Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
3.2.11 19:52

a ještě

• Citovat
  • Upravit
668
3.2.11 19:52
finduska píše:
Jinak tady taková pškná věcička

to je dobrá věc!! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
3.2.11 19:55

Tereska : neboj to fakt dozenes…To prijde a pak budes rada ze se valis :)

FInduska: Jojo dobra vecicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
3.2.11 20:05

finduska

no jo,ale mě to podle té tabulky s trimestrama nesouhlasí :think: tam je napsané:2 trimestr:14–26 týden tt…přibrání až 6kg a velikost a váha miminka…konec 26tt-700-800g a 35-36 cm

u mě je to:Dneska jsem 24+5tt…přibrala jsem zatím 8kg…a váha a výška mimiska je:kolem 700g a 35cm a to jsem na konci 24tt…takže ve 26tt bude mít malej tak 1400g a moje váha bude tak ještě o 6kg nahoře..takže já se podle tabulky řídit nemůžu :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.11 20:12

Tak ty kila to bych neřešila vůbec:D nehledě na to žeje to myšlený tak, že v prvním trimestru plus dvěkila, ve druhem plus 6-takže celkem za dva trimestry 8:)a s tou váhou miminka nevím. Ale ta první tabulka ty mšsíce ta sedí hezky

• Citovat
  • Upravit
1533
3.2.11 20:16

finduska

jenže já se bohužel podle PM řídit nemohu :cry: protože moje poslední menstruace je před potratem a já po potratu menstruaci nedostala a znovu jsem otěhotněla..takže mi mimíska měří podle UTZ :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.11 20:19

Ahaaaaaaaaaaaaaaaa, tak to slyším prvně.V kterem tydnu jsi potratila,jestli se můžu zeptat?

• Citovat
  • Upravit
668
3.2.11 20:27

Já to taky neberu podle PM,ale tak že když sem podle ultrazvuku ted 17+2 tak sem na konci 4 měsíce kalendářního.. podle měsíčků se taky neřídím pže sem je měla ikdyž už sem byla měsíc těhotnááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
3.2.11 20:33

finduska

já měla tři potraty víš?Jsem nemocná,ale tu nemoc mi zjistily až při tomhle těhotenství,protože jim bylo divné proč jsem třikrát potratila a tak to začali řešit na genetice…byla jsem vždy na začátku těhu..tak týden dva..vajíčko se mi nedokázalo usadit kvůli nemoci… :nevim: :zed: :-( :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.11 20:42

Aha, takto je dobře, že se ti to tentokrát povedlo.To je velká gratulace

• Citovat
  • Upravit
1533
3.2.11 20:47

finduska

moc děkuji..už jsem ani nedoufala,že se to povede :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.11 11:21

Tak uvařeno,pro dnešek buřtgulášek

• Citovat
  • Upravit
569
4.2.11 11:39

ááá zase jídlo :-)
Mě bylo včera tak zle, že neproběhly ty gnocci takže, ty proběhnou dnes - jinak k obědu byl gulášek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.11 11:41

No tak vidíš, tak nezapomeň poslat ochutnávku, dala bych si.Mám je v plánu po víkendu

• Citovat
  • Upravit
6256
4.2.11 11:42

Findusko to je dobra vecicka co jsi sem dala.
Jinak holky tu vahu opradvdu nereste, ja si myslim ze to je vsechno o genech. Kamaradka se s prvnim prckem nehlidala a pribrala 17kg. S druhym uz koukala na to co papka a nabrala to same :nevim:. A ted je jak proutek

Taky se neridim podle PM, ale podle UT, tam nam litaji dva tydny

Lusisku jsem taky moc rada, ze se Vam zadarilo :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí