Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To mě se přítel taky ptá…proč brečíš??? a já mu odpovídám…já nevím…
Magor… ![]()
Jooo to znam holky
Ono zalezi jakou maj panove naladu..U me teda vetsinu Marek prijde a obejme me,at nebrecim,ale kdyz ma na prd den,tak sem taky hrozne velka hereeecka a buh vi co jeste
Ale co ty chlapy sou horsi jak my..Misto aby nas nekdy podrzely tak podrazej..Ale co so to taky lidi a hlavne oni nevedi jake to je,nosit v sobe miminko a uz vubec nevedi co to je kdyz mlatej hormony.. Dneska rano sem brecela kvuli tomu ze Marek nechal ponozky u gauce..Nastvalo me to a bylo mi hroze lito ze ja tady uklizela a nasla sem je tam..Sem proste taky nekdy jak Magor
![]()
Holky, já teď také často brečím. Hlavně když se mi něco nepovede nebo to není tak jak chci, to mě rozbrečí. Také dojemné romantické filmy a nebo smutné filmy. Ale přítel je v pohodě, většinou mě obejme a řekne, ať nebrečím. Nebo se mi směje.
Smigi: Já teď také cítím mimíska úplně jinak než v prosinci. Nejhezčí je, když se tam asi obrací nebo se posouvá jinam, tak se mi tvoří boule na břichu. Také se ted naučil mě kopat do žaludku a nebo do močáku, to už tak příjemné není, ale vím, že je v pořádku. Některý den je spíše klidné (jen se vrtí a občas kopne) a pak třeba 3 dny v kuse řádí (hlavně večer,v noci a k ránu)to jsou rány, vrtí se o 106 a mě jen nadskakuje bříško a tvoří se tam boule
a chudák žaludek a močák ![]()
K tvrdnutí břicha. Poslední asi 2 týdny cítím, jak mi tvrdne bříško, hlavně večer. Tak si lehnu a dám si sklenici vody Magnesie a je to lepší
Poradila mi to švagrová, které břicho tvrdlo hodně, brala na to i Magnesium v tabletkách, Jí to poradila její gynDr.
Pohlaví dítěte Já také zatím nevím, co to bude. Výbavičku budeme mít v neutrálních barvičkách a až se malé narodí, tak dokoupíme čistě holčičkovské nebo chlapečkovské oblečení. 2× jsme s přítelem byli na určení pohlaví, jednou v 16tt a pak ve 20tt, pokaždé maličké vystrčilo zadeček a dalo nožičky k sobě
Nechce se nám ukázat. Slyšela jsem, že to spíše ukazuje na holčičku, když se nechce ukázat. Ale jinak podle babských pověr jako je tvar břicha, čistota pleti, zvracení a chutě, tak vše ukazuje na chlapečka. Tak jsem zvědavá, co nám řeknou, až půjdeme tento týden na UZ. Jestli opět nevystrčí zadeček ![]()
Ahoj holky,jakpa se dneska máme?My jsme byli na výletě v Plzni už od půlá od rána,a musím říci, že cestou v autě tam, jsme řádili, nevím jestli to bylo hudbou, pro mě naprosto děsnou, z rádia, nebo čím, ale měla jsem dojem, že v mém břiše začala spartakiáda:D
Tak ta spartakiada je este slabi..Pockej to bude hotove TOUR 2011 az zacne upa moc poradne..To zazijes konzert
ale je to klaááásnny vit??? Co ty nasi andilci dovedou
![]()
No krásný:djak to vezemu, je to krásný zázrak, že v sobě mám mimi, kterí kope, vyvíjí se a tak.ano z tohohle pohledu je to krásné, ba nadherné, z pohledu osoby, kterou to bolí, přichází to v nejméně vhodných situacích(to tak když mi nakopl prímo do močáku v penny a já se mohla po… ale milá prodavačka mi oznámila, že záchod je soukromý, že mi tam nepustí ani kdybych měla deset těhu průkazek:( ), nemůže v noci spát atd, tak z tohohle pohledu řikám, ne krásný to není:DNa druhou stranu ale , když nějakou dobu nekope, nic mě nebolí atd, klepu se strachy zda mimi nic není a popár minutách zoufalství prosím malého at už mě do prkýnka nakopne ať vím, že je v pořádku:)
Lusisek píše:
mě přijde majinký![]()
,ale neboj dočkáš se
![]()
Já mám asi taky takové a necelé 4 kg nahoře ![]()
Mondík1984 píše:
Malinky? Ja uz chci taky takovy!
Neboj, ono to pak poroste rychlostí blesku. Já také neměla skoro žádné a pak kolem 16.tt to začalo růst. Kila šla nahoru až po 18.tt
Teď mi přijde, že snad roste přes noc ![]()
noo já měla před těhotestvím 54kg a teď mám 62,3
za celý svůj život jsem nenabrala a měla stejnou váhu a teď to jde nahoru rychlostí blesku ![]()
Ahoj holky.
Teda mohu říci, že mě toto počasí již nebaví. rezignovala jsem, pač se nevejdu do své zimní bundy. Od zítra oloupím svého přítele a budu nosit jeho
Přeci si nebudu zbytečně kupovat novou bundu ne? ![]()
MillaL koukám, že s pohlavím Vás napíná jako nás. No jako nakupujeme vše možné. Samozřejmě neutrálnost oblečení mému miláčkovi vybírat nejde. To je vidět i na fotkách oblečení pro mimi co máme již doma. Mrkněte ![]()
Jinak včera jsem mylsela, že mi bříško z celodenního sezení praskne. Měl jsem ho tak nafouklé, že jsem se těšila do hajan jako nikdy. Dala jsem sprchu, papů a postýlku - to zatím zabírá skvěle. To jsem teprve ve 20tt co budu dělat pak ![]()
Přeji Všem dobré ránko ![]()
no ja nez sem byla tehu ,mela jsem 58kg a tet mam 76kg
a to jim normalne,ne nijak zvlast ze bych se prezirala nebo tak..
clovek si nevybere ![]()