Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
2.2.11 13:34

Finduska : Tak dekuju :) Jestli to opravdu bude kluk,jaj tak to se budu smat :D :D To asi fakt vyhraju tu sazku :D :D

Smigii : Na pul hodky sem si lehla a dobry :) Uz je to zase fajn :) brisko neboli a rarasek si tam hraje na akvabelu :)

Tikule: Taky sem nad tim premyslela ze by to mohli byt oni :) A asi byli.. Ale staci si lehnout nebo dat vanu a vse oki..

Lucisek : Tak drzim palecky :palec: At jsi brzo zdrava :)

Mila a Lucisek : Tak co sem se dneska vazila tak mamm uz zase o kilco navic,coz znamena 19kg mam nahore.. takze z 58kg mam 77kg.. A nenadelam nic :D :D pak uz to budu muset jen schodit..ja sem jen rada ze nejsem popraskana :) okolo boku a briska :)

Jinak sem se dneska holky rozhodla ze upecu Sachr dort..mam na nej hroznou chut a o vikendu prijedou nasi tak bude aspon neco ke kavicce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
2.2.11 13:46

No jáměla 54 a teď mám 59.5 kilo.Jsem zvědavá na kolik se v závěru vyhrabu:(:Da jak to půjde dolů.Ale zase mi nepřijde, že bych bylanějaká velká, mám jen bříško, zatím zaplat buh nemám žádné otoky, nic.

• Citovat
  • Upravit
2761
2.2.11 13:55

Tak ja si taky neprijdu ze bych nejak moc ztloustla,jako nevedju se do zadnych kalhot co sem mela,ale neprijdu si jako tlusta becka..spis jako ze vsechno v brisku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
2.2.11 14:02

Právě, a ty vypadáš dobře, proto tipuju toho kluka, většinou se říká, že u holčičky to jde do celého těla a u kluka do bříška:)A musím říct, že to docela sedí, všechny kamarádky co hrozně natekly mají holky.

• Citovat
  • Upravit
2412
2.2.11 14:23
Lusisek píše:
to jsi moc nenabrala..jen tři kila..já 8 kilo a to mám už určo více… :-D buď ráda,že máš takhle málo :palec: taky koukám jak mimísek roste..náš malej měl 29.1 668gr :-D

Ale možná to je tím, že mám jen 161cm :-)Krásně rostou, je to nádherné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
2.2.11 14:24

Marbuli

taky jsem ráda,že nemám vůbec nikde popraskané bříško nic..kjéé dala bych si dortík :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
2.2.11 14:26

=)

taky mi jde vše naštěstí do bříška jen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
2.2.11 14:26

millaL

já mám zase 169 cm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
2.2.11 14:27
finduska píše:
Právě, a ty vypadáš dobře, proto tipuju toho kluka, většinou se říká, že u holčičky to jde do celého těla a u kluka do bříška:)A musím říct, že to docela sedí, všechny kamarádky co hrozně natekly mají holky.

Tak já to mám také jen v bříšku. Žádné otoky nic. Bříško do špičky. Pleť čisťounká. Nezvracela jsem. Chuťe na masité a slané a kyselé, dokonce jsem začala v těhu jíst uzeninu. Před těhu jsem milovala sladké, ted ho nemůzu ani cítit. A dnes mi na UZ řekli, že je to na 90% holka :-D
Dnes jsem také byla na testech na cukrovku. Myslela jsem, že umřu. Udělalo s emi nevolno, studenej pot, horko. Myslela jsem, že omdlim.. naštěstí pomohlo otevřené okno a já u něj jen v tričku. Takhle vypadají i reakce na jiné sladkosti, akorát v menším měřítku.. Jsem ráda, že je to za mnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
2.2.11 14:36

Tak mám novou úchylku:D projíždím stránky za stránkami a koukám na metříky , a zkouším vyrobit nějakej fakt super:D

• Citovat
  • Upravit
2761
2.2.11 14:50

Tak aspon nezapomenu to co jsem se tri roky na cukrarine ucila :) A udelam tim radost hlavne tchanovi a tatovi..Ty sladky muzou a jak moc :) a zrovna si dam taky :D :D

Tak uvidime co ze me pak nakonec vyleze,jestli chlapecek nebo holcicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
2.2.11 15:31

Marbuli je fajn, ze jsi v poho. Ja courala po meste a sotva jsem se doplahocila domu.Brrr a ty zima tady :roll:
Ja mam nahore presne 10kg, zacala jsem na 64kg a mam 172cm.
Holky kamaradky me ujistuji (alespon vetsina :wink: ), ze pri kojeni to jde dolu samo, tak jsem na to zvedava.
Ja mam chut proste k jidlu, ale je pravda, ze po popkornu se muzu utlouct a ze zacatku to byl samy pochoutkovy salat :-)

Lusisku brzke uzdraveni :kytka:

Findusko ja jsem minule asi tridny nemela kotniky :-o to bylo malicko deprimujici, ale je to jenom o psychice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
2.2.11 15:41
girlie sage píše:
Marbuli je fajn, ze jsi v poho. Ja courala po meste a sotva jsem se doplahocila domu.Brrr a ty zima tady :roll:
Ja mam nahore presne 10kg, zacala jsem na 64kg a mam 172cm.
Holky kamaradky me ujistuji (alespon vetsina :wink: ), ze pri kojeni to jde dolu samo, tak jsem na to zvedava.
Ja mam chut proste k jidlu, ale je pravda, ze po popkornu se muzu utlouct a ze zacatku to byl samy pochoutkovy salat :-)

Lusisku brzke uzdraveni :kytka:

Findusko ja jsem minule asi tridny nemela kotniky :-o to bylo malicko deprimujici, ale je to jenom o psychice

hmmm pochoutkový… :-D No tak ten já můžu jen tajně,pže muj drahý milý mi to zakazuje kvůli možným špatným přísadám.. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
2.2.11 16:01

Terezsko to u nas probehne bitva kdo se do nej pusti driv a na me zbyde tak malo, ze to malej ani nepocejti :lol:. Nejlip si ho vychutnam ve fakultce, kdyz jezdim na kontroly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
2.2.11 16:03

=)

no abych pravdu řekla,tak moje mlsná od začátku těhotenství vypadala asi takto…na začátku jsem snědla na posezení kilo mrve..pak jsem zjistila,že mrkev staví a bylo mi i divné,že s tim mám problém :-) tak jsem přestala..po mrkvi jsem jedla samé papriky,rajčata a po tom by bylo zase těžko…tak jsem jedla mandarinky,ale kilo na posezení..vždy jsem si koupila kilo mandarinek,oloupala celé kilo a sedla k telce a baštila,ale po takovém množství je pak taky těžko :lol: ..někdy jsem měla tendenci sníst i dvě kila…pak jsem jedla jablka taky kilo a pak zase mandarinky..ty jsem jedla ještě před měsíce,ale v kauflandu je už nemají tak jsem se dala na uzeninu..takže teď se zase nemůžu nabažit pochoutkového salátu,dělnického salátu,párky a zase jenom párky,salámy,ale třeba uzené,uzená šunka,koleno,a takhle,sýry,ale jen eidam a taky jim občas na chuť klobásu Čabajku..vim,že je trochu ostřejší,ale občas to neva :lol: ona je tak dobrá..nejlepší ze všech klobás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí