Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1533
4.2.11 13:05

taky jsem zvědavá jestli to na posledním UTZ změní..a taky mi všichni říkají,že porodim předčasně..kord,když mám pořád komplikace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
4.2.11 13:21

Já bych taky ráda porodila dříve… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
4.2.11 13:32

U nas v rodine je to chtene ba primo zadane, protoze se bracha rozhodl ozenit se v cervnu, tak aby malej nebyl moc malej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
4.2.11 15:33

Teeeeda holky clovek se sem pul dne nepodiva a takovejch komentaru..Mela sem ale poctenicka.. Ja mela vcera k veceri hovezi raguu,dneska sem mela k obidku rizoto :) NAMI a k veceri mam slibeny nejaky stroganov,to u me bude premijera,takze newim ani jak to chutna.. :) Vcera sem si dala vecer ten sachr dortik a byl epesni,musim se pochvalit :) :) :D

Jinak ja na zahu teda nikdy netrpela,ale posledni tri tydny,kazdej vecer v postely trpim jak moc to boli a uz sem mela tak podrazdenej krk ze sem si i parkrat odflusla krev.. :( :cry: :cry:

S tim porodem,taky u bych to brala mit za sebou..A zvlast kdyz uz to tet muze bejt kazdej den.. Nejvic se tesim na to az zase budu moc usinat na brise :)

Luciku jinak ti moc drzim pesticky at ti vse dobre dopadne :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
4.2.11 16:27

Marbuli

děkuji moc..už mě to nebaví jak mi pořád něco chce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
4.2.11 16:44

Marbuli : já ti tak strašně závidím, že se už dočkáš…já mám pocit,že to do května nevydržím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
4.2.11 17:27

Lucisek : Neboj urco bude vse oki a ty pak budes hrozne stastna maminka a budes si uzivat miminka jak nikdo jiny :) :) hlavne vse opatrne :)

Daiquiri : Reknu ti ze cele tehu uteklo jako voda ,ale ten 9.mesic se tahne jak slimejs.. :-( :cry: Ale verim ze uz se mooooc brzo dockam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
4.2.11 17:34

Marbuli

děkuji…snad ano a máš pravdu..už se ho nemůžu dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
4.2.11 17:36

lucisek : Ale dockas se :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
4.2.11 17:39

Marbuli

dočkám,ale až za 15tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
4.2.11 18:16

Lusi : prááávě, ještě máme před sebou 15 týdnů… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.11 18:58

asi tak nějak, ale furt si říkám 25je už skoro za mnou. A nostalgicky vzpomínám, na čekání na průkazku, na první foto, a říkám si jak to utiká a pak mi zase přijde, že se to vleče

• Citovat
  • Upravit
116
4.2.11 20:06

Zvláštní..jak má každé chutě a vychutnává si jídlo..Já to tak BOHUŽEL nemám :roll: Snažím se jíst pomalu a jen něco málo,protože jinak opět zvracím a nebo mi pak ztvrdne tak strašně břicho až kůže praská..Nejvíc mě ale tíží to,že nevím co mám jíst-nemám totiž chutě..je ale pravda,že jím občas sladké-normálně si ho moc nedávám..joooo a MILUJU vodu MAGNESII :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
4.2.11 20:13

Ketysha : To prijde neboj :) Jinak bacha na bublinky,nemeli by se :)

Lucisek : To utece jak nic,spis se tahnou ty posledni tri tydny do terminu :( To uz vis ze to muze byt kazdej den a ono se to porad k nicemu nema :( ale to ze se tesim ,hrozne moc na tom nic nezmeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
5.2.11 09:12

Tak Vám preji holky krasne rano :) Ani se mi nechtelo verit ze kdyz sem vylezla z pelechu ze venku sviti pukavec :) Doufam ze to aspon nejakou chvilku vydrzi.. To ZATAZENO uz mi lezlo krkem :(
Jinak jak se Vam dari..??
Ja sem se celkem pekne vyspala a o proti vcerejsku jako rybycka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí