Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ok tak ju…ale zepředu to vůbec není poznat,že nějaké bříško mám ![]()
girlie sage:když vy máte to bříško vidět ze předu..olemované ho máte
..a já ne..jinak moc vám holky děkuji za pochvalu bříška..když se na něho juknu z blízka,tak to bříško tak pěkné není…fotka zkresluje
a tady teda přikládám fotečku z blízka
PS:to bříško mám strašně chlupaté..jsou to sice světlé chloupky,ale jsou dost vidět a jsou dlouhé
chtěla bych mít bez chloupků
Girlie: Hubert ???
to by neudelal ze ne ??
jo nektery ty americky jmena jsou fajn
Ja sem taky zvedava
Jinak pekna kerka
Taky mam a az se narodi mimi jdu na dalsi ![]()
Smigii : jo je to jako zakon achvalnosti,ale ja uz tohle mam anstesti z krku
ale taky byli dobre hadky ![]()
Jinak holky,denska sem fakt cune,zeru jako prase ![]()
JOJO boje probíhají úplně všude.
Holky vy máte úplně úžasná bříška a Lusísku - já mám taky děsně chlupaté bříško. Blond chloupky. ![]()
Lusisku taky mam chloupky a co s tim nadelas
nic. Na te fotce nejsou videt ani nahodou
a brisko mas pekny ![]()
Marbuli ta kerka mi pekne vyrostla
a rikam tu synackovi, ze si ji dam na jeho naklady opravit, ale pockam si jeste na sestricku aby to on nemel tak drahy
![]()
Hubert bylo vice mene pracovni jmeno, ale asi by mu to udelal ![]()
Jinak me prinesla sousedka domaci medovnik a uz jsem ho skoro cely sezrala ![]()
Ahoj holky,téééda to mě dalo než jsem to přečetla.A ty bříška jsou výstavní
Marbulí stále 2v 1
čekala jsem že už pak dál v diskuzi nebudeš a bude tam jen vzkaz:HOLKY UŽ JE TO TADY. ![]()
jinak kérka taky moc pěkná.já měla naučnici v pupíku kterou jsem hned vyndala.A kerku mám na noze
a u jedný určo nezůstane…
Jinak dneska krásný den,sluníčko svítí a je prostě náááádherně ![]()
taky ma pekne chlupate pandero
ale taky mam blondate takze nejsou moc videt ![]()
Girlie : Ja mam na krku hvezdicky a az se narodi male tak chci azbukou jemno a datm nekam,ale jeste newim kam ![]()
Tikule : No ja si davam na cas
jeste tady svama chci chvilinku byt jako 2v 1 az budeme kazd zvlast bude to horsi sem chodit..To tak nebudute moc psat…pak nebudu stihat cist
![]()
Lusisek píše:
ok tak ju…ale zepředu to vůbec není poznat,že nějaké bříško mámgirlie sage:když vy máte to bříško vidět ze předu..olemované ho máte
..a já ne..jinak moc vám holky děkuji za pochvalu bříška..když se na něho juknu z blízka,tak to bříško tak pěkné není…fotka zkresluje
PS:to bříško mám strašně chlupaté..jsou to sice světlé chloupky,ale jsou dost vidět a jsou dlouhéchtěla bych mít bez chloupků
Moc kláááásne brisunko
![]()
Já tu moc přes víkend nebyla.Ale za včerejšek se to tu pěkně nahormadilo.jsme si početla ufff..takový romány ![]()
Marbuli píše:Lusisek píše:Moc kláááásne brisunko
ok tak ju…ale zepředu to vůbec není poznat,že nějaké bříško mámgirlie sage:když vy máte to bříško vidět ze předu..olemované ho máte
PS:to bříško mám strašně chlupaté..jsou to sice světlé chloupky,ale jsou dost vidět a jsou dlouhéchtěla bych mít bez chloupků
![]()
já má taky chlupatý bříško.mladej mi furt chce vytrhávat chloupky blázen jeden.
Jo jo tetování a piercing to je krása. A teda to tetování kolem toho pupíku je úplně úžasné
Moc se mi to líbí. Já mám na rameni jakoby draka nebo jak to říci a v jazyku piercing. Jsem zvědavá jestli mě budou nutit si ho vyndat
V pupíku se ani nedivím,že to šlo ven. Asi to bříšku vadí ne?
no to jo..kdyz se holky rozepisou taky nekdy nestiham
no ja se jdu nachvil natahnout,sem nejaka ko..tak zatim páá
dneska je vážně krásně,že mám všude otevřené ventilačky a šla venčit píka jen ve vestě a stejně jsem se pekla… a teď k počítači mi paří sluníčko a opět se peču… ![]()
no já mám kerku na noze,teda na lýtku.mám tam lva s rugby šiškou ![]()
ta naušnička by se tam nevešla do pupíku,a ono mi to začlo pak hnisat jak se bříško natahovalo.tak jsme to hned vyndala.no do jazyku jsme taky zvažovala,ale jsme na to strašpytel.jsem jen tak tak přemlouvala k pupku.
Lusisek píše:
dneska je vážně krásně,že mám všude otevřené ventilačky a šla venčit píka jen ve vestě a stejně jsem se pekla… a teď k počítači mi paří sluníčko a opět se peču…
Lusíku koukám,že jsi z pce.Odkud přesně jestli to není tájo ![]()