Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
31.1.11 10:06

a kdyz jdes na dalsi velky UZ..? Tam by ti to uz meli rict, melo by to byt videt.. teda pokud to chcete vedet, chcete to vedet, ze jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
31.1.11 10:22

Tak kluk se prý splést nedá :-) protože jak tam pinďík je, tak tam je… :-) Ale popravdě chutě mám jen na maso, kyselé…maso, slané…maso… :lol: Sladké minimálně, ale pleť hrozná,vlasy ještě horší, ale břicho prý zase na kluka…a to kluka čekáme…takže ty pověry jsou takové různé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.1.11 10:36

daiquiri - ale da se splest kluk, ja jsem do posledni dne do porodu byla kluk, a pak jsem se narodila a prekvapeni, jsem holka :lol: Ale je fakt, ze tenkrat nebyli takove vymozenosti jako dnes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
31.1.11 10:44

Ahojky holky

Ahojky..tak mě dneska skolila chřipka :zed: probudila jsem se s bolením v krku a pak chvilku po vstaní mě začalo být zle :poblion: :zed: takže nemám moc radost.Tohle mi ještě scházelo..ale jak je vidět tak malému to nevadí,když pořád řádí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
31.1.11 10:47

Smigii : ja na tohle trpela tyden,tak sem uz pak nemhla bolesti ze sem volala na gyndu a tak sem tam musela natapat..No a je to proste jak rika Monny jak se roztahuje deloha a jak roste prdolka..:) Takze se snaz vydrzet a co fakt pomaha tak tepla vana,teda aspon me :)

Monny: No bude se mi styskat ze uz me nic ze vnitr nekope,ale uz se tesim az ten malej uzlicek bezbranej
:srdce: :srdce: budu moct vzit do naruce ponunat..Uz se moc tesim az bude venku :srdce: :srdce: A stema zebrama to bude jeste horsi,to ti garantuju..To sedis nekde a najednou te maly zacne cutat a le trefuje se jen do zeber a to ti boli ,auvíííííííí :cry: Ale zmenis polohu treba si stoupnes a oki :)) No a cim sem mela malincke vys tak sem nemela chut na jidlo ale tet v 9 mesici zase jim skoro jak na zacatku :))

Daiquiri : Tak ja sem v bliceji flekata,zacli mi padat vic vlasy,ale brisko mam krasne do spicky a pevny ,spis na kluka nez na holku..ALe rict si to uz nenecham..tet uz to do porodu vydrzim :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
31.1.11 10:49

Lucisek : Tak se snaz nepraskovat,ale byt spis v teple a dat si neco tepleho..Ja co sem tehotna nemela sem ani jeden prasek na bolest nebo tak :)) Tak at jsi brzo zdrava..

Jo a Daiquiri : Taky drzm pesticky at jsi brzo zdrava a mohla si uzivat tehu radovanek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
31.1.11 10:56

Marbuli

no já volala na gyndu a sestřička mi řekla ať si koupim nějaké léky pro děti do tří let..že prej smim..a že ať to léčím…to to mám teda radši nechat přechodit? :nevim: ..jinak mě taky hrozně moc padají vlasy až jsem si říkala,že budu plešatá brzy a hladké,hezké a pevné a šišaté,takže určo kluk :-D a obliček jsem měla ze začátku samí beďar (prej se čistila pleť) a teď jí mám hladkou a zezadu na rukách nad loktama jsem měla pupínky malinké a už jsou pryč a mám to hladké jako dětskou prdýlku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.1.11 10:57

Marbuli - na ty zebra se psychicky pripravuju uz ted.. a fakt to tak moc boli, jak se povida..? Ja jsem celkem citlivka, takze brecim kvuli kazdymu bebicku, kor v tehotenstvi :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
31.1.11 10:58

Marbuli

to jak jsem psala to:hladké,hezké a pevné a šišaté…tak jsem měla na mysli bříško :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
31.1.11 11:00

Lucisek : No ja sem mela chripku ze sem nehorazne chrchlala az mi skakalo brisko,ale prasek sem si nevzala.. Byla sem v teple,mela sem teple ponozky a byla na cajiku a hlavne schovany zada a do tejdne oki..Ale to je na tobe,jak chces ty.. Jestli ti ty prasky co sestricka rikala pomuzou vic..Ja fakt newim..Jen nazor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
31.1.11 11:01

Monny : Ja tet brecim jen kdyz na me Marek trochu zvisi hlas..Tet rvu kvuli kazde bejkarne..No jo nekdy to zaboli vic nekdy trochu min..Ja nemam zasse tak velke bricho a nemam ani moc plodove vody tak mi doktor rikl ze to budu cejtit hodne az bude kopúat do zeber a taky ze jo :( Ale jak te takhle kopne tak zmen polohu nebo se projdi to pomaha..a Da se to vydrzet dobre :) to je jen chvilkove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
31.1.11 11:02

Lucisek : Me to bylo jasne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
31.1.11 11:08

Marbuli

ok…no já taky brečím pokaždé,když ma ně můj přítel zvýší hlas a nebo,když se chytneme …a když už začnu brečet,tak brečím dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.1.11 11:12

Marbuli - doufam, ze to nebudu mit tak sileny.. jinak asi budu nonstop brecet :cry: :mrgreen:
No nic, ja letim, musim do kramu.. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
31.1.11 12:29

Lucisek : Jo to je u me to same :( Vcera sem nechtic rozbila hrnecek,oojjjiiii to bylo breku :D :D Ale tak co ty hormony s nama v tehu mlatej,za to my nemuzem :D :D mame na to pravo :)

Monny : no uvidis,ale tak treba budes mit vic plodove vody a vetsi brisko a mimi bude mit vetsi prostor tak to takove nebude :) U kazde tehu je to jine :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí