Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Finduska : Tak dekuju
Jestli to opravdu bude kluk,jaj tak to se budu smat
To asi fakt vyhraju tu sazku
![]()
Smigii : Na pul hodky sem si lehla a dobry
Uz je to zase fajn
brisko neboli a rarasek si tam hraje na akvabelu ![]()
Tikule: Taky sem nad tim premyslela ze by to mohli byt oni
A asi byli.. Ale staci si lehnout nebo dat vanu a vse oki..
Lucisek : Tak drzim palecky
At jsi brzo zdrava ![]()
Mila a Lucisek : Tak co sem se dneska vazila tak mamm uz zase o kilco navic,coz znamena 19kg mam nahore.. takze z 58kg mam 77kg.. A nenadelam nic
pak uz to budu muset jen schodit..ja sem jen rada ze nejsem popraskana
okolo boku a briska ![]()
Jinak sem se dneska holky rozhodla ze upecu Sachr dort..mam na nej hroznou chut a o vikendu prijedou nasi tak bude aspon neco ke kavicce:)
No jáměla 54 a teď mám 59.5 kilo.Jsem zvědavá na kolik se v závěru vyhrabu:(:Da jak to půjde dolů.Ale zase mi nepřijde, že bych bylanějaká velká, mám jen bříško, zatím zaplat buh nemám žádné otoky, nic.
Tak ja si taky neprijdu ze bych nejak moc ztloustla,jako nevedju se do zadnych kalhot co sem mela,ale neprijdu si jako tlusta becka..spis jako ze vsechno v brisku ![]()
Právě, a ty vypadáš dobře, proto tipuju toho kluka, většinou se říká, že u holčičky to jde do celého těla a u kluka do bříška:)A musím říct, že to docela sedí, všechny kamarádky co hrozně natekly mají holky.
Lusisek píše:
to jsi moc nenabrala..jen tři kila..já 8 kilo a to mám už určo více…buď ráda,že máš takhle málo
taky koukám jak mimísek roste..náš malej měl 29.1 668gr
Ale možná to je tím, že mám jen 161cm
Krásně rostou, je to nádherné..
taky jsem ráda,že nemám vůbec nikde popraskané bříško nic..kjéé dala bych si dortík ![]()
finduska píše:
Právě, a ty vypadáš dobře, proto tipuju toho kluka, většinou se říká, že u holčičky to jde do celého těla a u kluka do bříška:)A musím říct, že to docela sedí, všechny kamarádky co hrozně natekly mají holky.
Tak já to mám také jen v bříšku. Žádné otoky nic. Bříško do špičky. Pleť čisťounká. Nezvracela jsem. Chuťe na masité a slané a kyselé, dokonce jsem začala v těhu jíst uzeninu. Před těhu jsem milovala sladké, ted ho nemůzu ani cítit. A dnes mi na UZ řekli, že je to na 90% holka ![]()
Dnes jsem také byla na testech na cukrovku. Myslela jsem, že umřu. Udělalo s emi nevolno, studenej pot, horko. Myslela jsem, že omdlim.. naštěstí pomohlo otevřené okno a já u něj jen v tričku. Takhle vypadají i reakce na jiné sladkosti, akorát v menším měřítku.. Jsem ráda, že je to za mnou..
Tak mám novou úchylku:D projíždím stránky za stránkami a koukám na metříky , a zkouším vyrobit nějakej fakt super:D
Tak aspon nezapomenu to co jsem se tri roky na cukrarine ucila
A udelam tim radost hlavne tchanovi a tatovi..Ty sladky muzou a jak moc
a zrovna si dam taky
![]()
Tak uvidime co ze me pak nakonec vyleze,jestli chlapecek nebo holcicka ![]()
Marbuli je fajn, ze jsi v poho. Ja courala po meste a sotva jsem se doplahocila domu.Brrr a ty zima tady ![]()
Ja mam nahore presne 10kg, zacala jsem na 64kg a mam 172cm.
Holky kamaradky me ujistuji (alespon vetsina
), ze pri kojeni to jde dolu samo, tak jsem na to zvedava.
Ja mam chut proste k jidlu, ale je pravda, ze po popkornu se muzu utlouct a ze zacatku to byl samy pochoutkovy salat ![]()
Lusisku brzke uzdraveni ![]()
Findusko ja jsem minule asi tridny nemela kotniky
to bylo malicko deprimujici, ale je to jenom o psychice
girlie sage píše:
Marbuli je fajn, ze jsi v poho. Ja courala po meste a sotva jsem se doplahocila domu.Brrr a ty zima tady
Ja mam nahore presne 10kg, zacala jsem na 64kg a mam 172cm.
Holky kamaradky me ujistuji (alespon vetsina), ze pri kojeni to jde dolu samo, tak jsem na to zvedava.
Ja mam chut proste k jidlu, ale je pravda, ze po popkornu se muzu utlouct a ze zacatku to byl samy pochoutkovy salat![]()
Lusisku brzke uzdraveni
Findusko ja jsem minule asi tridny nemela kotnikyto bylo malicko deprimujici, ale je to jenom o psychice
hmmm pochoutkový…
No tak ten já můžu jen tajně,pže muj drahý milý mi to zakazuje kvůli možným špatným přísadám.. ![]()
Terezsko to u nas probehne bitva kdo se do nej pusti driv a na me zbyde tak malo, ze to malej ani nepocejti
. Nejlip si ho vychutnam ve fakultce, kdyz jezdim na kontroly ![]()
no abych pravdu řekla,tak moje mlsná od začátku těhotenství vypadala asi takto…na začátku jsem snědla na posezení kilo mrve..pak jsem zjistila,že mrkev staví a bylo mi i divné,že s tim mám problém
tak jsem přestala..po mrkvi jsem jedla samé papriky,rajčata a po tom by bylo zase těžko…tak jsem jedla mandarinky,ale kilo na posezení..vždy jsem si koupila kilo mandarinek,oloupala celé kilo a sedla k telce a baštila,ale po takovém množství je pak taky těžko
..někdy jsem měla tendenci sníst i dvě kila…pak jsem jedla jablka taky kilo a pak zase mandarinky..ty jsem jedla ještě před měsíce,ale v kauflandu je už nemají tak jsem se dala na uzeninu..takže teď se zase nemůžu nabažit pochoutkového salátu,dělnického salátu,párky a zase jenom párky,salámy,ale třeba uzené,uzená šunka,koleno,a takhle,sýry,ale jen eidam a taky jim občas na chuť klobásu Čabajku..vim,že je trochu ostřejší,ale občas to neva
ona je tak dobrá..nejlepší ze všech klobás ![]()