Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
3.2.11 11:05

Girlie : taky kdyz si delam bastu ,delam si navic,ptz Marek taky nekdy si odkousne odeme :)
To ja mam tri jeste kocourka do toho a to je moje miminko…Doufam jen ze male nebude mit alergii :( t by bylo spatny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
3.2.11 11:10

Jeee a ja nechtela aby sis myslela ze jsem vadna :-P protoze me prvni dite je moje fenka. Taky budu mit tri a neboj mimi urco bude v pohode. Spis se ty alergie nevyvinou, kdyz mas doma zvire, nebo to je ten nejcastejsi nazor.
Ja vim bylo by to spatny i u nas :cry: Ja psa, moje mamka dva, tchyne tri kocky a venkovsky staveni.
To bude v pohode :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.11 11:21

Tak jak koukám jsme všichni naladěni na podobnou vlnu, My měli rizoto včera s okurkovým salátkem, a přeneslo se nám to i na dnešek, akorát nevím co uvařím zítra, mám chuťna nějakou omajdu, udělám houskový knedlíkya bude:)Jakpa se vůbec dneska máme.Tak a já hlásím, že k dnešnímu dni tedy 24+4 mám nahoře 6kilo.Dnešním dnem jsem dosáhla poprvé vživotě 60kilo:Dno doufám, že 70. nepřekročím:D

• Citovat
  • Upravit
6256
3.2.11 11:33

Findusko ty jsi ale strizlik :wink:, Ja mam v 26t 74kg. Nejak tu vahu neresim, protoze mi to jde vsechno do bricha a ehmm nejak jsem povyskocila z kosicku B na Decka :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.11 11:36

Jo to mi povídej, to je jediný co mně vážne potěšilo, že vím co jsou to prsa:D:D:Dze 75B mám 80C:D:DUž aby bylo teplo abych zažila j ak é to je když mi někdo kouká do vystřihu:D:DPředtím by tam totiž nic nenašel:)

• Citovat
  • Upravit
1533
3.2.11 11:38

holky

jééé normálně jste mě navnadily chutě na rizoto :-D takže asi dneska bude rizotooooo…jinak co se zvířat týče,tak máme týden nové štěňátko a taky doufám,že to bude ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
3.2.11 11:48

Findusko to ja se zase bojim co na konci tehu budu nosit za podprdy :mrgreen:
Je fakt ze by tam mohlo neco zustat, kdyz uz tak krasne narostly.
Ja zase dostala chut na ten okurkovy salat tak si ho jdu vyrobit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.11 11:51

Teda holky, Vyhlásila bych přísný zákaz bavit se o jídle, nebo z toho sezení u netu a jezení budeme pak vypadat jako velryby:DNormálně jsem lína a musím i do krámu autem,aledneska jsemsi řekla,že ne a šla jsem pěšky, páš mám strach, že bych se , pak fakt neodkulila k porodu:D

• Citovat
  • Upravit
6256
3.2.11 11:52

Lusisku pritel chtel taky stenatko, ale ja to zatrhla :-( Mame 2+1 (i kdyz intenzivne hledame dum), mimco na ceste, 40ti kilovyho psa a do toho hyperaktivni stene border teriera?? Tak prastena jeste nejsem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
3.2.11 12:03

Teda to bavení se o jídle je jako lavina :-P A dala bych si ten okurkový salátek. Jinak jsem po obědě a dala jsem si kuřátko s bramborem a zajedla to opět vlnkami :palec:
Jé vy jste si pořídili štěně Lusisku a jaké rasy? Já mám doma dobrmanku a chtěla jsem malou čivavku, ale přítel se brání - že prý budu mít dost práce s miminkem.
Jinak prsa jsou opravdu velké téma u nás doma protože ze 75B je to najednou 80C a to je mi již malé :oops: Takže opět do krámu pro větší podprsenku :palec: To je mazec jak narostou že? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
3.2.11 12:14

Já už jsem s prsama taky na hranici C, už se blížím k D, ale přítel je nadšený :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
3.2.11 12:15

Jooo a to přítel právě dovezl zákusky…chápete to??? Jsem nevěděla jestli skákat radostí nebo začít brečet… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
3.2.11 12:26

jéé hoky koukám taky sníte co najdete.Já jediný co nemůže je maminčina svíčková.ona jí má hodně kořeněnou,tak mi je po ní těžko.Ale jinak doslova a do písmene sežeru na co příjdu.A jak jste psali chlebík s máslem a sýrem ňáááámmmmíííí :mrgreen: přítel taky pořád pozoruje prsa.Říká jak se těší na léto,až budou prsa pěkně naplněný mlíčkem a ostatní na mě budou koukat a říkat jakou má doma prsatici :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
3.2.11 12:30

Uz sem volala Markovi at koupi rejzi,ze zitra delame rizoto s okurkovym salatkem ,tak souhlasil a rekl ze mi ho i udela jestli chci …Takze na zitrek obed vyresen :D :D Jinak tet sem dopekla korpus na sachr dort,pockam az vychladne,namzu merunkovou marmoskou,poliju cokoladou,necham zatuhnout a jdu na to!!Uz se nemuzu dockat,namiiiiii :srdce: :srdce:
Holky ja bych se o tom jidle taky radsi prstala bavit..Oni pak hroze litaj chute a to bych podle toh oco bastite vy vybrakovat obchod..Nenaslo by se jine tema??

Jinak ty prsa.. Ja sem vzdycky mela lentilky pod kobercem a tet sem na C.. A Marek je taky spokojenej :) takze doufam ze mi pak po kojeni neco zustane,ze se mi vsechno nevytrati :)

Jo a kdyby nahodou mimisek nemohl snist moje prvni miminecko kocourka ,tak ho muzu dat k tchyni,ale me by se stejskalo :cry: :cry: To bych pak u ni byla nakyblovana kazdej den na kontrolu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.11 13:25

Nu my teď přemýšlíme jak naše dva psy naučit spát venku, už mi vážně nebaví uklízet chlupy a s mimi by to pak neělo, máme pesany přes den venku a tak jsou docela zaprášený, jenže v noci vyjou a budí celý město.jinak dolufám, že mimi přijmou, ilkdyž z toho většího- kčízenec dalmatina s nevim čímmám strach.Je totiž docela dost labilní, ale z barušky strach nemám, to je francouzskej buldoček, je milá a umí jen žrát, chrápat a prdět:D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky