Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
7.2.11 10:57

Marbuli ty jsi opravdu hubenourek :lol: a tech par kilo navic ti urcite jen prospelo :potlesk:

Smigii Ondra na UZ koukal jak puk, ale nemel pry z toho nic dokud mu to doktor nezacal poradne popisovat. Pak byl taky na mekko :huban:

Jinak my jsme se dohodli na holce hnedka byla by to Magdalenka, ale s klukem bojujem, nejak se nemuzeme domluvit.

Jinak dnesni foto, ja jsem opravdu velryba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 11:03

no ale doufam ze to taky pujde dobre dolu :)

Jinak moc krasne briisunko :srdce: :srdce: a dyt ty jsi taky hubenorek a prasklink taky nemas jak tak koukam :) :palec:
a s jakyma jmenama bojujete?? jaky mate na vybrani??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.2.11 11:12

Praskliny nemam :potlesk:, ale jako u vas, odnesly to prsa jinak se drzim.

Ja jsem strasne chtela Vojtu, jenomze jak je to tedka hodne davany tak jsem vycouvala
Hynek - strasne se me to libi, ale pres Oňu to neprojde
Vítek taky u nej neprojde, protoze zna kluky s prijmenim Vitek
Jinak u me je problem ze rackuju a proste jsem rekla, ze chci jmeno bez R ani si neuvedomite kolik jich je malo :think:
Asi mu kyvnu na Vilema nebo pak prisel s Maximem, Tobiasem a nebo Elias. Chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 11:16

Girlie : celkem nezvykla jmena :) ale pekna :)
Ja chtela kluka Mikuláše - Miki..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.2.11 11:20

Ja vim :mrgreen: vsichni se klepou s cim nakonec prijdem, jen se na necem domluvit. Miki se mi taky libi, taky neprojde :roll:
Budu muset pro zazracnou knizku od pani Knappove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 11:22

ten tvuj muz je taky pekne vybiravej :D :D
Tak po tatkovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
7.2.11 11:26
Marbuli píše:
a tadyy jeste cela a ze predu..
A omlouvam se ale po ranu a jeste napul v pizamu :D :D

Nooo dle bříška bych řekla - kluk :-) a moc ti to sluší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 11:28

Smigii : Moc dekujiiiii :hug: :hug:
Taky rikam Markoj ze bude kluk,neee poraad si stoji za holkou :D :D tak uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.2.11 11:38

Marbuli je fakt ze brisko mas krasne spicate a to je vetsinou kluk, ale kdo vi :nevim: :lol:

Vybiravej je, ale davani jmen po rodicich se zase nelibi me :lol: Je to s nama mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
7.2.11 11:40

Ajoj holky

Ajojky holky,tak jsem nakonec k té doktorce nešla..půjdu tam zítra a nebo až po výplatě,to bych se měla už uzdravit…ráno jsem se vzbudila a opět jsem nemohla mluvit..vůbec..už druhý den..takže by mě sestřička a ani doktorka neslyšela :nevim: :zed: a také vám posílám mou fotečku,kterou jsem teď fotila…jsem 25+3tt :-) a také nemám nic popraskaného krom prskou..zepředu na levém prsu mám malou tmavou strii a jinak na obou mám jemně patrné trhlinky… :zed: tak snad mi nepopraskají víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
7.2.11 11:44

=)

chtěla jsem vám poslat fotečku i ze předu toho bříška,ale není to tam vidět jako u Marbuli :lol: tak se neciii ztrapnit a dávám jen z boku :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 11:52

Girlie : Tak sem zvedava co to teda bude :)
No ja sem taky rekla ze ani nahodu neci zadny jmeno co uz v rodine je nebo po nas dvou.. ALe kdyz pak chodil a lasko ja bych chtel malyho Marecka.. prosim?? :huban: a pak kdyz sem ho videla na UZ jak se na to male tvaril tak sem rekla ze jo.. :)

Lucisek : Mas krasny brisko :) :) :srdce: a nestrapnis se ,dej ji sem..ja mam taky narozdil od tebe pred porodem,tak je jasne ze mas mensi :) ale krasny,fakt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
7.2.11 11:55

Jinak koukám, že se jmény bojujeme všichni :palec:
Když se ti líbí, tak jemu se nelíbí. KDyž to sedí k příjmení tak se nelíbí nám. No takže holčičku já jsem chtěla Janičku po mé sestřičce - ale to nechce ona - takže jsme se schodli na Jenifer. Kluk je ale stále boj. Tolika jmen a ještě to bude mít napořád :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.2.11 11:55

Lusisku vzdyt mas krasny brisko, dneska jsem se zepredu nefotila a tuhle jsem sem davala asi pred dvema tydny :mrgreen:
Preju ti brzke uzdraveni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.2.11 12:13

Marbuli to jsem sama zvedava :lol: nejak to dopadne

Smigii no vidis, ja toho svyho na zadnou „americarnu“ neutahnu :roll: A to jsem tam zila 10let, jejda ja bych vedela o jmenech, ale proste neprojdou :zed:

Jo takhle kdybych souhlasila s Hubertem to by byl stastny jak blecha, myslivec jeden poblaznenej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí