Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
7.2.11 13:04

Ahojky všem jak jste kdo dopadl u doktora?Já výborně,hrdlo se nám ,zase prodloužilo a úplně uzavřelo.Ale malej zlobil,respektive nezlobil, ale me to mrzelo:)Vubecse nehnul,spal jako dudek,doktorka se ho snažila probrat aby nám na flashku hodila krásný fotky a prd.A5minut poté co jsem vylezla z ordinace začalo mistrovství ve fotbale, no nekleplo by vás? :lol: :lol: Nehledě na to, mže ty fotky co mám ani nestojí za to abyse daly na net, nic na nich není:(Ale hlavně, že je vše v pořádku,jen prý málo piju,mám pít tak 2-2,5litru a já s bídou piju 1,5.jinak tady moje záda(změna po bříškách) :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
569
7.2.11 13:09
tikule píše:
no já mám kerku na noze,teda na lýtku.mám tam lva s rugby šiškou :mrgreen:
ta naušnička by se tam nevešla do pupíku,a ono mi to začlo pak hnisat jak se bříško natahovalo.tak jsme to hned vyndala.no do jazyku jsme taky zvažovala,ale jsme na to strašpytel.jsem jen tak tak přemlouvala k pupku.

Jayk se hojí mnooohem lépe než pupík - mám srovnání - sestřička moje si nechala píchnout pupík a já jazyk. Já za týden lážo plážo a ségra po roce ještě čistila. A neboj nebolí to. Mě teda ještě stříhali na 3× tu uzdičku, ale i to jsem vydržela :palec: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
7.2.11 13:10
Smigii píše:
tikule píše:
ta naušnička by se tam nevešla do pupíku,a ono mi to začlo pak hnisat jak se bříško natahovalo.tak jsme to hned vyndala.no do jazyku jsme taky zvažovala,ale jsme na to strašpytel.jsem jen tak tak přemlouvala k pupku.
Jayk se hojí mnooohem lépe než pupík - mám srovnání - sestřička moje si nechala píchnout pupík a já jazyk. Já za týden lážo plážo a ségra po roce ještě čistila. A neboj nebolí to. Mě teda ještě stříhali na 3× tu uzdičku, ale i to jsem vydržela :palec: :oops:

aaaaaaauuuuuuuuuu,proč ti stříhali tu uzdičku ????,,,,brrr jde mi mráz po zádech,ale taky mi to kamarádka říkala, že jazyk je lepší na hojení než pupík :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.2.11 13:27

Holky diky za pochvaly, ja si vzdycky rikala co se s ni stane az otehotnim a ted to vim :mrgreen:

Jinak kerek mam pet, vsechny jen cerne a jsem s nima spokojena

Marbuli taky jsem si rikala, ze bych si nechala vytetovat mimiska a dobrou :hug:

Findusko - hezke hezke :palec: moc libi a to se Matyaskovi pekne povedlo :-). Me udelal malej minule to samy ale ja byla jen na kontrole. Jinak na UZ nam udelal jen jednu fotku protoze se mladej proste odmitl nechat vyfotit a na ty jediny co mame vypada jako verna kopie terminatora :roll: Taky se s ni moc nechlubim :lol:

Smigii a Tikule mela jsem oboji piercing…a oboji me pekne stvalo a slo to po case ven. to v jazyku, protoze jsem nemohla jist spagety a cokoladu tak jak jsem zvykla. A to v pupiku me vadilo pri surfovani.. A bylo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
7.2.11 13:31

taky nevim jestli si ho tam nechám dát zpět(pupík)stejně to bylo jen pro mě.pupík moc neukazuješ teda aspon si myslim.já jsme si to zkusila a nevim uvidíme co bude.a kerku bych určo ještě chtěla.ted nejsme na svým kompu tak nemám možnost dát fotku,tak pozdeji přidám :lol: mladej furt říká že kdybych byla potetovaná celá tak mu to vadit nebude.on sám má celý lýtko a ještě bude pokračovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
7.2.11 13:45

Zdravím při pondělku děvčata… vydím, že vystrkujete pupíky už od rána- tak já taky… víkendový 21+0 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
7.2.11 13:45
tikule píše:
Smigii píše:
tikule píše:
Jayk se hojí mnooohem lépe než pupík - mám srovnání - sestřička moje si nechala píchnout pupík a já jazyk. Já za týden lážo plážo a ségra po roce ještě čistila. A neboj nebolí to. Mě teda ještě stříhali na 3× tu uzdičku, ale i to jsem vydržela :palec: :oops:
aaaaaaauuuuuuuuuu,proč ti stříhali tu uzdičku ????,,,,brrr jde mi mráz po zádech,ale taky mi to kamarádka říkala, že jazyk je lepší na hojení než pupík :think:

No protže když by mi ji nestříhali, tak by mi ta kulička zalejzala přímo do té uzdičky. Tak že jsemto jako hodně chtěla tak mě neodradilo ani toto. No naživo když ti 3× stříhnou do uzdičky nic moc. Hlavně to bylo oproti samotnému píchání jazyka nic. :jazyk: To ti tam fouknou jehlu ani nevíš jak.
Přemýšlal jsem o dalším tetování ale vadí mi že je to pak napořád. Když to chceš dolů tak to stojí peníze a ještě to bolí.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
7.2.11 13:46

Luci, u mě je to naopak, z boku nic moc a zepředu malý "melounek…

Marbuli a co se týká strií, ty se mi na břiše udělaly až při druhém tehotenství při porodu :nevim: …ale podle fotek můžeš vidět, že to pak po čase není tak hrozné… tohle je moje třetí mimi :palec: No a prsa, až se nalejí mlékem, tak to pak teprve bude nárust objemu a kůže trpí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.2.11 13:48

ten muj by se nikdy tetovat nenechal a moje kerky mu nevadi. Jen jeho mamka na me koukala jaksi zdesene, ona je stara skola a myslim, ze chvilku premyslela jestli jsem byla takovou dobu pryc z republiky nebo v kriminalu :mrgreen:

zada maji jeste kamosku dole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.2.11 13:52

Birmo hezke brisko :srdce: :potlesk:

Smigii jo jo je to trvale a nebo jak pises extreme nakladne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 14:11

Ahojda holky :) Tak mi to lezeni moc nevydrzelo,sice me bol celej clovek,ale nejak nedokazu lezet..tak sem umyla nadobi a koukala sem chvily z okna a pak si sedla i na balkon :) Je tam fakt nadherne a porad mi pod balkonem litaj maminy s kocarkem,t je tak peknej pohled..Uz se tesim az budu taky litat a ze bude takove hezke pocasi :)

Jinak moc hezka brisunka holky :srdce: :srdce: Kdyz ono kazde brisko ve kterem roste mimisek je nadherne :) :)
A ty kerky taky supr,no pritel kerku jeste nema,ale chce jit semnou si nechat vytetovat miminko,jmeno a datum a pak by chtel na prso stira,ptz je to jeho znameni a ja premyslim taky jeste o nejakem.. Ja teda fotku nemam ,ale muzu si kerku nechat vyfotit aby ste videli,ale to az bude Marbuli doma :)

Jinak jdu zase bastit,konecne jdu na to masicko na houbach s rejzickou :) naminy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
7.2.11 14:19

Ahoj holky, to jsem si taky početla. Já jsem dnes podle UZ 25+1 (podle PM 26+1). Mám nahoře 4 kg. Minulý týden jsme se dozvěděli, že to je na 90% holčička. Jména už máme vybraná, ale u holčičky to byl taky boj. Já chtěla Nelu. Přítel po mně. Ale to já nechtěla. Tak to bude Anetka. U kluka to bylo jasné od začátku, měl to být Ondrášek. Také jsme mu tak říkali. Všichni mi od začátku říkali, že to bude kluk, podle všech babských rad. Ale na mě vůbec žádna neseděla. Nakonec je to Anetka :-D
Posílám také foto svého bříška.

Smigi: Jsme zvědavá, co ti doktor řekne, že to je. Jinak můj přítel byl se mnou 2× na UZ a pokaždé byl z toho úplně mimo.

Marbuli: Závidím ti, že budeš mít mimíska už brzy venku. Také se na něj moc těším. Ale zatím má pořád čas. Tak ať tam hezky ještě nějakou tu dobu je :-)

Jinak mě se včera podařilo hezky upadnout, tak jsem měla strach, nevěděla jsem, jestli jet nebo nejet do nemocnice. Mimi se moc nehýbalo, ale ted poslední dobou se hýbe hlavně v noci, to vždy uplně vyvádí. Přes den jen občas a spíš jemně. Tak jsem se hrozně bála. Ale nakonec se malá rozkopala, tak jsem byla ráda. Odpočívala jsem a myslím, že to bude vše v pořádku. Co myslíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
7.2.11 14:23

foto ze předu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
7.2.11 14:31

tikule

jj jsem mno..Polabiny 3 ulice Lidická a ty? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
7.2.11 14:40

birma

jj z boku máš hrozně malinké na to,že to je 21tt a ze předu je větší mno :palec: ..pěkné bříško…u mě je to zase naopak no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí