Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jj optala jsem se na vče
a děkuji..ano můžeš mít už poslíčky..já je mám už od 16týdne těhu a když jsem se na to ptala doktorky,tak mi řekla,že jsou a proto musim brát tu magnesii..takže ty už ve 36tt můžeš mít na 100%
Monny : No nemas vubec zac
Je to krasny jak se vsechny budouci maminky kulatime ![]()
Lucisek : To je dobre ze si se na vse optala
No ja sem se dneska v 6.rano vzbudila a hrozna bolest o podbriska a do pipiny,tak sem si rikala uzzzz ??? Al prestalo to asi po 15min a spala sem dal.. Tak sem nad tim tak celej den premyslela ze sem si opravdu uz zacla balit tasku
![]()
Marbuli - to teda, a uz zacinam chtit vic a vic, abych uz mela termin.. ale jeste si musim do kvetna pockat ![]()
Uz aby to bylo.. jak vzdycky citim jak me kope, tak si rikam, ze uz ho chci drzet v naruci… a hrat si s nim…
Holky prosím vas,potřebuji poradit, asi jsem už hrozně hysterická, ale fakt propadám panice.Od úterka,co mi doktorka řekla, že mám zkrácené hrdlo, nemyslím na nic jiného, přečetla jsem si totiž , že to vede k potratu, jsem z toho na nervy.A navíc mám pocit, že mi často tvrdne podbřišek, bčicho ne, jen podbřišek
finduska píše:
Holky prosím vas,potřebuji poradit, asi jsem už hrozně hysterická, ale fakt propadám panice.Od úterka,co mi doktorka řekla, že mám zkrácené hrdlo, nemyslím na nic jiného, přečetla jsem si totiž , že to vede k potratu, jsem z toho na nervy.A navíc mám pocit, že mi často tvrdne podbřišek, bčicho ne, jen podbřišek
Tak tomu ti nic nereknu.. v jakem jsi tt?
Marbuli…jj taky se mi to stalo a mám to třeba i celý den ![]()
finduska…dojdi si k doktorce,ale taky mám zkrácené hrdlo a tvrdne mi občas břicho nebo podbříšek a včera,když jsem jela na pohotovost mi doktor primář řekl,že je to možné,ale nevyvětlí mi to prý..... ![]()
Já mám právě strach abych nebyla za uplnou blbku:(byla jsem na kontrole v utery a 7.2mám jít znova,tak mám strach aby na mně nekoukala jako na blázna.
nee neboj..vůbec ne..vše jí pověz a ona ti to vysvětlí ju? ![]()
findus tak to ti neporadim, zeptej se na to gyndr. a hlavne se nestresuj ![]()
Monny : taky se tesim az to bude hajat vedle me a ja si to male stvoreni budu moct onunat
Ale zase na jednu stranu si rikam ze mi bude hrozne chybet to ze sem mela neco v brisku a ze se mi tam neco hejbalo a tet nic
ale uz se na prdolku tesim
![]()
Finduska : Stim ti taky moc neporadim.. O tom nic newim,ale zeptej se doktora a jestli se necitis tak si muzes zajet na pohotovost ,aby jsi mela jistotu..Rada bych ti pordila ale nemuzu
![]()
Lucisek : No ja sem mela cele tehu bez problemu a tet jak se blizi porod tak se dejou veci
ze jssem nekdy zmatena a holky tet uz kazdy den treba 3krat kvuli necemu brecim ..
Ale kvuli takovejm bejkarnam ![]()
Holky myslite ze musi byt do podoli ty kalhotky z lekarny?? nebo staci ze si vemu svoje ktere jsou mi pohodlne??
holky pomocte mi prosim…co vše si musím oběhat do porodu?Myslím papírování…jako mateřská,jméno miminka a tak?a kam se chodí?
moje doktorka mi to neřekne ![]()
jmena - tak to musis dojit na matriku a jestli nejsi oddana a chces aby male melo prijmeni po pritely tak tak musite zajit oba s obcankou a rodnym listem.Oba! Pak co se tyce penez to musis dojit na socialku a ja sem nepracovala tet tak sem musela byt hlasena na pracaku a tam ti vse pani rekne
kdby si teda byla na pracaku
Tam potrebujes papir od gynekologa kdyz mas 6tt do porodu ze uz mas byt v klidu aby te neposilali na pracovni mista.. Jinak pak papiry co se tyce tebe co potrebujes do porodnice rtak to ti rekne gynekolog popripade tvuj obvodni doktor..
Jestli jsem neco vynechala nebo to ma nekdo jinak,taky si rada poctu ![]()