Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1533
3.2.11 14:37

finduska

z 54kg na 62..ale celou dobu jsem nenabírala,ale teď od 5 měsíce mi to naskočilo..a za měsíc jsem přibrala jen dvě kila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
3.2.11 14:44

Lucisek : Jo tebe sem myslela :) Ja sem taky do 6 pribrala asi 8kg a tet uz je nahore 19kg..Ale spis to jde vse do briska :) Taky sem mela takove chvilky s jidlem jako ty ..tet uz jim spis pravidelne.. v mensich porcich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
3.2.11 14:45

já jsem 24tt a dneska jsem vlezla na váhu a oooops…10kg nahoře… :wink: Takže ještě 15tt přede mnou a jsem zvědavá s kolika půjdu rodit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
3.2.11 14:49

Marbuli

tak já jim pravidelně,ale jsou i chvilky kdy se přejim,protože jsem měla na něco obrovskou chuť :lol: uvidíme kolik kg mi půjde nahoru..aspoň,že je to jen v bříšku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
3.2.11 15:02

Teda holky :) Ste sikulky stim pribiranim jako ja :) Aspon si sama nebudu pripadat jak vyvrzena vorvan :D :D ale co je to pro mimiska,takze ja toho nelituju :)
Jinak dortik uz je hotovej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
3.2.11 15:13

Já jdu příští týden do 6.měsíce a mám nahoře 6kg :palec: Snad to půjde sále takhle pomalinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
3.2.11 15:16

Tak nekdo pribere jen 5kg a nekdo treba i pres 30kg..
To si nevyberes :)
Ale me to od 6m zaclo nejvic..to mi sli hodne kilca nahoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
3.2.11 15:19

Děvčata teda, co vy jste tu dnes všechno neprobraly :wink: …tak k obědu u nás byla poctivá gulášová polévka(takže druhý chod nebyl třeba)…ještě teď jsem si dávala nášup jak je dobrá :palec:
CO se týká „hořejšího objemu“ tak jsem z 75C na 80E 8-o …kde budu až odrodím a nastoupí mléko :nevim: nevím (a to jsem při prvním dítku začínala na 70A…po druhém porodu mi zůstaly 75B)
No a přibírání- v úterý v poradně jsem měla 4kg nahoře…ale dnes když koukám na břicho tak snad roste i ze vzduchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
3.2.11 15:29

Taky mi nekdy prijde jako kdyby me nekdo nafukoval pumpickou :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
3.2.11 15:32

noo mě to taky jde nahoru nejvíc od 6 měsíce..každým dnem mám bříško větší :lol: a co se poprsí týká,tak jsem před těhu měla 85B a teď mám na jedné 95C a blíží se to pomalu k D :lol: ,ale na jedné podprsence mám tohle 38/XXXL a to vůbec nevim co je za velikost..nevíte někdo? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.11 15:41
Marbuli píše:
Lucisek : Jo tebe sem myslela :) Ja sem taky do 6 pribrala asi 8kg a tet uz je nahore 19kg..Ale spis to jde vse do briska :) Taky sem mela takove chvilky s jidlem jako ty ..tet uz jim spis pravidelne.. v mensich porcich :)

no nepotšěila si mně tedy:(11kilo za tri mesice, to jsou vyhlidky :zed: :zed: :zed: No to mi aspon do kvetna stacis referovat ,kolik si měla po propuštění z nemocnice a kolik budeš mít v květnu aby si mně zase uklidnila :dance: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6299
3.2.11 16:20

Tak s tím přibíráním jste mě taky nějak uklidnily… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
3.2.11 19:17

Urco bbudu sem psat zazitky z nataceni ,slibuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
3.2.11 19:39

holky já bych byla klidnější kdybych aspon kilo přibrala.. :-( Sem ted v 18tt a mám pořád dole 4 kila :-( nsem z toho nervozní trochu.. a to sem nezvracela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.11 19:50

Jinak tady taková pškná věcička

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat