Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1533
6.2.11 16:07

Janni.na88

moc,moc děkujeme..taky ho pořád tlačim zpět,aby mi neutekl ven :lol: zlobí maminku :srdce: :lol: dělá mamince v bříšku párty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
6.2.11 16:11

Lusisek

snad bude vsechno ok a prcek tam vydrzi :o)) dej pak vedet,jak jste dopadly. :palec:

• Citovat
  • Upravit
1533
6.2.11 16:11

Janni.na88

odpočívat a nenamáhat se? :think: jejda :oops: dneska jsem gruntovala celý byt (3+1) :lol: šůrovala po kolenou plovoučku,kterou tu máme všude,koupelnu,záchod a tak,,, :oops: ale jakmile jsem cítila napětí v bříšku,tak jsem šla odpočívat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
6.2.11 16:14

Janni.na88

dobře,dobře..zítra písnu jak jsem dopadla..a děkuji :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
6.2.11 16:15

takk pohyb v tehu urcite neuskodi..ale pokud je nejaky problem ,–mamina se zacne otevirat nebo je jeiny problem,tak se doporucuje absolutni klid a nebo hospitalizace v horsim pripade..vic jak,ja nejsem nejak zkusena,jsu prvorodicka,takze vim jen to,co se doctu a nebo ze zkusenosti kamaradek,ktere uz prcky maji :o) ale urcite by ses nemelaaz takhle premahat,uvidis co ti jeste povi doktorka zitra..jdes zitra vid? uklid urcite ano,ale ne postupne a ne hne :palec: dka najednou vylestit cely byt :)))

• Citovat
  • Upravit
1533
6.2.11 16:48

Janni.na88

no komplikace trošičku jsou,ale uklízet se musí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
6.2.11 17:10

Ahoj holky!!!! myslíte, že bych se k Vám mohla přidat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
6.2.11 17:18

LUSISKU neblazni. Ja to sice teda taky nekdy prezenu, ale urco ne jako ty :think: Holka setri se malicko, nezit jak cunatko to ano, ale po troskach…ty ty ty

X-333 ahojda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
6.2.11 17:25

Ahojda…jmenuju se Jana - je mi 24, momentálně jsem 16+3tt, čekám prvního rošťáka či rošťačku (ještě nevíme). Moc ráda se k vám přidám a budu sbírat moudra:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
6.2.11 17:27

girlie sage

dobře pokusím se více šetřit… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
6.2.11 17:33

Jani a co by sis prala?? Me to bylo vcelku jedno ale pritel chtel partaka do lesa k myslivosti jo a k zachrane jejich rodu :roll: :lol:
Uz vis kdy mas velky ultrazvuk??

Lusisku no proto :lol: Pardubice nejsou tak daleko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
6.2.11 17:41

girlie.sage : No já i přítel by jsme chtěli kluka, ale mě osobně je to vcelku jedno - hlavněkdyž to bude v pořádku a zdravý :)Co se týče vyšetření nevím nic- -doktor mi prd řekne, ale jdu zítra na kontrolu, tak ho podrobím výslechu:) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
6.2.11 17:47

:dance: GISL SAGE : copak bych si prala?tak me je to vcelku ejdno,jestli chlapecek,nebo híolcicka,chtela bych dva prcky,takze u prvniho to zatim neresim,ale do budoucna bych chtela,aby to byl parecek-holka+kluk :o) prvni velky ultrazvuk mam 25.2,tak se uz tesim,to budu 13tt .a ty uz vis,co budete mit ?:)

X-333 : ahoj Jani,vitej mezi nama :) :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
finduska
6.2.11 17:49

girlie dochází mi, že vlastně ani nevím co čekáte:)
Vítám novou příchozí.Mě je taky 24:)

• Citovat
  • Upravit
6256
6.2.11 17:51

Pokud se nemylim tak by ti mel brat krev na tripl testy (vrozene vady)a domluvit ti velky UT (vetsinou se chodi v 20t) a ptej se na kazdou prkotinu. Ja jsem zmatkar, tak jsem si to pekne napsala abych na nic nezapomnela :mrgreen:

Hodne stesti pri kontrole :kytka: Ja se tam tesim protoze ho vzdycky posloucha :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí