Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
finduska píše:
Jinak tady taková pškná věcička
to je dobrá věc!!
![]()
Tereska : neboj to fakt dozenes…To prijde a pak budes rada ze se valis ![]()
FInduska: Jojo dobra vecicka ![]()
no jo,ale mě to podle té tabulky s trimestrama nesouhlasí
tam je napsané:2 trimestr:14–26 týden tt…přibrání až 6kg a velikost a váha miminka…konec 26tt-700-800g a 35-36 cm
u mě je to:Dneska jsem 24+5tt…přibrala jsem zatím 8kg…a váha a výška mimiska je:kolem 700g a 35cm a to jsem na konci 24tt…takže ve 26tt bude mít malej tak 1400g a moje váha bude tak ještě o 6kg nahoře..takže já se podle tabulky řídit nemůžu
![]()
Tak ty kila to bych neřešila vůbec:D nehledě na to žeje to myšlený tak, že v prvním trimestru plus dvěkila, ve druhem plus 6-takže celkem za dva trimestry 8:)a s tou váhou miminka nevím. Ale ta první tabulka ty mšsíce ta sedí hezky
jenže já se bohužel podle PM řídit nemohu
protože moje poslední menstruace je před potratem a já po potratu menstruaci nedostala a znovu jsem otěhotněla..takže mi mimíska měří podle UTZ
![]()
Ahaaaaaaaaaaaaaaaa, tak to slyším prvně.V kterem tydnu jsi potratila,jestli se můžu zeptat?
Já to taky neberu podle PM,ale tak že když sem podle ultrazvuku ted 17+2 tak sem na konci 4 měsíce kalendářního.. podle měsíčků se taky neřídím pže sem je měla ikdyž už sem byla měsíc těhotnááá
já měla tři potraty víš?Jsem nemocná,ale tu nemoc mi zjistily až při tomhle těhotenství,protože jim bylo divné proč jsem třikrát potratila a tak to začali řešit na genetice…byla jsem vždy na začátku těhu..tak týden dva..vajíčko se mi nedokázalo usadit kvůli nemoci…
![]()
Aha, takto je dobře, že se ti to tentokrát povedlo.To je velká gratulace
ááá zase jídlo ![]()
Mě bylo včera tak zle, že neproběhly ty gnocci takže, ty proběhnou dnes - jinak k obědu byl gulášek ![]()
No tak vidíš, tak nezapomeň poslat ochutnávku, dala bych si.Mám je v plánu po víkendu
Findusko to je dobra vecicka co jsi sem dala.
Jinak holky tu vahu opradvdu nereste, ja si myslim ze to je vsechno o genech. Kamaradka se s prvnim prckem nehlidala a pribrala 17kg. S druhym uz koukala na to co papka a nabrala to same
. A ted je jak proutek
Taky se neridim podle PM, ale podle UT, tam nam litaji dva tydny
Lusisku jsem taky moc rada, ze se Vam zadarilo
![]()
a ještě