8.2.11 13:15

to tě pošle gyndařka dá ti papír a číslo ty se objednáš řekneš jim týden těhu oni si tě pozvou na určitý den přijdeš tam NA LAČNO vemou ti krev a pak ti řeknou co a jak budou tě volat hlavně nic nejíst nic nepít a vzít s sebou půl litru hořkýho čaje nejlépe černýho nebo těhotenskýho a časopis je to opravdu na dlouho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
8.2.11 13:33

Holky schodou okolností jsem se tam teď objednávala - je to cca 5minut :palec:
Tak to vyšetření se dělá mezi 24 - 27tt
Musí to být na lačko - maximálně čaj ( neslazený ) a nebo voda. Budu tam od 7h až do 11h ráno. To bude teda super, bez jídla. Asi umřu hlady :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
8.2.11 13:34

bambulinek

oky snad nebude už na ten test pozdě..děkuji moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
8.2.11 13:37

smigii

ale já jak jdu na kontrolu ke gynekoložce 24.2 tak to budu už 27+6týden a když teda se to dělá do 27týdne tak mě to asi už neudělaj :cry: :nevim: :zed: a nemůžu být od rána 3-4hodiny bez jídla…pak je mi zle a celý den a pocit na zvracení..to přeci nejde,abych byla takhle dlouho a může být alespoň perlivá voda? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
8.2.11 13:38

smigii neboj taky jsem si řikala že jim tam hodim :poblion: ale dá se to vydržet já tam byla 3 hodiny a dalo se to vem si s sebou něco až půjdeš od tama aby sis aspoň kousla a pak se najez ale čaj přesně neslazenej a to oni ti ho stejně vemou a nespotřebujou ho celej jen si odlijou na tu glukozu a dá se to vypít nečuchat nechutnat naklopit a ex…mě to přišlo jak přeslazenej čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
8.2.11 13:40

Lusisek ne nic dá se to vydržet tim že ti daj ten humus kterej není tak strašněj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
8.2.11 13:49

bambulinek

ale ja na ten test asi nepujdu…protoze by me uz davno objednala…protoze na ten den co k ni mam jit tak uz budu 28tt..ale snad.uvidíme no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
8.2.11 13:52

tam sama objednáš ona ti jenom řekne že už a dá ti papár kterej vemeš pak sebou na tu cukrovku a uvidiš třeba ještě ten 28 týden se dělá fakt nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
8.2.11 13:53

tam sama objednáš ona ti jenom řekne že už a dá ti papár kterej vemeš pak sebou na tu cukrovku a uvidiš třeba ještě ten 28 týden se dělá fakt nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
8.2.11 14:01
Lusisek píše:
ale já jak jdu na kontrolu ke gynekoložce 24.2 tak to budu už 27+6týden a když teda se to dělá do 27týdne tak mě to asi už neudělaj :cry: :nevim: :zed: a nemůžu být od rána 3-4hodiny bez jídla…pak je mi zle a celý den a pocit na zvracení..to přeci nejde,abych byla takhle dlouho a může být alespoň perlivá voda? :nevim:

Tak pokud budeš 27+6 tak to je konec 28týdne a půjdeš úderem 28+1 do 29 týdne. Nevím třeba to dělají všude jinak, ale na této poliklinice mi řekli, že se to dělá takto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
8.2.11 14:02

Jinak tedy já se taky bojím toho jak mi bude. Ráno mám vždy děsný hlad :cry: Vezmu si sebou nějaké papů a jen jak mi to dovolí tak se nacpu. Ale překonám to tedy - snad jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
8.2.11 14:12

Jo to zvládneš najíst se můžeš jak ti řeknou nashledanou a jinak se tam chodí na povel čurat asi 3krát berou krec taky myslim 2 nebo 3 krát já jsem na to se snídaní stejně ale dalo se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
8.2.11 14:19

Nechapu proc se to dela na lacno a to jakekoliv testy na cukrovku, nejen tehotenske!! Jestli tu mrsku mas tak se to da zjistit i s plnym pupkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí