Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Marbuli ty jsi opravdu hubenourek
a tech par kilo navic ti urcite jen prospelo ![]()
Smigii Ondra na UZ koukal jak puk, ale nemel pry z toho nic dokud mu to doktor nezacal poradne popisovat. Pak byl taky na mekko ![]()
Jinak my jsme se dohodli na holce hnedka byla by to Magdalenka, ale s klukem bojujem, nejak se nemuzeme domluvit.
Jinak dnesni foto, ja jsem opravdu velryba ![]()
no ale doufam ze to taky pujde dobre dolu ![]()
Jinak moc krasne briisunko
a dyt ty jsi taky hubenorek a prasklink taky nemas jak tak koukam
![]()
a s jakyma jmenama bojujete?? jaky mate na vybrani??
Praskliny nemam
, ale jako u vas, odnesly to prsa jinak se drzim.
Ja jsem strasne chtela Vojtu, jenomze jak je to tedka hodne davany tak jsem vycouvala
Hynek - strasne se me to libi, ale pres Oňu to neprojde
Vítek taky u nej neprojde, protoze zna kluky s prijmenim Vitek
Jinak u me je problem ze rackuju a proste jsem rekla, ze chci jmeno bez R ani si neuvedomite kolik jich je malo ![]()
Asi mu kyvnu na Vilema nebo pak prisel s Maximem, Tobiasem a nebo Elias. Chjo
Girlie : celkem nezvykla jmena
ale pekna ![]()
Ja chtela kluka Mikuláše - Miki..
Ja vim
vsichni se klepou s cim nakonec prijdem, jen se na necem domluvit. Miki se mi taky libi, taky neprojde ![]()
Budu muset pro zazracnou knizku od pani Knappove
Marbuli píše:
a tadyy jeste cela a ze predu..
A omlouvam se ale po ranu a jeste napul v pizamu![]()
Nooo dle bříška bych řekla - kluk
a moc ti to sluší ![]()
Smigii : Moc dekujiiiii
![]()
Taky rikam Markoj ze bude kluk,neee poraad si stoji za holkou
tak uvidime ![]()
Marbuli je fakt ze brisko mas krasne spicate a to je vetsinou kluk, ale kdo vi
![]()
Vybiravej je, ale davani jmen po rodicich se zase nelibi me
Je to s nama mazec
Ajojky holky,tak jsem nakonec k té doktorce nešla..půjdu tam zítra a nebo až po výplatě,to bych se měla už uzdravit…ráno jsem se vzbudila a opět jsem nemohla mluvit..vůbec..už druhý den..takže by mě sestřička a ani doktorka neslyšela
a také vám posílám mou fotečku,kterou jsem teď fotila…jsem 25+3tt
a také nemám nic popraskaného krom prskou..zepředu na levém prsu mám malou tmavou strii a jinak na obou mám jemně patrné trhlinky…
tak snad mi nepopraskají víc ![]()
chtěla jsem vám poslat fotečku i ze předu toho bříška,ale není to tam vidět jako u Marbuli
tak se neciii ztrapnit a dávám jen z boku
![]()
Girlie : Tak sem zvedava co to teda bude ![]()
No ja sem taky rekla ze ani nahodu neci zadny jmeno co uz v rodine je nebo po nas dvou.. ALe kdyz pak chodil a lasko ja bych chtel malyho Marecka.. prosim??
a pak kdyz sem ho videla na UZ jak se na to male tvaril tak sem rekla ze jo.. ![]()
Lucisek : Mas krasny brisko
a nestrapnis se ,dej ji sem..ja mam taky narozdil od tebe pred porodem,tak je jasne ze mas mensi
ale krasny,fakt ![]()
Jinak koukám, že se jmény bojujeme všichni ![]()
Když se ti líbí, tak jemu se nelíbí. KDyž to sedí k příjmení tak se nelíbí nám. No takže holčičku já jsem chtěla Janičku po mé sestřičce - ale to nechce ona - takže jsme se schodli na Jenifer. Kluk je ale stále boj. Tolika jmen a ještě to bude mít napořád ![]()
Lusisku vzdyt mas krasny brisko, dneska jsem se zepredu nefotila a tuhle jsem sem davala asi pred dvema tydny ![]()
Preju ti brzke uzdraveni ![]()
Marbuli to jsem sama zvedava
nejak to dopadne
Smigii no vidis, ja toho svyho na zadnou „americarnu“ neutahnu
A to jsem tam zila 10let, jejda ja bych vedela o jmenech, ale proste neprojdou ![]()
Jo takhle kdybych souhlasila s Hubertem to by byl stastny jak blecha, myslivec jeden poblaznenej ![]()