Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
moc,moc děkujeme..taky ho pořád tlačim zpět,aby mi neutekl ven
zlobí maminku
dělá mamince v bříšku párty ![]()
snad bude vsechno ok a prcek tam vydrzi
)) dej pak vedet,jak jste dopadly. ![]()
odpočívat a nenamáhat se?
jejda
dneska jsem gruntovala celý byt (3+1)
šůrovala po kolenou plovoučku,kterou tu máme všude,koupelnu,záchod a tak,,,
ale jakmile jsem cítila napětí v bříšku,tak jsem šla odpočívat ![]()
dobře,dobře..zítra písnu jak jsem dopadla..a děkuji
![]()
takk pohyb v tehu urcite neuskodi..ale pokud je nejaky problem ,–mamina se zacne otevirat nebo je jeiny problem,tak se doporucuje absolutni klid a nebo hospitalizace v horsim pripade..vic jak,ja nejsem nejak zkusena,jsu prvorodicka,takze vim jen to,co se doctu a nebo ze zkusenosti kamaradek,ktere uz prcky maji
) ale urcite by ses nemelaaz takhle premahat,uvidis co ti jeste povi doktorka zitra..jdes zitra vid? uklid urcite ano,ale ne postupne a ne hne
dka najednou vylestit cely byt ![]()
LUSISKU neblazni. Ja to sice teda taky nekdy prezenu, ale urco ne jako ty
Holka setri se malicko, nezit jak cunatko to ano, ale po troskach…ty ty ty
X-333 ahojda ![]()
Ahojda…jmenuju se Jana - je mi 24, momentálně jsem 16+3tt, čekám prvního rošťáka či rošťačku (ještě nevíme). Moc ráda se k vám přidám a budu sbírat moudra:)
Jani a co by sis prala?? Me to bylo vcelku jedno ale pritel chtel partaka do lesa k myslivosti jo a k zachrane jejich rodu
![]()
Uz vis kdy mas velky ultrazvuk??
Lusisku no proto
Pardubice nejsou tak daleko
![]()
girlie.sage : No já i přítel by jsme chtěli kluka, ale mě osobně je to vcelku jedno - hlavněkdyž to bude v pořádku a zdravý
Co se týče vyšetření nevím nic- -doktor mi prd řekne, ale jdu zítra na kontrolu, tak ho podrobím výslechu:) ![]()
GISL SAGE : copak bych si prala?tak me je to vcelku ejdno,jestli chlapecek,nebo híolcicka,chtela bych dva prcky,takze u prvniho to zatim neresim,ale do budoucna bych chtela,aby to byl parecek-holka+kluk
) prvni velky ultrazvuk mam 25.2,tak se uz tesim,to budu 13tt .a ty uz vis,co budete mit ?:)
X-333 : ahoj Jani,vitej mezi nama
![]()
girlie dochází mi, že vlastně ani nevím co čekáte:)
Vítám novou příchozí.Mě je taky 24:)
Pokud se nemylim tak by ti mel brat krev na tripl testy (vrozene vady)a domluvit ti velky UT (vetsinou se chodi v 20t) a ptej se na kazdou prkotinu. Ja jsem zmatkar, tak jsem si to pekne napsala abych na nic nezapomnela ![]()
Hodne stesti pri kontrole
Ja se tam tesim protoze ho vzdycky posloucha ![]()