Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2412
7.2.11 14:45

Jinak Vám holky moc závidím, že jsme nabraly v poprsí. Mě se poprsí zvětšilo o číslo. Mívala jsme 70A a ted mám 75B. Takže nic moc změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
7.2.11 14:45

girlie sage

krásné tetování :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
7.2.11 14:51

Holky nevíte co znamená číslování na podprsence 38/XXXL??? :nevim: :-) jinak já z 85B na 95C takže taky žádná změna..teda moje rodina a přítel řekli,že je mám hrozně veliké,ale mě to nepřijde :lol: asi proto jak se pořád prohlížim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
7.2.11 16:06

no tak já ještě nejsem popraskaná nikde,musím teda zaklepat na zuby.prsa mi vyskočila ze 75Bjen na 75C ale počítám, řže poporodu to půjde rychlostí blesku nahoru:)

• Citovat
  • Upravit
1605
7.2.11 16:06

Lusisku já jsem z přelouče.Já se ptala,protože jsem tady v diskuzi poprvé zachytila pardubice.A kdepak budeš rodit?v pce nebo v chrudimi.Možná už jsi to někde psala,ale to jsem nezaregistrovala.

jiank holky přidáváím svůj obrázek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
7.2.11 16:10

tikule

jo takhle…ale jj psali sem už Pardubičandy..myslím,že dvě :-D noo budu rodit v Pce..je to blíž :lol: a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
7.2.11 16:17

krasny den vam vsem holky !

ahojky híolky,preji vam krasny den…dneska se poacsi opravu vyvedlo,ze? ja sjem ti tu ted opravdu „letmo“ prohledla..musim pochvalit vsechny pupiky a i ty kerky..moc hezke..dnes se tu rozpovidavat s vami bohuzel nebudu,neni mi dobre :(( :-( snad na me neleze chripka.prisla jsem vas pozdravit,poprat vam krasny zbytek dne..a frcim si udelat cajdu s medem,oloupat pomeranc a zalehnu k telce do postele. Mejte se.paa :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1605
7.2.11 16:18

já jdu taky do pce.Všichni se divěj jako že jdu tam.že nejdu do chrudimi.Pořád plácaj jak je to tam úžasný,jak jsou všichni milý apod.Mě je to jedno.hlavně kdyžmě bude mít kdo odrodit a ty 3 - 4 dny to tam nějak přežiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
7.2.11 16:19

holky já chci taky takovej metřík.a nevim si s tím rady.koukám na ty odkazy klikám na ně jako blázen a nic se neděje :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
7.2.11 16:29

bych ti ho udělala aposlala ale neznám tvůj v k u s: )

• Citovat
  • Upravit
1533
7.2.11 17:20

tikule

noo já byla před new rokem v nemocnici a moc milý teda sestřičky nebyly a ani doktorka…až když mě propouštěli,tak se objevila hodná doktorka a jedna sestřička..ale všude je asi něco…jaký metřík?Co to měří? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
7.2.11 17:44

Ahojda holky, jak se vede, chvilinku mi trvalo než jsem dnešní příspěvky přelouskala, ale stálo to za to :) Moc pěkný bříška i tetování.
Já byla dneska na kontrole , brali mi krev na trippltesty a tak, za měsíc jdu na UZ, tak uvidíme. Doufám, že testy budou OK. Měla jsem dneska tu čest slyšet srdíčko miminka, bylo to rychlý, ale úžasný:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
7.2.11 17:47

Lusisek dej si nahoře zobrazovat podpisy a uvidíš, měří ti to kolik týdnů má miminko a kolik dní zbývá do porodu, a já mám dva a ten druhý mi i přesně píše který den vstupuji do trimestrů.Klikneš na jeden z mých, nebo jiných dle toho jaký budeš chtít, a vyrobíš si svůj, vybereš si, dáš datum porodu a a pak si zkopíruješ vysledek do svého podpisu-v nastavení:)

• Citovat
  • Upravit
569
7.2.11 18:15

Ahoj holky.
TAk kontrola super. Pája koukal na monitor jako blázen a nestíhal kde co je. PAk ale uviděl ručičku jak se tam hýbe a přišel velký úsměv. Když jsme odešli tak mi říkal, že to bylo hezké a že se tam malé hýbe a je už velké. Jinak nevíme stále pohlaví - mimi bylo v pohoze skok šipka mým podbřiškem. Takže zase bude jen překvápko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 18:34

Ahojda holk y:) clovek tady chvilku neni a takovych prispevku :) mam doma Malinik a zacla sem ho lohnit..Je vcelku dobrej,ale bez cukru mi nejede :( ale uz sem vypila dva tak uz to dneska nebudu pokouset :)

Jinak Smigii ja budu mit taky prekvapko a neprijde mi ze bych o neco prisla,spis se vic tesim a ty vecicky muzes vzdycky kupovat v neutralnich barvach..

Jani : Tak at je ti brzo fajn :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky