Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky zlaticka moje
![]()
Tak sem porad dva v jednom
ale reknu Vam ze na to jak sem byla vyplasena z Podoli tak uplne supr
sice sem tam prijela v 11 a trvalo to az do 3 ale zvladla sem to
Dostala sem uplne supr doktora
Fakt si nemuzu stezovat,personal uplne moc ochotnej a byla sem na montoru takze sem slysela
a bylo to nadherny,ale sedela sem tam 40minut ptz to nase malycky se nechtelo hnout
takze priste si sebou vemu vic piti a hlavne jidlo..Mela sem hlad jak blazen ![]()
Jinak Vam reknu ze to vysetreni uz me pekne bolelo ,auviiii
a cetla sem ze se bavite u cukrovkarskych testech..Ja na nich do tet nebyla a dneska se e pa doktor ptal jestli sem uz byla tak sem rekla ze ne a vic nic k tomu nerikal..Tak uvidime,jestli budu jeste pit nebo ne ![]()
Jinak malycky je v poradku,pan doktor rikal ze uz je celkem dole a ja mam trosku vyssi tlak ![]()
Jinak jak se mate vy?? a co mimisci
![]()
Jojo docitala sem,hodne ste toho stohli napsat nez jsem sem prisla
Musite pisat min,ja pak nestiham ![]()
ale taky sem cekala kdy to bude ten test stim cukrem a kdyz se nic nedelo tak sem to neresila ![]()
Hele holky a chtela sem se zeptat jak sem byla vyjukana tak sem podepsala ze muzou byt medici u porodu je to spatne???
no hurááá, myslím, že tohle s námi marbuli budeš teď zažívat dokud neporodíš,pár hodin se nepřihlásiš a my se zblázníme:D
však řikám pokud v rodině není cukrovka anení člověku nad 25let, nemusí ji mít.
Je to od Vas hrozne hezky ze ste na me mysleli ![]()
Taky uz sem se tesila az vam napisu jaky to tam je poprvy.. ale to cekani,to bylo
![]()
Pokud tě nebodou chtít odrodit tak ne:Djako odrodit bych se od nich asi nenechala, ale upozornuju tě, že jednou na kontroleu gyndařky byli tak 25let mladíci-dva a oba jako mi udělali prohlídku, a pak ještě doktorka,no řeknu vám dámy- fakt bezva pocit ![]()
No ja souhlasila jen s porodem ,s prohlidkama u doktora ne
Tak premyslim jestli sem neudelala bejkarnu ![]()
Marbuli : to je spíš většinou studentka, která chce být PA, tak bude u tebe, nebo se možná přijdou 1-2 studenti podívat na ten konec, až budeš tlačit…Myslím, že to neva, že jsi to podepsala… ![]()
Marbuli tak to zalezi na tobe, neni to otazka dobre ci spatne, ale pocitej ze muzes mit u porodu proste vic lidi. Nebo aby ti to vyslo opravdu na noc a pak se nechytaj.
Jestli se muzu zeptat co te pritom vysetreni bolelo??
No protoze ja byla tak hrozne vyjukana a ta sestricka v poradne na me jela hrozne rychle otazky a ja jen JO,NE,JO
a pak tady se podepiste,tady taky a jestli stim souhlasite
tak sem nechtela brzdit za mnou bylo maminek tak sem to proste podskrtla.. Tak snad to pak bude u porodu oki a nebudu tam mit 20lidi,to by me asi mrsklo ![]()
Girlie : No jak me vysetroval doktor ze vnitr tak uz me to bylo neprijemny,uz me to proste tet bolelo,jestli to neni tim ze uz mi jde maly pomalu dolu.. Newim jak bych ti to jinak vysvetlila
ale bolelo to jako ve vnitr kdyz tam trcil prsty ..Holky ja zachvily prijdu,jdu se konecne poradne nadlabnout
namiii ![]()
ted jsem akorat koukala, že je online,prihlasila se pred 10minutama tak kdepak je:(