Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak Vám holky moc závidím, že jsme nabraly v poprsí. Mě se poprsí zvětšilo o číslo. Mívala jsme 70A a ted mám 75B. Takže nic moc změna.
Holky nevíte co znamená číslování na podprsence 38/XXXL???
jinak já z 85B na 95C takže taky žádná změna..teda moje rodina a přítel řekli,že je mám hrozně veliké,ale mě to nepřijde
asi proto jak se pořád prohlížim ![]()
no tak já ještě nejsem popraskaná nikde,musím teda zaklepat na zuby.prsa mi vyskočila ze 75Bjen na 75C ale počítám, řže poporodu to půjde rychlostí blesku nahoru:)
Lusisku já jsem z přelouče.Já se ptala,protože jsem tady v diskuzi poprvé zachytila pardubice.A kdepak budeš rodit?v pce nebo v chrudimi.Možná už jsi to někde psala,ale to jsem nezaregistrovala.
jiank holky přidáváím svůj obrázek ![]()
jo takhle…ale jj psali sem už Pardubičandy..myslím,že dvě
noo budu rodit v Pce..je to blíž
a ty?
ahojky híolky,preji vam krasny den…dneska se poacsi opravu vyvedlo,ze? ja sjem ti tu ted opravdu „letmo“ prohledla..musim pochvalit vsechny pupiky a i ty kerky..moc hezke..dnes se tu rozpovidavat s vami bohuzel nebudu,neni mi dobre
snad na me neleze chripka.prisla jsem vas pozdravit,poprat vam krasny zbytek dne..a frcim si udelat cajdu s medem,oloupat pomeranc a zalehnu k telce do postele. Mejte se.paa
![]()
já jdu taky do pce.Všichni se divěj jako že jdu tam.že nejdu do chrudimi.Pořád plácaj jak je to tam úžasný,jak jsou všichni milý apod.Mě je to jedno.hlavně kdyžmě bude mít kdo odrodit a ty 3 - 4 dny to tam nějak přežiju.
holky já chci taky takovej metřík.a nevim si s tím rady.koukám na ty odkazy klikám na ně jako blázen a nic se neděje
![]()
noo já byla před new rokem v nemocnici a moc milý teda sestřičky nebyly a ani doktorka…až když mě propouštěli,tak se objevila hodná doktorka a jedna sestřička..ale všude je asi něco…jaký metřík?Co to měří?
![]()
Ahojda holky, jak se vede, chvilinku mi trvalo než jsem dnešní příspěvky přelouskala, ale stálo to za to
Moc pěkný bříška i tetování.
Já byla dneska na kontrole , brali mi krev na trippltesty a tak, za měsíc jdu na UZ, tak uvidíme. Doufám, že testy budou OK. Měla jsem dneska tu čest slyšet srdíčko miminka, bylo to rychlý, ale úžasný:)
Lusisek dej si nahoře zobrazovat podpisy a uvidíš, měří ti to kolik týdnů má miminko a kolik dní zbývá do porodu, a já mám dva a ten druhý mi i přesně píše který den vstupuji do trimestrů.Klikneš na jeden z mých, nebo jiných dle toho jaký budeš chtít, a vyrobíš si svůj, vybereš si, dáš datum porodu a a pak si zkopíruješ vysledek do svého podpisu-v nastavení:)
Ahoj holky.
TAk kontrola super. Pája koukal na monitor jako blázen a nestíhal kde co je. PAk ale uviděl ručičku jak se tam hýbe a přišel velký úsměv. Když jsme odešli tak mi říkal, že to bylo hezké a že se tam malé hýbe a je už velké. Jinak nevíme stále pohlaví - mimi bylo v pohoze skok šipka mým podbřiškem. Takže zase bude jen překvápko ![]()
Ahojda holk y:) clovek tady chvilku neni a takovych prispevku
mam doma Malinik a zacla sem ho lohnit..Je vcelku dobrej,ale bez cukru mi nejede
ale uz sem vypila dva tak uz to dneska nebudu pokouset ![]()
Jinak Smigii ja budu mit taky prekvapko a neprijde mi ze bych o neco prisla,spis se vic tesim a ty vecicky muzes vzdycky kupovat v neutralnich barvach..
Jani : Tak at je ti brzo fajn
![]()