Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
668
27.1.11 19:55

Joo tak mě právě z toho bolí pořád břicho, mám nato magnézium taky a bolí mě to z toho důvodu že to hrdlo je zkrácené a placenta mi na něj tlačí a že jelikož není tak pružná jako zdravá tak mě to bolí.. říkala mi doktorka že jak mě to bolí tak mám zůstat v klidu a lehnout si abych o miminko nepřišla..když sem se jí ptala jestli to bude mít nějaký dopad na celkové těhotenství tak mě asi moc nechtěla stresovat a řekla že by mohlo ale dal to nerozebírala… ale když vezmu v potaz že ted sem nenabrala ale zhubla 4 kila a nemám žádné břicho a už ted mě ta placenta tlačí a bolí mě to tak mám obavy že to bude mít vliv nato že můžu předčasně porodit.. to je vše co vím já a co si myslím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
27.1.11 21:43

táák holky přidávám fotečku dle UZ 18+3 :o*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
28.1.11 07:44

To mně nebolí břicho nijak, jen občas na stranách,ale to mi řekla doktorka, že jsou to tystěny jak se napínají. No uvidíme,jsem z toho taky docela na n ervy:(

• Citovat
  • Upravit
finduska
28.1.11 07:45

To je krásnej pupíček:)

• Citovat
  • Upravit
569
28.1.11 08:50

finduska Děkuji

Holky
Mě bříško skoro každý večer tvrdne a jakoby se napíná. Po sprše je to lepší a uvolněnější, ale nejlepší je to když se zavrtám do teplé postýlky. Je to podle mě ale tím, že celý den v práci sedím a pak doma vytvářím nějakou aktivitu :think: Snad je vše v pořádku.
Včera se tam tak mlelo, že jsem si musela až bříško držet :-P Ale bylo to krásné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
28.1.11 09:05

Ahoj babušky…tak já jsem od pondělí doma, s chřipkou a nějakým hnusným bacilem v krku, mám děsný kašel a můžu vám říct, že po 4 dnech kašlání mě tak bolí břicho, že se bojím, abych malého nevykuckala ven…hrozné…myslím, že si už nemocenskou natáhnu až do porodu…chtěla jsem sice aspoň 3 týdny ještě počkat, ale už to prdím…a doma je mi dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
28.1.11 09:13
DaiquiriQ píše:
Ahoj babušky…tak já jsem od pondělí doma, s chřipkou a nějakým hnusným bacilem v krku, mám děsný kašel a můžu vám říct, že po 4 dnech kašlání mě tak bolí břicho, že se bojím, abych malého nevykuckala ven…hrozné…myslím, že si už nemocenskou natáhnu až do porodu…chtěla jsem sice aspoň 3 týdny ještě počkat, ale už to prdím…a doma je mi dobře…

Jé to mi tě je líto. Snad tě to brzo opustí. Blbé je že nemůžeme brát skoro žádné prášky a když už tak je nám líto mimísků :-? TAk hooodně pocení a čajíků. Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
28.1.11 14:21

DaiquiriQ : Taky na me neco leze,stim kaslem to mam podobne,ale asi jeste ne tak moc hrozne,ja hned zacla cajiky a hned teple ponozky..Jo je to neprijemny kdyz kasles,brisko ti u toho skace jako divy a bojis se aby si andilkovi neublizila :cry: to znam..
Ja co sem tehotna tak sem nemela ani jeden prasek :palec: Bastim jen vitaminky calibrum mami :) Tak drzim palecky :palec: at je ti brzo lepe :)

Smigii: To me se taky nekdy napne ze uz se leknu ze mi tvrdne na porod,ale hodim vorvane do vany :D a hned je me i mimiskovi :srdce: lepe :) Ono to teplo si myslim na to brisko dela hodne :) i na zada ze se povoli :)
Jinak mooooc klááááásny bříško :srdce: :srdce: A nenosis ty taky trenyrky pritele?? Ja mu zabavila jeho na spani,maj dobrou gumu a netlacej :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
28.1.11 15:19

Marbuli. hihi to jsou mé trenýrky :-) a taky už mě ta guma tlačí :-P Takže si musím pořídit nějaké lepší. Včera jsem přítele oloupila o tričko na spaní a taky na doma :-P jinak mi ze všeho leze bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
28.1.11 15:42

Taky už se chystám, že příteli něco zabavím, první to odnesou asi šustákový tepláky, už si na ně brousím zuby, mu furt vysvětluju, že si přece na pár měsíců nebudu kupovat nový, stačí,že jsem si musela koupit těhu kalhoty na ven:D

Jinak tady je dnešní foto:)23+5

• Citovat
  • Upravit
finduska
28.1.11 15:42

A ještě zepředu:D

• Citovat
  • Upravit
2412
28.1.11 16:35

Ahoj holky, i já přidám fotky mého rostoucího bříška, podle UZ jsem dnes 23+5tt. Nahoře 3 a půl kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
28.1.11 16:39

více zblízka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
29.1.11 08:52

Tak jak se dneska máme dámy?nějaké nové fotečky?

• Citovat
  • Upravit
8114
29.1.11 09:36

Krásný mrazivý den, děvčata… poslední fotkou jsem přispívala na straně 5- a to 16+0…dnes máme 20+0 a bříško je zde. Pořád se mi zdá, že moc neroste…přibrala jsem celkem 5kg a naše holčička má 350g :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí