Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
z 54kg na 62..ale celou dobu jsem nenabírala,ale teď od 5 měsíce mi to naskočilo..a za měsíc jsem přibrala jen dvě kila ![]()
Lucisek : Jo tebe sem myslela
Ja sem taky do 6 pribrala asi 8kg a tet uz je nahore 19kg..Ale spis to jde vse do briska
Taky sem mela takove chvilky s jidlem jako ty ..tet uz jim spis pravidelne.. v mensich porcich ![]()
já jsem 24tt a dneska jsem vlezla na váhu a oooops…10kg nahoře…
Takže ještě 15tt přede mnou a jsem zvědavá s kolika půjdu rodit ![]()
tak já jim pravidelně,ale jsou i chvilky kdy se přejim,protože jsem měla na něco obrovskou chuť
uvidíme kolik kg mi půjde nahoru..aspoň,že je to jen v bříšku ![]()
Teda holky
Ste sikulky stim pribiranim jako ja
Aspon si sama nebudu pripadat jak vyvrzena vorvan
ale co je to pro mimiska,takze ja toho nelituju ![]()
Jinak dortik uz je hotovej ![]()
Já jdu příští týden do 6.měsíce a mám nahoře 6kg
Snad to půjde sále takhle pomalinku.
Tak nekdo pribere jen 5kg a nekdo treba i pres 30kg..
To si nevyberes ![]()
Ale me to od 6m zaclo nejvic..to mi sli hodne kilca nahoru ![]()
Děvčata teda, co vy jste tu dnes všechno neprobraly
…tak k obědu u nás byla poctivá gulášová polévka(takže druhý chod nebyl třeba)…ještě teď jsem si dávala nášup jak je dobrá ![]()
CO se týká „hořejšího objemu“ tak jsem z 75C na 80E
…kde budu až odrodím a nastoupí mléko
nevím (a to jsem při prvním dítku začínala na 70A…po druhém porodu mi zůstaly 75B)
No a přibírání- v úterý v poradně jsem měla 4kg nahoře…ale dnes když koukám na břicho tak snad roste i ze vzduchu ![]()
noo mě to taky jde nahoru nejvíc od 6 měsíce..každým dnem mám bříško větší
a co se poprsí týká,tak jsem před těhu měla 85B a teď mám na jedné 95C a blíží se to pomalu k D
,ale na jedné podprsence mám tohle 38/XXXL a to vůbec nevim co je za velikost..nevíte někdo?
![]()
Marbuli píše:
Lucisek : Jo tebe sem myslelaJa sem taky do 6 pribrala asi 8kg a tet uz je nahore 19kg..Ale spis to jde vse do briska
Taky sem mela takove chvilky s jidlem jako ty ..tet uz jim spis pravidelne.. v mensich porcich
no nepotšěila si mně tedy:(11kilo za tri mesice, to jsou vyhlidky
No to mi aspon do kvetna stacis referovat ,kolik si měla po propuštění z nemocnice a kolik budeš mít v květnu aby si mně zase uklidnila
![]()
holky já bych byla klidnější kdybych aspon kilo přibrala..
Sem ted v 18tt a mám pořád dole 4 kila
nsem z toho nervozní trochu.. a to sem nezvracela!