Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Smigii : Dobre ranko..Pak budes rada ze se do te postylky doslova odvalis
Taky kdyz dlouho sedim nebo nekde lita a prijdu domu,tak si prijdu jak vymackanej citron,ale brisko mam jak melouna
Tak se nabastim,stezi hodim vorvana do vany a pak uz se valim jak medvidek do postele a tam na me ceka muj verny kamarad polstar a kamarka perina
A jestli na me Marek mluvi to uz newim
![]()
Ja taky nosim mikiny pritele a do bundy nemam sanci a v Markovejch vypadam jak strask tak sem cmajzla tchyni nadherne teplouckou vestu ![]()
Jo t pocasi stoji pekne na Hoo…
A to jabych se tak rada sla projit ven…Treba i do te botanicke,ale v tomhle pocaasi se nece ani z postele
Jinak ja zacinam 37tt ![]()
Marbuli : tak ty se nám chystáš za chvilku rodit…už se nějak připravuješ??? Maliník, lněné semínko, hoooodně sexu…atd??? ![]()
Daiquiri: Tak holky ja se pred vama nestydim..Kazda mame neco.. Co se tyce sexu,tak to uz je tyden tabu..Nevyhovuje mi zadna poloha a kdyz uz by to slo tak me to hrozne boli
Takze Marek to vzdal a rekl mi ze kdyz to nejde ze to chape ze si pockka
tim mi hrozne pomohl,ptz sem cekala jako ten typ odpovedi,to si delas srandu,dyt to nemuze bolet a ja to taky potrebujju..NE!!Fakt jako ze to chape tak se mu snazim pomoct uvolnit jinym spusobem
![]()
Malinik,lnene seminko?? To slysim poprve??co je co?? ale tet kdby to na me prislo tak uz mi to opravdu nevadi,i kdyz mam teprve 37tt,ale pry od tohohle tydne je uz mimisek poradne donoseny,tak by mi to nevadilo..
Jinak uz mam skoro vse pripraven takze,jeste nejake rady jak tomu napomoct ?? ![]()
Jinak psychicky se nepripravuju,jdu do toho poprve stim ze kdyz to slo dovnitr ,tak to musi i ven
A kdyz to zvladli jine ,tak proc ne ja?? ![]()
Ale reknu ti…uz aby to bylo
![]()
No občas mám pocit, že se mi tam miminko už vejít nemůže ![]()
No já to oblečení mám teda již vše na fest. Včera mi kamarád přinesl těhu oblečení po své přítelkyni, tak mám o dvoje kalhoty navíc
trička jsou taky dobrý - to se koupí elastické tričko za 100kč ale co ten zbytek? No už ať ,máme prcky na světě ![]()
Týjo 37tt držím palečky, ať vše probíhá v pohodě a klídečku. A dej vědět jak je atd atd. ![]()
Marbuli : a nějaký předporodní kurz jsi měla? Maliník se pije na uvolnění svalů a pánevního dna…v podstatě aby ses tak moc nepotrhala…jo a má se provádět masáž hráze…a sex a lněné semínko prý pomůže, abys nepřenášel a porodila hezky raz dva…
Já se na porod hrozně těším…spíš na ten konec…až to bude zamnou ![]()
Smigii: Taky sem si rikala minulou navstevu doktora kdyz mi rikal ze miminko ma 2908g,tak jak se to tam do toho briska muze vejit..a zvlast kdyz Marek kdyz se narodil tak mel 4kg..To by me zajimalo
![]()
Jinak ja mam laclace a teplaky a i v tech teplakach dokazu litat po Praze
Sou pohodlne,nikde te nic nemacka a ses spokojena..Co je komu do too vcem chodis
Tricka mam jete dve svoje do kterych se vejdu ,jinak si beru Marka..
![]()
No jo uz se to blizi
Jsem rada,ale prece jenom tam nekde vzadu v hlave se bojim,jake to bude..No je to poprve
Ale moc dekuju
Budu sem psat do posledni chvile
a pak az se to nase stesti narodi
Tak napisu zazitky z nataceni ![]()
Daiquiri: Na zadny sem nesla,nejak sem nemela dvahu tam jit a tet uz se mi nikam nece…Tet sem rada ze muzu byt doma ![]()
A MALINIK,co to je a jak to chutna?? kde to sezenes?? Fakt to slysim poprve ![]()
A sex proste nejde,tak budu litat po schodech ,bydlim v 9.patre
![]()
Jinak uz se taky tesim az to bude vsechno zamnou,to jako fakt..Tet uz stim panderem nemam sanci se vyspat
a kdyz tak malo
a chrapala bych pres den ![]()
Jinak dnesni foto briska
![]()
Co by ste rekli ze to bude podle tvaru??
Dobré rano holky
, ja byla vcera na kontrole, jsme 25+4 a delohu mam vetsi nez by mela byt…Synek si tam udelal pohodlicko a ma tam hodne plodovky. Ale jinak jsme v poradku,
nam krasne bije a pak se pekne certil ![]()
Marbuli priznam se ze u nas je to se sexikem bida, Ondra se boji a rika, ze tedka je to prostor jeho syna a zasahovat mu tam nebude ![]()
Jsem rada, ze nejsem jedina kdo okrada pritele o obleceni
za chvilku si po mikinach privlastnim i jeho teplaky ![]()
Vcera me na ceste domu rozdrecelo CDcko od Nedvedu
to jsem si rikala ze je teda totalni magorina ![]()
Girlie : Asi tak mno:( taky mi jednou rikal ze uz se boji,aby nahodou me treba spatne nechytil nebo me neprastil do briska
Tak co sou i jine zbusoby jak chlapa uspokojit a je spokojenej i tak..:)
Jinak sem moc rada ze mas mimiska v poradku ![]()
Ten muj rarasek si tet ve me hraje na stapare
![]()
A to sem vam zapomela rict,vcera ve vane se o me zaprelo,asi nozickou a ja ji normalne pres kuzi chytila
Nadhernej pocit
A pak sem jakoby lechtala tak ji posouvalo..Bylo to nadherny ![]()
Marbuli : vypadáš na kluka
Maliník je čaj, to koupíš v těch speciálkách na čaje..počkej dám ti nějaký odkaz na článek jak pomoct porodu
http://www.maminka.cz/…ychlit-porod
na kluka???
Tak to bude sranda jestli to opravdu bude kluk
![]()
Dekujiiii ![]()
Marbuli : na to se taky hrozně těším, až bude vystrkovat nožičky…zatím ho ještě ani přítel moc necítí ![]()
No téte to je už bříško Marbuli na jednu stranu ti závidím, že už už se ti to blíží, ale to tahání se stím a to spaní je děsné. Plánuji si koupit ten kojící polštář - abych se k němu mohla tulit. Ty jsi si nechtěla nechat říci co to bude?
já bych to asi nějak jako nevydžela, i když je mi to jedno ![]()
Holky
Myslím, že krademe úplně všechny to oblečení. ZAčíná to u triček, přes mikyny, bundy a též trenky
Důležité je ať jsou naše zlatíčka zdravá a my ať zmákneme porod. ![]()