Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a kdyz jdes na dalsi velky UZ..? Tam by ti to uz meli rict, melo by to byt videt.. teda pokud to chcete vedet, chcete to vedet, ze jo? ![]()
Tak kluk se prý splést nedá
protože jak tam pinďík je, tak tam je…
Ale popravdě chutě mám jen na maso, kyselé…maso, slané…maso…
Sladké minimálně, ale pleť hrozná,vlasy ještě horší, ale břicho prý zase na kluka…a to kluka čekáme…takže ty pověry jsou takové různé ![]()
daiquiri - ale da se splest kluk, ja jsem do posledni dne do porodu byla kluk, a pak jsem se narodila a prekvapeni, jsem holka
Ale je fakt, ze tenkrat nebyli takove vymozenosti jako dnes..
Ahojky..tak mě dneska skolila chřipka
probudila jsem se s bolením v krku a pak chvilku po vstaní mě začalo být zle
takže nemám moc radost.Tohle mi ještě scházelo..ale jak je vidět tak malému to nevadí,když pořád řádí ![]()
Smigii : ja na tohle trpela tyden,tak sem uz pak nemhla bolesti ze sem volala na gyndu a tak sem tam musela natapat..No a je to proste jak rika Monny jak se roztahuje deloha a jak roste prdolka..:) Takze se snaz vydrzet a co fakt pomaha tak tepla vana,teda aspon me ![]()
Monny: No bude se mi styskat ze uz me nic ze vnitr nekope,ale uz se tesim az ten malej uzlicek bezbranej
budu moct vzit do naruce ponunat..Uz se moc tesim az bude venku
A stema zebrama to bude jeste horsi,to ti garantuju..To sedis nekde a najednou te maly zacne cutat a le trefuje se jen do zeber a to ti boli ,auvíííííííí
Ale zmenis polohu treba si stoupnes a oki
No a cim sem mela malincke vys tak sem nemela chut na jidlo ale tet v 9 mesici zase jim skoro jak na zacatku ![]()
Daiquiri : Tak ja sem v bliceji flekata,zacli mi padat vic vlasy,ale brisko mam krasne do spicky a pevny ,spis na kluka nez na holku..ALe rict si to uz nenecham..tet uz to do porodu vydrzim ![]()
Lucisek : Tak se snaz nepraskovat,ale byt spis v teple a dat si neco tepleho..Ja co sem tehotna nemela sem ani jeden prasek na bolest nebo tak
Tak at jsi brzo zdrava..
Jo a Daiquiri : Taky drzm pesticky at jsi brzo zdrava a mohla si uzivat tehu radovanek ![]()
no já volala na gyndu a sestřička mi řekla ať si koupim nějaké léky pro děti do tří let..že prej smim..a že ať to léčím…to to mám teda radši nechat přechodit?
..jinak mě taky hrozně moc padají vlasy až jsem si říkala,že budu plešatá brzy a hladké,hezké a pevné a šišaté,takže určo kluk
a obliček jsem měla ze začátku samí beďar (prej se čistila pleť) a teď jí mám hladkou a zezadu na rukách nad loktama jsem měla pupínky malinké a už jsou pryč a mám to hladké jako dětskou prdýlku ![]()
Marbuli - na ty zebra se psychicky pripravuju uz ted.. a fakt to tak moc boli, jak se povida..? Ja jsem celkem citlivka, takze brecim kvuli kazdymu bebicku, kor v tehotenstvi ![]()
to jak jsem psala to:hladké,hezké a pevné a šišaté…tak jsem měla na mysli bříško ![]()
Lucisek : No ja sem mela chripku ze sem nehorazne chrchlala az mi skakalo brisko,ale prasek sem si nevzala.. Byla sem v teple,mela sem teple ponozky a byla na cajiku a hlavne schovany zada a do tejdne oki..Ale to je na tobe,jak chces ty.. Jestli ti ty prasky co sestricka rikala pomuzou vic..Ja fakt newim..Jen nazor ![]()
Monny : Ja tet brecim jen kdyz na me Marek trochu zvisi hlas..Tet rvu kvuli kazde bejkarne..No jo nekdy to zaboli vic nekdy trochu min..Ja nemam zasse tak velke bricho a nemam ani moc plodove vody tak mi doktor rikl ze to budu cejtit hodne az bude kopúat do zeber a taky ze jo
Ale jak te takhle kopne tak zmen polohu nebo se projdi to pomaha..a Da se to vydrzet dobre
to je jen chvilkove…
ok…no já taky brečím pokaždé,když ma ně můj přítel zvýší hlas a nebo,když se chytneme …a když už začnu brečet,tak brečím dlouho.
Marbuli - doufam, ze to nebudu mit tak sileny.. jinak asi budu nonstop brecet
![]()
No nic, ja letim, musim do kramu..
![]()
Lucisek : Jo to je u me to same
Vcera sem nechtic rozbila hrnecek,oojjjiiii to bylo breku
Ale tak co ty hormony s nama v tehu mlatej,za to my nemuzem
mame na to pravo ![]()
Monny : no uvidis,ale tak treba budes mit vic plodove vody a vetsi brisko a mimi bude mit vetsi prostor tak to takove nebude
U kazde tehu je to jine ![]()